Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 ו IPHONE

boazlaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי C5 2003 ואני חושב על דרך לחבר את האייפון למערכת - הבנתי שיש משדרי FM אבל האיכות שלהם שווה ל...

האם יש דרך אחרת?ואם כן מה העלות המשוערת לדעתכם?

רק אציין שאני לא מעוניין לוותר ולהחליף את הרדיו המקורי ברכב.

תודה

פורסם

יש אפשרות להוסיף יציאת AUX עם חיבור PL.

החיבור החשמלי לא מסובך, אבל צריך לקנפג את הרדיו לתמוך ב AUX, כלומר להתחבר למחשב הרכב.

הבנתי שהמתקינים במוסך המרכזי עושים את ההתקנה.

פורסם

כמו שאמרתי, הרדיו מוכן חומרתית לקבל יציאה חיצונית (ונדמה לי שגם שתיים)

צריך לחבר חיווט מתאים ולהגדיר לרדיו שעליו לשלוט גם על ה AUX, כלומר בניגד להיום שאתה עובר בין CD לרדיו, תוכל להעביר בין CD, רדיו ו AUX.

ההגדרות הללו מחיבות חיבור למחשב ולא כל מוסך מתעסק עם זה (גם לא כל המורשים).

המוסך שאני מטפל בו הפנה אותי למתקיני מערכות במוסך המרכזי בבני ברק.

אריאל

פורסם

אני חושב שאנחנו מדברים על דברים שונים -לא מחשב ולא חיבורים ומוסכים.

קראתי פה בפורום שאפשר לרכוש מתאם שיתחבר לרדיו מאחורה לכניסה שאמורה להיות של הצ'יינגר.

זה אפשרי? מה העלות נראה לכם?

פורסם
אני חושב שאנחנו מדברים על דברים שונים -לא מחשב ולא חיבורים ומוסכים.

קראתי פה בפורום שאפשר לרכוש מתאם שיתחבר לרדיו מאחורה לכניסה שאמורה להיות של הצ'יינגר.

זה אפשרי? מה העלות נראה לכם?

אנחנו לא מדברים על דברים שונים בכלל, כדי לחבר מתאם AUX יש צורך לפתוח את הפונקציה דרך מחשב הרכב וזה נעשה במוסך. מקווה שזה ברור יותר. ככה זה ברכבים האלה.

לגבי המחיר אני לא יודע לומר לך במדוייק להערכתי זה יעלה 300 שקל וצפונה בקלות.

• תוכן חדש...