Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אתה פונה לרון שהוא בעל מוסך המתמחה ברכבים מקונצרן VAG והולך ועושה טיפול במקום אחר לדעתי זה לא ניראה יפה.

למה לא שאלת את כל השאלות האלה במוסך בו בקרת. אני כמעט בטוח שבמוסך רון היית משלם לפחות 30% פחות.

ומה שאמרו לך במוסך צמפיון שזה בסדר שהמחוג של שעון החום קופץ מ 90 ל - 70 וחלילה זה לא נכון!!!!

אני בוודאות אומר לך שדווקא ברכבים אלה כאשר המצב תקין השעון עומד בול על 90 מעלות בסקלה.

כמו שרון כבר כתב לך: יש לבדוק את תקינות החיישן וכמובן את תקינות התרמוסטת. כמו כן לעבור לנוזל קירור המומלץ ע"י היצרן שעומד בתקן G12 +. לדעתי בסכום הזה אצל רון הייתה מחליף גם את הצינורות גם את החיישן וגם את התרמוסטת.

צמפיון זה לא הכל, כמו גם כל מוסך מרכזי אחר כנ"ל גם קרסו - בו קבלתי גם כן תשובות בנוסח שלך.

אם אתה כבר מתייעץ אז לפחות תשמע להמלצות ותבדוק את החלופות המוצעות לך.

בהצלחה בהמשך הדרך

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כמובן ששאלת המרחק פה בהחלט עניינית, אבל בדיעבד, לעומת הסכום ששולם, כנראה שהיה כדאי לספוג גם את הנסיעה הארוכה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אוקיי חזרתי מצ'מפיון מוטורס לצערי כן הם שוחטים. 1280 עלה לי שתי צינורות.

מסתבר שהצינור נשם אחד החליפו והצד השני שאליו מתחבר הצינור היה שבור גם הוא.

ואמרו לי שאם המחוג ירד בין ה90 ל70 זה נורמלי אם היה רוח וקר וכאלה מצבים . - לא נכון ! המחוג אמור להיות קבוע על 90 מעלות צלזיוס

כרגע האוטו בסדר גמור בלי לפתוח פה.

שאלה קטנה אליך רון או מי שיודע היכן אני בודק שמן גיר? כוונתי היכן הוא נימצא?

איזה תיבה ידנית או אוטומטית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

למרק הרכב אוטומט מצטער שלא ציינתי .

ואני מעדיף לשלם יותר ולתקן קרוב לביתי .(אבא שלי לא יתן לי לנסוע לתל אביב לתקן רכב דברים כאלה נישמעים בשבילו הזוהיים).

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

• ספונסר פורום
פורסם
כאשר אתה פונה לרון שהוא בעל מוסך המתמחה ברכבים מקונצרן VAG והולך ועושה טיפול במקום אחר לדעתי זה לא ניראה יפה.

למה לא שאלת את כל השאלות האלה במוסך בו בקרת. אני כמעט בטוח שבמוסך רון היית משלם לפחות 30% פחות.

ומה שאמרו לך במוסך צמפיון שזה בסדר שהמחוג של שעון החום קופץ מ 90 ל - 70 וחלילה זה לא נכון!!!!

חברים ,אין לי כל בעיה ליעץ ולשתף במידע ללא כל קשר היכן הרכב מטופל

וכולם יכולים להרגיש חופשי ולשאול אותי כל שאלה בתחום ההתמחות שלי,אפילו מי שגר בתל אביב ומטפל בפליקס .

לא פעם אני עוזר ונעזר במוסכים בסביבה שלי שהם לכאורה מתחרים שלי ,ואני עושה זאת באהבה

בחפץ לב וללא תגמול כל שהוא .

אני אספר כאן משהו מצחיק לחברים ,יש לי לקוחות עבר שכבר שנים חיים בחו'ל ,ואני עדיין

לעיתים מקבל טלפונים כשיש איזו בעיה רצינית ברכב או כשרוצים להחליף רכב .

ולשאלה של פותח השרשור בעיניין בדיקת השמן בתיבת ההילוכים ,

התשובה היא שאתה לא יכול לבדוק את מפלס השמן בתיבה מאחר ובתיבה זאת לא קים מדיד

שמן והבדיקה מבוצעת בתנאים מסויימים שניתן לבצע רק במוסך .

בביקור הבא שלך במוסך תבקש שיבדקו לך את את המפלס .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...