Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק...בר רפאלי ממש מפלצת....ואגם רודברג זוועה...שלא לדבר על סנדי בר,ממש גועל....:?

מה קשור אבל?

אני אישית לא חושב שבר רפאלי היא בין הנשים הכי יפות שראיתי בחיי, זהו.

אגם וסנדי יותר יפות...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי כי יש לה קצת "לסת" (כמו אמסטף כזה), לא יודע, בקיצור, סתם עוד כוסית.

אתה יודע מה, אחרי שהפנת את צומת ליבנו לעובדה שבר רפאלי דומה לאמסטף, אולי אני אשקול שוב את ההצעה שלה לדייט..

81696572zj0.jpg33886172bt2.jpg

מה שכן, אני בהחלט מסכים איתך שהיא סתם עוד כוסית, פשוט ממש כוסית.. וממש עשירה, ועוד קצת כוסית.. וקצת עשירה..

:wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אבל איפה האבטיח?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה קשור אבל?

אני אישית לא חושב שבר רפאלי היא בין הנשים הכי יפות שראיתי בחיי, זהו.

הדגשתי את המילה הכי חשובה שכתבת במשפט שלך.

על טעם ועל ריח.....

פורסם

אני מצטרף לדעתו של הבחור.

לדעתי יש בנות יותר יפות מבר רפאלי.

לא אמרתי שבר רפאלי לא יפה.

או לא כוסית מטורפת.

אבל כן, מסכים, יש בנות הרבה יותר יפות ממנה.

GS300.

פורסם

ונחזור לעניינו , הבחור רוצה מתנה לחברה , כמו כן אני מתעלק מה להכין לחברה ליום האהבה.

רעיונות מקוריים בלבד. מכיוון שלקנות ולקנות ולקנות כל פעם לא מראה את ההשקעה שלך במשהו.

פורסם

לפותח השרשור,

יודע איזה שירים או סגנון של שירים היא אוהבת ?

יפה, תכין לה דיסק עם כל השירים שהיא אוהבת,זו אחלה מתנה, גם אישית (כי זה במיוחד בשבילה ואין אתה זה לאף אחד אחר), גם מראה שהשקעת (ישבת ובחרת כל שיר ושיר),וגם זה משהו שתוכלו להנות ממנו יחד (אל תשכח שירים שקטים לשעות הקטנות של הלילה...), ומעבר לזה, אין כמו לשבת לשמוע דיסק שאתה לא צריך כל שנייה להעביר שיר,כי אתה לא ממש מת על השיר שיש כרגע, אלא פשוט לשמוע דיסק שלם לפי הטעם שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא, אי אפשר.

הבחור פתח שירשור רציני ובגלל שאנחנו חארות אז עברנו לדבר על בר רפאלי, מה שכן: נראה לי אחלה שירשור שבעולם.

אתה מוזמן לפתוח אחד עם קומץ תמונות נבחרות של בר.

אני דווקא בעד להכין עוגה בעצמך (אבל אחת מושקעת, לא חרטא שוקולד במיקרוגל)

בשילוב של בושם קטן ובקבוק וואן גוך אספרסו קפוא.

מבטיח לך שאת הלילה הזה אתה לא תשכח :wink:

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל כשראיתי את ההודעה של נאקאמיצ'י, אני הייתי ממש קרוב ללחוץ על סימן האזהרה בצד ימין מתחת לשם שלו:

"דווח על הודעה בעייתית (פוגעת, גזענית, מטופשת באופן מחריד וכיוצ"ב)"

בסוף התאפקתי. אמסטף אעלק. :evil:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני לא חושבת שתוכל לקבל רעיון באמת איכותי בפורום.

לא כי אין רעיונות איכותיים בפורום, אלא פשוט כי אנחנו לא מכירים אותה.

שים לב שההודעות פה סובבות סביב - "תעשה משהו שהיא אוהבת", ונסיונות להיות יותר מדויקים זה "תכין לה דיסק".

מתנות (אם נשים רגע בצד את האופציות של "פשוט גרועות") יכולות להיות או אינדיבידואליות או קיטשיות.

זה בהחלט יותר קשה כשמכירים כמה שבועות ולא באמת יודעים המון על הצד השני, וגם אז אפשר לנסות ולחשוב על משהו שמתחבר לחוויה שהייתה לכם ביחד (למשל אם בדייט הראשון ירד עליכם מבול אתה יכול לקנות לה בתור גימיק מטריה מעוצבת) - לא ספציפית לרעיון המטריה אבל כן לכיוון כללי.

כל מתנה יכולה להפוך למתנת וולנטיינס, שנה שעברה למשל קיבלתי דגם יפיפיה של בוקסטר (כשלתוך הקופסא של הדגם הוכנסו גם המון לבבות קטנים מזכוכית - אבל בלי קצוות חדים לא לשרוט את הצבע! - כדי לקשר את זה לוולנטיינס בכל זאת)... וזה למשל רעיון שכנראה לא תקבל בפורום... :-P

פורסם
לא, אי אפשר.

הבחור פתח שירשור רציני ובגלל שאנחנו חארות אז עברנו לדבר על בר רפאלי, מה שכן: נראה לי אחלה שירשור שבעולם.

אתה מוזמן לפתוח אחד עם קומץ תמונות נבחרות של בר.

אני דווקא בעד להכין עוגה בעצמך (אבל אחת מושקעת, לא חרטא שוקולד במיקרוגל)

בשילוב של בושם קטן ובקבוק וואן גוך אספרסו פוא.

מבטיח לך שאת הלילה הזה אתה לא תשכח :wink:

הייתי שמח לעשות זאת,אבל אשתי לא מרשה לי.

פורסם
הייתי שמח לעשות זאת,אבל אשתי לא מרשה לי.

למה,היא גולשת ביחד איתך בפורום?

תעלה בלי שהיא תדע :twisted:

• תוכן חדש...