Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, זה שאתה מגביר אותם עם מיקרוב של סוני והם נשמעים טוב

יצא לך לחשוב איך הם ישמעו עם גוליבר של סוני [לדוגמא] ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקר חזק מידי. (על גיין סגור)- הגיין כמעט סגור גם בנוכחי.

התוצאה שלהם מעולה על המגברון הזה, יש לי מגבר נוסף מאותה הסדרה של ZX שאני יכול לנסות לשים אותם עליהם - לא רואה שום צורך לעשות את זה כמו שהם נשמעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדי - מנסיון - ה CDM נשמעים זוועה עם 60 אראמאס עליהם [sT60]

כך גם הטוויטר סופרימו נשמעים אפילו פחות טוב עם אותו המגבר. [sT60]

בגלל זה אחרי חודשיים הם יצאו מהרכב שלי.

אליקו אין לי ניסיון של ST60 על CDM, אבל אצלי היו מחוברים CDM וטויטר ביתי של מורל (8 אוהם) לפרופייל 4 (לא אולטרה "50 וואט") בבי אמפ והם נשמעו פשוט מעולה.

בכלל ההצהרה שלך ניראת לי קצת מוגזמת.

פורסם

בורקה - אני לא פוסל את מה שאליקו אמר כי זה היה ברכב שלו - יש לו "קצת" יותר נסיון ברכב שלו מאשר לי יש:-P

ובאמת - אם יש חבר פורום שיושב ועושה את שיעורי הבית שלו לפני שהוא מדבר זה אליקו.

אבל מהנסיון שלי עם הרכיבים האלו - ההספקים זו כנראה לא הבעיה, אולי במותג מסויים.

אני זוכר בתקופה שלאליקו היו מידבאסים של סופרימו, בעצם סט סופרימו והוא הוסיף CDM היה משהו מפוזר בצליל בקבינה של הרכב שלו, אני לא חושב שמדובר בהכרח בבעיה של הספקים ואין לי מושג עד כמה אליקו ניסה לכוון את המערכת ואיך אבל אני מניח שמהנסיון שלו כנראה שהשילוב הזה לא הלך לו טוב.

הנסיון שלי עם הרכיבים האלה הוא נסיון ארוך טווח, נסיון של כמה שנים כבר - אני מדבר מתוך תוצאה מוכחת וגם אליקו.

עדיין כל המערכות שבאמת אהבתי בהן סאונד של מורל - היה בהן לפחות מגבר אחד של ג'נסיס.

שמעתי מורל גם על מגברים של הליקס ופייס אופוס - דווקא התוצאה היתה קצת קרה מידי בשביל הסט הזה (שוב, טעם אישי).

שמעתי מורל על מגברים של DLS - מצויין!

פאוור אמפר - גם - מצויין וזה עוד היה על אילייט שני חלקים, אז היה חסר טיפה מיד, לא נורא.

אבל לפותח הת'רד יש תקציב גדול יחסית והוא יכול להרשות לעצמו מגבר טוב בלי התלבטויות אז אולי באמת כדאי ללכת על מגבר יותר חזק בכל מקרה אם יש כן חבר פורום אחד שלא ניתן לבטל את הנסיון שלו והוא טוען שזה היה נסיון עגום.

הנסיון שלי עם ג'נסיס ומורל הוא נסיון שמיעתי, של אלי הנסיון הוא נסיון מעשי - אני מאמין שהוא צודק ואני טועה בקשר לסטריאו 60.

אבל אני יודע שזה יהיה שונה לחלוטין על מגברים ממותגים אחרים שלי יש איתם - נסיון מעשי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בורקה - אם שומעים רמקול בהספק מסויים, ונשארים שם, בעצם מגבילים את הרמקול מהיכולות שלו, כי בהספק גבוה יותר הוא פשוט יישמע יותר טוב.

זה הכל.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא בהכרח אליקו, ממש לא בהכרח.

לממברנה של הרמקול יש גבול מסויים של תנועה, מעבר לכמות מסויימת של הספק כל השאר פשוט מומר לחום במגנט של הרמקול. מעבר להספק מסויים האנרגיה פשוט מתבזבזת.

הסיבה לשימוש במגבר חזק היא בעיקר יתירות, אתה יודע שאין מצב שבו המגבר יתאמץ או כביכול "יפריע" לרמקול ולא יהיה שקוף מבחינתו בגלל שהוא חלש מידי.

תיקח עוד משהו בחשבון - באיזה נקודת חיתוך פותח הת'רד הולך לחתוך את הטוויטרים? אם תחתוך סופרימו למשל ב1.6 קילוהרץ ב12 DB אתה יודע טוב מאוד שאחרי 120 וואט הוא ילך לעולמו - אם אני לא טועה, לך הלך סופרימו פעמיים - בהרבה פחות מזה, נכון?

אז מה הטעם להוציא כסף על מגבר מפלצת על רכיב שמסוגל לתת את התוצאה שלו על פחות מחצי מההספק (וגם זה לדעתי מוגזם כשמדובר על טוויטר).

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי - 250 וואט ב 1400 הרץ :)

זה לא מעט.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אליקו אליקו - תביט בתעודת לידה של הסופרימו - אתה לא אמור לעשות את זה.

הטענה שאפשר לתת לרמקול הרבה מעבר להספק שהוא מוצהר לעמוד בו היא נכונה בעיקר כשאר הוא תחום בתחום תדר הרבה יותר צר ממה שהוא מסוגל לעבוד בו.

אם תיקח סופרימו ותחתוך אותו ב6 קילוהרץ - אני לא אתפלא אם הוא גם יעמוד בהתעללות (מוחלטת לדעתי) של 300 וואט RMS - לא ההפך :?

Pioneer TS-X150

פורסם

נו, משחקים, אתה יודע :)

תמיד יהיה את שיחקור "מה יקרה אם.."

קרה - למדתי

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
אליקו אליקו - תביט בתעודת לידה של הסופרימו - אתה לא אמור לעשות את זה.

הטענה שאפשר לתת לרמקול הרבה מעבר להספק שהוא מוצהר לעמוד בו היא נכונה בעיקר כשאר הוא תחום בתחום תדר הרבה יותר צר ממה שהוא מסוגל לעבוד בו.

אם תיקח סופרימו ותחתוך אותו ב6 קילוהרץ - אני לא אתפלא אם הוא גם יעמוד בהתעללות (מוחלטת לדעתי) של 300 וואט RMS - לא ההפך :?

ההספק המוזיקלי הרציף שסופרימו יכול לספוג הוא 200 וואט RMS, וזה בתחום תדרים של 1800-20000HZ.

לטעמי ומנסיוני הרב עם הטוויטרים הללו הם דורשים מגבר איכותי וחזק.

בנוסף, נא לא לשכוח כאשר הטוויטרים הללו עובדים הם מגיעים להתנגדויות מטורפות של 50-60-100 ואפילו 200 אוהם, לכן תחשבו לבד מה קורה להספקים.

under construction..

פורסם
בורקה - אם שומעים רמקול בהספק מסויים, ונשארים שם, בעצם מגבילים את הרמקול מהיכולות שלו, כי בהספק גבוה יותר הוא פשוט יישמע יותר טוב.

זה הכל.

אלי אם כל כל הכבוד אלייך ויש כבוד.

תגובה כזאת פשוט מחזירה את הפורום כמה שנים טובות אחורה.

פורסם

תודה על הכבוד :) אבל לא אמרתי את זה בקטע של כבוד או לא

זו די עובדה שבהספקים גבוהים הסאונד יותר ברור - במיוחד ברכב שרצפת הרעש הנומינלית היא 70 דציבל - שלא לדבר על מה שקורה בנסיעה של 90 קמ"ש.

זה לא משהו שאני קבעתי.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

בורקה.

מה לעשות שבתחום הזה. (הגברה) אחד מהחוקים הבסיסים. הוא מגברים יותר חזקים מהרמקולים.

מערכות הגברה מקצועיות מריצות רמקולים של 100-300W RMS. על מגברים של 500-1200W RMS.

סאבים של 1000W RMS על מגברים של 2000-3500W RMS.

בדרך כלל מגבר פי 2-עד 3 מהרמקולים!

הקטע הוא כזה.

המגבר פתוח למקסימום! אבל אתה לא נותן למגבר לקבל אות בקליפ. או מעוות. ואז הסאונד נקי יותר.

וכאשר למגבר יש תווח נשימה (מרווח ראש לגלים) הסאונד נקי. וטוב יותר.

ולא כי יש להם מגלומניות. זה כי מה לעשות רמקולים נשמעים טוב יותר על מגבר חזק יותר.

וכמובן בהגיון. לא להריץ טיווטר של 100W RMS על מגבר של 1000W RMS.

אבל להגביר וופר של 100-150W RMS על מגברים של 150-200W RMS לפחות.

וההבדל בין וופר של 100W RMS על מגבר של 80W -100W-150W 200W. ההבדלים עצומים!.

ב80. הוא חלש. ואנמי.!

ב100W הוא בועט. ומתחיל להיות חזק.

ב150. הוא מתחיל להפתח. יותר מדוייק. מהיר יותר! נמוך יותר. יותר בהיר מ80W-100W.

ב200W. הוא נפתח. יש לו יכולת לעבוד בקלות יותר. הוא יותר מהיר ויורד נמוך. (אבל להזהר יותר בנמוכים!)

הוא פשוט יותר טוב!

וברכב.

מה שקורה. אתה בעצם לא מגביר את הHU למקסימום ולא נותן אות מעוות למגבר.

מה שקורה לרוב אצל ערסים. שהסאונד נשמע דחוס. מעוות. צורם. וזה כי המגברים פתוחים עד הסוף. (ולרוב חלשים מהרמקולים.) והרדיו גם על המקסימום!@.

תכוון אצלך את HU ל75%.

ואת המגברים לפי זה.

ומה שקורה. שאתה יכול להגביר עד לשם (75%) והאות יהיה נקי.

ועם יהיה לך מגברים חזקים יותר.

אתה לא מכוון ל75%. אתה מכוון ל50%.

ואז יש לך תווח גדול יותר לעלות בווליום. אתה יכול לעלות ל60%-70% ויהיה עדיין נקי.

בקצרה כן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...