Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתה כן משווה בין מגברים.

לו היית ממליץ על רמה זהה - במחיר מופחת, זה מצוין, אבל אני מצטט משפט שלך אדי:

שלדעתי לא נופלת בהרבה אולי בכלום מכל המגברים האחרים שהוצעו כאן

זה שאתה מרוצה ממגבר סטייל ZX650.4 בעלות 270$, זה מצוין,

http://www.dealercostcaraudio.com/08zx6504.aspx

זה שניתן להגיע איתו לתוצאות טובות, זה גם מצוין,

אבל זה שאתה אומר שהוא לא נופל, אולי בכלום מHelix A4 ברמת מחיר 1100$

http://www.woofersetc.com/index.cfm/fuseaction/product.display/product_id/3432/index.cfm

זה כבר לא מצוין..

ותחסכו את המשפט המשומש שעלות היא לא פקטור לאיכות.

זה פשוט רמה אחרת של ציוד, שמתומחרת בהתאם.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהה - זה מה שפספסתי - את התקצוב למגבר :-P

או קיי - 5K תקציב למגבר, אכן אין סיבה ללכת על קיקר.

ורק עוד הערה קטנה לגבי הנושא - התחושה שלי היא שחברי הפורום מתמקדים מבחינת טכנולוגיה בעיקר ברמת הרכיבים ולא ברמת המערכת.

אני מתכוון לכך שרואים בפורום יותר ויותר מגברי טרו (כבר יש שני בילט 6 באותו הפורום שזה יותר ממדהים לארץ הקטנה שלנו, מערכת תסיס שלמה, סוני M1 ומה לא) במקום לראות במקביל מערכת נוסח סקוט בוואלדה (מיסטר בקלאווה מבחינתנו) שמורכבת משבעה מגברי מונובלוק שזו לדעתי ההגדרה הכי מדהימה למערכת היי אנד (לא רכיב היי-אנד אלא מערכת היי-אנד).

תחשבו שמה שאני עשיתי ע"י אינטגרציה של רכיבים ישנים כמו 4XS + אקולייזר חיצוני + HU פשוט יחסית של אלפיין, חברי פורום אחרים הלכו וקנו פרוססורים - לזה אני מתכוון - להביט גם על המערכת עצמה מעבר לרכיבים שממנה היא מורכבת.

בבקשה תזכרו את זה - סה"כ אם אני נכנס למערכת שהרכיבים שלה עולים פי שלוש מהמערכת שלי - והתוצאה לא מפילה אותי - יום עצוב מבחינתי.

אני רוצה להכנס לרכב של דני - וליפול! ליפול כמו שנפלתי משני הרכבים של עופר דותן.

אני רוצה להכנס לרכב של אליקו - וליפול! ליפול כמו בפעם הראשונה ששמעתי למה הסאבים שלו מסוגלים להגיע.

אז חברה - תהנו ותקנו ותרכיבו ותעשו - אבל תעשו טוב! תעשו נכון!

ועכשיו נחזור לעניין של פותח הת'רד -

מורל אילייט יצא לי לשמוע על ג'נסיס ועל DLS וגם על הליקס - אני הכי אהבתי את המערכות שהיו על מגברי ג'נסיס.

לגבי מגברי טרו - הם יוצאים מן הכלל אבל שמעתי עליהם רק מערכת של SEAS ולכן אני לא יכול להמליץ על סמך ניסיון על שילוב בינם לבין מורל - אם כי, מגברים מעולים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - לגבי המערכת של דוקטור סקוט - המונובלוקים של גנסיס נחשבים למגברי SQ ברמה הגבוהה ביותר שיש. גורדון בעצמו אמר שהם אולי המגברים הטובים ביותר שגנסיס עשו והם גם עולים בהתאם.

לגבי שמיעה של מערכת יקרה שלא נופלים ממנה - יום עצוב ? :-) קצת מוגזם (הרבה).

שמעתי כבר עשרות רכבים עם ציוד מגה יקר , הכל מאבסולוט שלא ממש הרשים , דרך DLS ים שלושה חלקים שנשמעו בקושי כמו הייבריד , אלייט לימיטד אדישן שנשמע אנמי ועוד המון מקרים . אם הייתי צריך להיות עצוב בגלל כל פעם כזו הייתי צריך קב"ן דחוף.

ועוד דבר , לדעת לנצל רכיבים זה יפה וטוב. אבל זה לא בא במקום רכיבים טובים אלה בנוסף.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני אומר - לפני שרצים לרכוש רכיבים כל כך טובים - ללמוד לנצל אותם רק יתרום להשגת תוצאות טובות יותר.

לגבי המערכת של סקוט - אני מודע לעלות הרכיבים.

אני מדבר על הרעיון של שימוש בערוץ הגברה נפרד לכל ערוץ - זו מערכת היי-אנד אמיתית ולא מערכת שמורכבת מרכיבי היי-אנד.

המערכת עצמה היא היי-אנד אצלו - לא רק הרכיבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע , אם סקוט לא היה מעמיד מערכת הייאנד אמיתית היה אפשר לסגור את התחום :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אה, יש עוד הרבה דברים בעולם הזה שמוגדרים סטייט אוף דה ארט, לא הכל חייב להיות היי אנד.

אנחנו, חברי הפורום, עדיין לא מדגדגים את העקב של עולם הDIY בתחום הזה, שיפורי רכיבים, בניית רכיבים - שם יש דברים שבכלל עוד לא חלמנו עליהם כאן.

לקחת מגבר טוב, לעשות לו ניתוח ולהסיר ממנו את הקרוס אובר, שיפור רכיבים לרמת גיחוך - יש גם מפלצות כאלה - לא חייבים לקנות מגבר של סימפוני, אפשר גם לבנות אחד משלנו...

כשנגיע בפורום לאזור הזה - הפורום יהיה במקום אחר לגמרי...

היחידיים שאני זוכר ומכיר שעשו כאלה דברים, לפחות חלקם בפוטנציה הם עופר וניר - רמקולים קוסטום מייד על בסיס של מורל\רנסנס ועופר שישב עם מהנדס מגברים והתחיל בתכנון של מגבר נורות קוסטום מייד - אני מדבר על דברים כאלה.

אפרופו - הקיקר KX שלי עבר שיפור אחד, לא מצאתי טעם לשדרג בו רכיבים נוספים - הוא מספק אותי - אבל הדבר הבא שאני מתכוון לעשות הוא משהו בסגנון הזה, לשם אני רוצה לקחת את הפורום.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שציינו משהו כמו 5K לא? אם רק הייתי שם לזה לב... :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

חבר'ה קיבלתי הצעה, במסגרת התקציב, פרופייל 2 אולטרה ו-4 אולטרה.

אני רק רוצה להזכיר שהתקציב הוא רק למגבר, יש תקציב אחר להתקנה איטום וכדומה..

אז מה אתם אומרים על ההצעה?

פורסם

אם אתה מגביר אקטיבי אתה חייב הגברה הרבה יותר חזקה

שם לב לעוצמה של כול רכיב בסט :

http://www.morelhifi.com/products/mob_subwoofers_elatesw.html

http://www.morelhifi.com/products/mob_components_tweeters_cdm88.html

http://www.morelhifi.com/products/mob_components_tweeters_mt23.html

http://www.morelhifi.com/products/mob_3way_elate.html

ההצעה של פרופייל אולטרה 2+4 ב-5000 שח אטרקטיבית.

פורסם

הצורך להגברה אקטיבית על גבי ערוץ הגברה שמן הוא נכון כלפי הוופרים בלבד.

הוופרים של האלייט דורשים לפחות את ה120 וואט בכדי לעבוד נכון, ניתן לספק להם יותר והם יאהבו כל וואט בודד נוסף שתספק להם.

המידים - מספיק אפילו שתרים אותם על ערוץ הגברה של 50 וואט והם ישמעו נהדר.

הטוויטרים ממש לא דורשים השקעה מבחינת הספק.

תדאג לספק להם מגברים שמתאימים להם מבחינת תוצאה - התוצאה הכי יפה שאני שמעתי עד היום מאילייט היתה על מגברים של ג'נסיס ברוב המכריע של המקרים אבל הם ישמעו גם מעולה על מגברי DLS.

מהנסיון שלי - הגברתי את המידים (CDM) על הJBL הישן שלי - GTQ200 שהוא מגבר שמספק סה"כ 37 וואט לערוץ ולא היה נשמע שחסר להם כלום אבל המגבר עצמו היה קצת צעקני לטעמי, על הקיקר KX600.4 הם ממש נשמעו נפלא.

הוופרים לעומת זאת - על הJBL - נשמעו קצת מקורטע.

על הKX600.4 הם נשמעו נקיים ועבדו יפה מאוד.

על הZX650.4 הם פשוט נשמעים מדהים - לא פחות טוב מכל מערכת אחרת שיצא לי לשמוע בה אילייט, למען האמת התוצאה ברכב שלי מבחינת עבודה עם אילייט היא האהובה עליי יותר מכל מה ששמעתי עד היום עם הסט הזה.

הטוויטרים - אני מגביר טוויטרים מפלצות על מגברון קטנטן של סוני - וממש אין שום צורך ליותר מזה - אז לגבי הטוויטרים - תדאג לבחור מגבר איכותי - אל תדאג בקשר להספק שלו בשום צורה ומובן - מספיק שתמצא מגבר איכותי שמוציא 35 וואט לערוץ כמו מגברים מסויימים של DLS - אני חושב שלאיציק היה אחד כזה פעם.

למידים ולטוויטרים יספיק לך סטריאו 60

לוופרים תדאג להביא משהו קצת יותר - שמן.

אם אתה לא מגביר אקטיבית או שאתה הולך להגביר בי-וויירינג - אתה תהיה זקוק למגבר חזק מאוד עבור הוופרים והמידים.

אפרופו - אחד הסטאפים היותר טובים שיצא לי לשמוע עליהם רמקולים של מוראל שהוגברו פסיבית על הקרוס המקורי היה ה"שטן" של זד אודיו ברכב של איתמר - מגבר מומלץ בחום - עד כמה שזכור לי, צריך להשאר לך עודף רציני ביד וזה באמת, מגבר פנטסטי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי - מנסיון - ה CDM נשמעים זוועה עם 60 אראמאס עליהם [sT60]

כך גם הטוויטר סופרימו נשמעים אפילו פחות טוב עם אותו המגבר. [sT60]

בגלל זה אחרי חודשיים הם יצאו מהרכב שלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מוזר - אני מגביר CR101 עם מגבר מיקרוב ישן של סוני עם שליש מההספק והם נשמעים מעולה. אם כך כנראה שזה לא ההספק של המגבר כאן אלא חוסר התאמה בין הרכיבים - יצא לך לנסות על הסטריאו 100? אני כבר לא זוכר.

למען האמת - המידים נשמעו טוב מאוד גם על הJBL שהיה לי, ככה שלגבי המידים ההספק זה לא מה שעשה את ההבדל - אבל הקיקר פשוט מתאים להם בול!

במקרה הזה אני חורג ממנהגי לשמירת פרטיות ואני מזמין את פותח הת'רד להשמעה - אתה מוזמן ליצור איתי קשר בה"פ.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...