Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כנראה שאתה לא ממש מכיר את המוצרים,

990 לא שווה שקל תשעים בלי מכשיר כ1 סטטוס, אז תאחלס זאת נהיית ערכה מאוד מאוד יקרה, ומאוד מאוד מגבילה בגמישות

המכשיר המדובר פה הוא ה900 !, שלמעשה הוא מכשיר שמגיע עם תצוגה, ועם שלט אלחוטי מלא על כל הפונקציות, עם התממשקות למחשב וכל זאת בלי להיות מוגבל בשימוש במכשיר הF1 (שעולה נדמה לי איזה עשריה או יותר)

0ZiRo0 :

סיכוי סביר שהוא מכר שניה אחרי שפרסם,

בכל מקרה לצאת בהצהרות של "את המכשיר לא קשה למצוע אם יש לך איזה 1500-1900$" ממש חוכמה גדולה, אבל לעמוד מאחוריהן אין לך אפשרות, חוץ מאיזה מודעת יד שניה לא מצאת כלום. (ואם תסתכל גם מי הגיב לה אולי זה יבהר לך עד כמה היו צריכים להפוך בלטות כדי להביא את המכשיר הזה)

להבא לפני שאתה יוצא בהצהרות של שקל תשעים, תוודא שיש לך גיבוי.

תודה

אני אומר ומדגיש:

ראיתי את הH900 במספר הזדמנויות ואני דיברתי עם הבחור הזה מספר פעמים לגבי רכיב אחר, שלא קניתי בסוף.

גם באיביי גם בפורומים נופלים H900 כמות מצומצמת מדיי חודש.

הכול עניין של כסף.

תפרסם הודעה שאתה רוצה לקנות אותו ולא משנה איזה באיזה מחיר, תקבל תוך זמן מסויים תגובות.

יש שם מיתון כך שאנשים נפטרים מהציוד על מנת לגמור את החודש. (בקרוב פה).

לחבר שלי יש H900.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

בכל מקרה, אחרי שהארנב יצא מהכובע,

אני רוצה להגיד תודה רבה לדני חברנו היקר dannyg שהפך בשבילי חצי מהעולם [לא צוחק] בשביל להשיג לי את המכשיר הזה ובמיוחד במצב הזה שהוא הגיע.

אם אתם יודעים או לא, הרבה מסכי H900 מגיעים תקולים, שרופים וכו', ומה שדני מצא, אין מילים - מצב מעולה!

דני, תודה רבה:)

אני מניח שלא צריך להרחיב יותר מדי על האיכות של המעבד הזה, היכולות שלו הם אותם היכולות כמו של ה H700 - רק עם רכיבים "טיפה" יותר משודרגים ואיכותיים - כמו DAC נפרד לכל יציאה [וזו רק ההתחלה] :)

ניתן לשליטה גם ע"י תוכנה של מחשב.

מה הת'רד הזה שווה ללא תמונות?

30012009353Medium.jpg

30012009355Medium.jpg

30012009357Medium.jpg

30012009362Medium.jpg

30012009363Medium.jpg

30012009366Medium.jpg

אז.. מי הבא בתור להביא?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יבגני, זה טבעי לקנא :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

"אל תדליק אותי"

מדהים, פשוט מדהים, מפורום מערכות, הפכנו לכלא רמלה.

ממש תענוג לראות לאן הפורום הזה עולה

יבגני אני לא יודע אם זאת הכוונה או לא,

אבל עושה רושם שאתה מקנא עד מעל הראש.

כלכך מקנא שאתה לא יכול לתת מחמאה או מילה טובה כמו כולם, אלא רק מחפש איך להשבית שמחה

מצטער מראש אבל ככה הדברים נראים !

פורסם

הכוונה הייתה שעלול להופיע פה עוד H900.

תודה שקיררתה אותי.

לעתיד, אני מבקש להיתייחס לדברים שלי בהומור מסויים.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אליקו,

שמח שיכולתי לעזור, תתחדש ותהנה ממנו למשך שנים רבות, בחירה מצויינת ללא צל של ספק, רכיב היי-אנד אמיתי שכל אחד היה חושק בו.

לכל החוכמולוגים, PXA-H900 הוא מכשיר מאוד מאוד מאוד קשה להשגה, למעשה הוא מוגדר פריט אספנות וכך הוא גם נמכר, אחד למספר חודשים אתה מוצא מודעת מכירה אחת וגם אז במחיר מופקע של 2500$ ומעלה, אפילו לא אחת ממודעות המכירה שהדביק פה יבגני (0ZiRo0) רלוונטית, 2 ל-PXI-900 ועוד אחד ל-PXA-H900 למכשיר שכבר נמכר, נורא קל לצאת בהצהרות כנראה.

לכל אלו שמחפשים, בהצלחה, מנסיון זו לא משימה קלה.

דני.

פורסם

אני כולי ירוק מקנאה .

היי אנד אמיתי . בחירה מושלמת. ואני יודע כמה זמן אתה חם על זה .. שמח ששמת יד על אחד כזה בסופו של דבר.

תתחדש.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מתחדשת!

עם השלט הזה אפשר לשחק אצלך GTA?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אליקו...

מזל טוב, בחלט בחירה נבונה ורכיב (תרשו לי לחרוג...) לפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!

תהנה ממנו ומת כבר לראות ולשמוע את הבצוע האדיר שלו

(אחרי שתשלוט מעט ברכיב ותדע להגיע לכיוון אופטימלי)

כן הירבו מערכות ברמה הזו פה בארצינו הקטנטונת.

ישר כוח,

ושוב תהנה (אכן ישנה פה קנאה קלה... נו טוב ממש לא קלה)

רוני

AUDI A3 2.0t FSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...