Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליקו תתחדש, אחד הרכיבים היותר מרשימים.

מי האמין שאחד מאיתנו ישיג אחד כזה ועוד במצב טוב.

אני בטוח שתהנה ממנו הרבה שנים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

dannyg לינק היה תקף לשעה עד יום.

באמת ציפיתה שH900 לא החליף ידיים לפני שבוע???

להצהרות שלי יש בסיס ואני מודה שכשמחפשים משהו ספציפי שבמצב טוב, זאת לא משימה קלה (מניסיון).

רק בשבוע שעבר חבילה שמכילה את **** ** הגיעה אחרי חודשים של חיפושים.

מי רוצה לינק ל P9?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אין להצהרות שלך שום בסיס והוכחת את זה בשרשור הזה,

מלבד פרוססור אחד משומש שנמכר מהר מאוד אחרי שפורסם (ולא ברור מה כתבת לדני, אבל אתה זה שפרסם את זה שבוע אחרי, לא דני), לא הצלחת להביא לינק אחד למוצר

בקיצור מילים כמו חול, ואין מה ....

חבל שבמקום לפרגן אנשים עסוקים במאמצים בלתי פוסקים להפסיק את השמחה,

יבגני להבדיל ממך אני בטוח שאם תביא H900 אלי יפרגן לך בכיף.

בקשר למשפט האחרון עם לינק לP9, את המכשיר הנ"ל קל יותר להשיג מאשר את ה900, ובכל מקרה שוב אתה מנסה לעקוץ הפעם את דני.

אתה מדרדר מרגע לרגע כדאי שתעשה עם זה משהו

פורסם

עתיד אתה באמת מצפה אני יתן למישהו לינק טרי ל1 מ2 יחידות שמוצעות בחודש?

מי שמחפש, ימצאה.

ובל הצהרות "בקיצור מילים כמו חול, ואין מה ...."

זה מכשיר יקר ונדיר, אני לא מפקפק בזה. עובדה שמי שמספיק זריז, יכול לשים ידיים עליו.

אני מתחיל לאבד רצון לכתוב בפורום שבו תוקפים אנשים בעלי דעה שונה מהכלל.

H900 לא מתוקצב השנה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אף אחד לא תוקף אנשים בעלי דעה שונה, אבל בהחלט מעמידים אנשים על אי דיוקים כי אחרים קוראים ואחרי זה מוטעים,

מוזרה מאוד האוולוציה שעברת בשרשור הזה :

זה התחיל ב"את המכשיר לא קשה למצוע אם יש לך איזה 1500-1900$"

אז אלי תוך שניה(צחי85) נתן לך 1500 דולר ואמר לך תביא,

משם זה נהיה "רק החודש ראיתי 2 למכירה" וואלה, ואני ראיתי קופר באריזת וואקום עם שמפו פסיפולרה בשופרסל, ויש גם תזיס באריזת וואקום עם סבון גוף.

כמובן שטרחת להוסיף קישור להודעה ישנה שרואים בבירור שדני כבר הגיב לה, והמוצר לא קיים יותר. אבל זה כלכך נפוץ וכלכך קל להשגה שהדבר היחיד שמצאת זה הודעה לא רלוונטית מלפני שבוע.

משם המשכת וכתבת "תפרסם הודעה שאתה רוצה לקנות אותו ולא משנה איזה באיזה מחיר," אז פתאום זה לא 1500 דולר, זה כל מחיר שהמוכר יחליט העיקר להביא אחד כזה.

וזה כבר לא בקלות להשיג אלא לפרסם הודעה ולקוות לטוב.

אבל אתה לא תודה בטעות והקנאה שאוכלת מבפנים גורמת לך לכתוב את זה :

"מה אפשר להגיד.

יש לך חבר לכל החיים (של מערכת)"

אז אתה ממשיך : " dannyg לינק היה תקף לשעה עד יום.

באמת ציפיתה שH900 לא החליף ידיים לפני שבוע???" לא הבנתי מה אתה רוצה מדני שציפה לא ציפה, אתה זה שהביא לינק מלפני שבוע בלי לדעת מה קורה עם המוצר בכלל.

מיותר לציין שבכל השלבים יכולת לעצור לחזור בך ולסגור את הסיפור, אבל לא אתה ממשיך בשלך :

" עתיד אתה באמת מצפה אני יתן למישהו לינק טרי ל1 מ2 יחידות שמוצעות בחודש?

מי שמחפש, ימצאה."

אז ממכשיר שכל אחד שיש לו 1500 דולר קונה ובא איתו הביתה, כאילו הולכים לחנות קונים חוזרים,

זה הפך למכשיר שמפורסם אחד לחודש כאשר עיניים של קהילת HI END בכל העולם מחפשות אותו, ממש סיכוי סביר שדווקא אתה תצוד אותו.

ואתה עוד מתפלא למה אתה מרגיש מותקף ? זה לא דעה שונה זה **** שכל !!

פורסם

אין ממש טעם להגיב לכל זה.

עובדה נשארה: מי שזריז, יכול לשים ידיים על אחד כזה.

לפני שנה פורסם H900 אחד בפורום פה ורק אחרי שני הקפצות הוא נמכר. לפעמים יש אוצר מתחת לאף.

עתיד, אם אתה רוצה אחד,תשקיע יותר זמן בClassifieds ולא בתגובות כמו אלו.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

0ZiRo0

אף אחד לא תוקף אותך, אבל אני חייב לציין משהו כצופה מן הצד.

זה נראה כאילו ממש קשה לך להגיד :"אלי, תתחדש רכיב מטורף מהרמות הכי גבוהות שיש,כמוהו יש רק בודדים בעולם".

וזה שכסף יכול לקנות הכל אנחנו יודעים, יש כרגע באיביי מכירה של מגבר בדיוק כמו של נאדר המקינטוש MC4000M במחיר של כ3000 דולר.

אז מה? זה אומר שהוא כבר לא מגבר נדיר?:roll:.

יש אנשים ברחבי העולם שחולמים על כזה מכשיר, זה לא חוכמה להגיד שאם יש לך X כסף אתה יכול למצוא כזה בלי בעיה, כי זה כן בעיה.

מעבר לעובדה שזה לא זול, גם לא כל אחד מסכים בכלל לשלוח לישראל.

למעשה, רוב המכירות של פריטים ברמה הזאת נמכרים בכלל בין חברים ולא בפורומים למינהם.

99.9% מהאוכלוסיה על פני כדוה"א תזיל ריר בכל פעם שתעבור לידם פרארי נוצצת, באותו הקשר גם רכיבים כאלו ניחנו באותה תופעה.

אפשר להסתכל על זה כך וכמובן שגם אפשר להסתכל על זה בצורה של מי ישמע- 100000$ וגם לך יש אחת..

under construction..

פורסם

אלי, תתחדש ברכיב מטורף מהרמות הכי גבוהות שיש,כמוהו יש רק בודדים בעולם :king:

זה היה ממש קשה.

אני מרגיש כאילו אבן ירדה לי מהלב.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אליקו תחדש בהחלט רכיב ברמה גבוהה מזל טוב

בהתחלה חשבתי שאתה מביא P15 או DMX אבל טעיתי ומסתבר שלא לרעה תהנה ושיהיה לך כיוון נעים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אליקו, עכשיו השאלה היא, איפה (ברכב :lol:) אתה דוחף/משקיע את הפאנל המקומר הזה..

נ.ב.

ממה שראיתי, הולכת להיות התקנה מטורפת - אז כבר מעכשיו, תתחדש יא חביבי :wink:

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

אלי תתחדש ,אבל אני מחכה שתביא/תקבל משהו אחר,משהו ששוקל 34 קילו ליחידה.:twisted:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...