Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

אפילו לא שלחתי לי הודעת "איכס" :x

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אלי תתחדש שחקת אותה בגדול בגלל הרכישה אבל יותר שהצלחת למצוא את המכשיר...

את המכשיר לא קשה למצוע אם יש לך איזה 1500-1900$

אלי תתחדש

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

0ZiRo0 -

חבל שאתה מדבר באוויר,

את כל זה :

Head => 690UB | COMPONENT => Genesis Absolute 15.01 + Morel CDM54 + Xetec T28 | Crossover -> PPI FRX-4/5/6 | Cap - 10F | Amps => Xetec v.350.6 + Rockford T1500-1bd | SUB => Xetec 2X 12XLS

אפשר להשיג אם יש לך כסף, ואם אי אפשר להשיג זה כנראה מוצר שלא ממש שווה את המאמץ\יש טובים ממנו בפחות כסף,

H900 נכון לעכשיו קשה עד בלתי אפשרי להשיג, למי שיש אותו כלכך אוהב אותו שלא מאמין שימכור לעולם, וברגע שאחד יוצא לשוק עפים עליו עשרות קונים כמו נשרים על נבלה

חבל שאתה לא יודע לפרגן ופשוט להגיד "תתחדש" וחייב להכניס את פניני החוכמה שלך, צרות עין היא לא דבר טוב - זה עושה את החיים ממורמרים, תחשוב על זה פעם.

פורסם

זה לא חוכמה להמצוא לי את ה990, המוצר שיותר קשה להשיג וזה למה שאני מתכוון זה ה900 הישן יותר זה שניתן לשלוט עליו דרך מכשירי המולטימדיה של אלפיין.

IBIZA 20vt

פורסם

הייתי מסתפק גם ב990!

אבל ללא ספק זה מאוד קשה להשיג אותו

ושכחתי להגיד-עלי,תתחדש!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
הייתי מסתפק גם ב990!

אבל ללא ספק זה מאוד קשה להשיג אותו

ושכחתי להגיד-עלי,תתחדש!

כנראה שאתה לא ממש מכיר את המוצרים,

990 לא שווה שקל תשעים בלי מכשיר כ1 סטטוס, אז תאחלס זאת נהיית ערכה מאוד מאוד יקרה, ומאוד מאוד מגבילה בגמישות

המכשיר המדובר פה הוא ה900 !, שלמעשה הוא מכשיר שמגיע עם תצוגה, ועם שלט אלחוטי מלא על כל הפונקציות, עם התממשקות למחשב וכל זאת בלי להיות מוגבל בשימוש במכשיר הF1 (שעולה נדמה לי איזה עשריה או יותר)

0ZiRo0 :

סיכוי סביר שהוא מכר שניה אחרי שפרסם,

בכל מקרה לצאת בהצהרות של "את המכשיר לא קשה למצוע אם יש לך איזה 1500-1900$" ממש חוכמה גדולה, אבל לעמוד מאחוריהן אין לך אפשרות, חוץ מאיזה מודעת יד שניה לא מצאת כלום. (ואם תסתכל גם מי הגיב לה אולי זה יבהר לך עד כמה היו צריכים להפוך בלטות כדי להביא את המכשיר הזה)

להבא לפני שאתה יוצא בהצהרות של שקל תשעים, תוודא שיש לך גיבוי.

תודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...