Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטת הונאה וגניבת רכב חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסיפור שמעתי ממקור ראשון שהרכב שלו נגנב בצורה הזאת אתמול!

אומנם השיטה הזאת באה לנצל אנשים תמימים במיוחד אבל כך זה פועל. נתחיל מזה שהרכב היה בליסינג תפעולי. האישה בבית הבעל בחו"ל, צלצול בדלת "שלום אני מחברת הליסינג XXXX הרכב שלך צריך לעבור טסט אני לוקח אותו עכשיו,תחתמי פה ותביאי לי את המפתחות" ,יש לך דברים ברכב שאת צריכה? תוציאי אותם. הרכב החלופי יגיע עוד כ 20 דקות.שלום ולא להתראות....

יש לציין שזה לא היה רכב ליסינג רגיל אלה מיצובישי פג'רו ולכן כנראה הגנבים היו מעונינים בו במיוחד ועשו עבודת הכנה לפני.

וכמובן שהוא נעלם עם הרכב ללא שום רכב חלופי . שיטת מצליח מצויינת כי גם אם זה לא מצליח ובעל הרכב מתחיל לשאול שאלות מאוד קל פשוט להעלם מהמקום.

עכשיו כמה שאלות אליכם. זה שהיה צריך לגלות יותר עירנות זה בטוח אבל מה עושים עכשיו ? האם יש קייס לחברת ביטוח? מה בכלל דינו של רכב ליסינג שנגנב?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מה לעשות? ואללה לא יודע אני בטוח שהם יודעים מה לעשות. לשיטתך בכלל לא היו צריכים להיות גניבות בארץ כי אין אחר כך מה לעשות חוץ מחלקים

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש שיטות שאפשר לגנוב את הרכב ולאחר מכן למכור אותו , כמו שהיה בכולבוטק, שמוכר רכב וקונה נפגשים עושים העברת בעלות עוד לפני שהקונה משלם על הרכב, הגנב דואג שהמפתחות יהיו אצלו ,בדרך מהדואר רץ לרכב מניע ובורח.

במקרה שציינת יהיו הרבה חילוקי דעות בין הביטוח לחברת הליסינג, זה מקרה שאני בכל אופן לא שמעתי עליו ואני מאמין שעוד הרבה אולי הביטוח מכסה על מקרה כזה ואולי לא ואם לא זה כנראה ייגמר בבית משפט ושם השופט יחליט.

פורסם

לא מבין אנשים.

לא מסוגלים לחשוב קצת לפני ? אולי לבקש פרטי זיהוי מאותם גנבים ? בדרך כלל, בדברים כאלה, החברת ליסינג מתקשרת וקובעת יום-יומיים לפני שהסוכנים מגיעים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מישהו אמר שרכב נשאר בארץ.

רכב גנוב או שהוא הולך לפירוק או שהוא עובר לשטחי הרש"פ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כי כשזה לא הרכב שלך, אלה של בן/בת הזוג שלך, הוא/היא נמצא/ת בנסיעה עסקית לחו"ל - זה נראה הגיוני שיבואו מחברת הליסינג לקחת את הרכב לטיפול.

וכשהם פתאום מגיעים, בטח אם זה בשעת בוקר שאתה בדלת לצאת לעבודה או כשאתה סתם ממהר לאנשהו, 90% מהאנשים לא יתחילו להתעמק בפרטים, אלה פשוט יחתמו על הטופס ויתנו את המפתחות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אדם בא לביתך וטוען שהוא צריך לקחת משהו שהבן זוג שלך השאיר לו בחדר, האם תתן לו להכנס ולקחת את זה ללא טיפת פיקוח? מינימום שתעשה זה שתתקשר לבן זוג ותשאל אותו מה פשר הדבר. אדם זר גם אם הוא יזדהה כהאפיפיור או כיהושועה הנביא, אין לך מה לתת לו בלי לברר קודם, במיוחד לא במדינה כמו שלנו שאלופה ב"עקיצות".

פורסם
אם אדם בא לביתך וטוען שהוא צריך לקחת משהו שהבן זוג שלך השאיר לו בחדר, האם תתן לו להכנס ולקחת את זה ללא טיפת פיקוח? מינימום שתעשה זה שתתקשר לבן זוג ותשאל אותו מה פשר הדבר. אדם זר גם אם הוא יזדהה כהאפיפיור או כיהושועה הנביא, אין לך מה לתת לו בלי לברר קודם, במיוחד לא במדינה כמו שלנו שאלופה ב"עקיצות".

דווקא משום שמדובר בישראל - מה אכפת לאישה? זה הרי רכב ליסינג... אם זה היה הרכב הפרטי שלהם היא כנראה היתה יותר נזהרת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפי מה שאני יודע, חברת ביטוח לא מכסה מקרה של גניבה אם אין לך 2 מפתחות מקוררים לתת להם.

לא נכון, אין שום נוהל כזה.

• תוכן חדש...