Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בין ה6050 לבין ה5050 הוא בתצוגה בלבד! ,כבעלים של 600UB אחד לאחד כמו ה6050, שווה להשקיע את ההפרש

התצוגה נוחה יותר לתפעול ויעילה יותר.

ישנן סדרות נמוכות יותר של פיוניר בעלות כניסת USB שיכולות לתת לך מענה אם אינך זקוק לאקוליזר 7 ערוצים, ועוד..

אם הנך הולך לשמוע עם רמקולים פשוטים עדיף לך ללכת על מכשיר זול יותר לפי דעתי כמו פה

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תודה על ההמלצה.

אני באמת לא צריך אקולייזר 7 ערוצים או תצוגה משוכללת. :wink:

בלינק ששלחת כתוב שלמכשיר יש יציאת USB ישירה. מה זה אומר? האם ניתן להוציא ממנו כבל אל תא הכפפות או שהיציאה היא על הפאנל עצמו?

פורסם

לפי התמונה אני משער כי הכניסה היא אחורית,

ממליץ בחום על ה6050 אך אם אין לך שימוש בכך זוהי הוצאה כספית מיותרת.

ומניסיון אישי שלי תא הכפפות אינו המקום האידיאלי ישנם חפצים רבים שם וגדולים לעומת גודל ההתקן הנייד אתה יכול להעביר אותו למאפרה כמו שרבים עשו (אם אינך מעשן :wink: ) ואם לא, באפשרותך להעביר אותו אל המגירה שבין המושבים הקדמיים כמוני, ראה תמונה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

נראה קטלני ביותר...

בכל אופן - לא יודע אם אתה מכיר את היאריס (לא החדשה).. אין בה יותר מדי אופציות (לא מאפרה ולא תא בין המושבים)

אבל זאת לא בעיה, אני אמצא סידור כלשהו, העיקר שלא יבלוט DOK החוצה מהפאנל... :lol:

אני מחפש בגוגל לגבי האם היציאה ב-4050 אחורית או לא ולא מוצא...

פורסם

הכניסה היא אחורית בוודאות, ניתן לראות שבפיוניר 3050UB בו הכניסה היא קידמית רשום "כניסת USB חיצונית (full speed (2.0"

בכל זאת תדע כי אומרים שקריאה מUSB מורידה את איכות השירים, אני לא מרגיש בכך.

• תוכן חדש...