Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם...

יש לי פיג'ו 206 מנוע 1400 אוטומטית, הרכב אצלי בערך קצת יותר משנה, מלפני חודשיים התחילה לי בעיה שהאוטו שורף יותר מידי דלק, פעם בשליש מיכל דלק הייתי עושה בערך 180-200 ק"מ, עכשיו בחצי מיכל אני עושה 240 ק"מ.

הלכתי למוסך ושאלו אותי אם החלפתי פלאגים לאחרונה, מאז שקניתי את הרכב לא החליפו לי פלאגים, בקיצור החלפתי פלאגים ושמתי תוסף דלק, הפלאגים הם של חברת NGK, ואמרו לי שעדיף לי פלאגים שיש להם 2 אלקטרודות, החליפו לי את 4 הפלאגים ל פלאגים של 2 אלקטרודות ב 120 שקל, זה מחייב לשים פלאג 2 אלקטרודות ? מה זה נותן בכלל?

תודה לכל העוזרים

פורסם

חצי מיכל זו לא אינדיקציה. דבר אלינו בליטרים.

אם הנסיעות שלך קצרות, אז זה מסביר חלק מהצריכה המוגברת (בחורף לוקח למנוע יותר זמן להתחמם, והוא פועל עם העשרת דלק. אם אתה עושה רק נסיעות קצרות, זה משמעותי).

אין צורך בפלאגים בעלי שתי אלקטרודות, היתרון שלהן הוא אורך חיים, לא חסכון בדלק. פלאגים מקוריים עם אלקטרודה אחת היו עולים לך בערך חצי.

פורסם

אוקיי, תודה על ההסבר והתשובה, לגביי הערכה בליטרים, עד מלפני חודשיים בערך האוטו היה צורך 13 ליטר ל 180-200 ק"מ, ועכשיו שאני מגיע לחצי מיכל 240-250 ק"מ הוא צורך 23-25 ליטר

רציתי לשאול עוד משהו, לגביי המד טורים, תמיד שהייתי מניע את האוטו המד היה עומד מעל ה 1000, ואחרי שהחליפו לי את הפלאגים המד עומד בערך על 800 משהו כזה, האם זה באמת דבר שקשור לפלאגים ?

• תוכן חדש...