Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 7 Beta Download - הדיון הרשמי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה, כזה?

attachment.php?attachmentid=143282&stc=1&d=1232835258

הדבר היחידי שהפריע לי ב-7 הוא שלא עבדו לי שם CRYSTAL PLAYER ו-DAEMON TOOLS,

וזה הסיבה שחזרתי לויסטה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מצליח להתקין, ניסיתי לעשות אפגרייד והוא טען בבוט שצריך להפעיל את הווינדוס או משהו כזה. עשיתי דרך וינראר והוא עשה שגיאה. התקנתי מיליון מערכות אבל פה יש דבר שלא ראיתי.

פורסם

המלצה חמה על מערכות הפעלה של מייקרוסופט: לא לעשות UPGRADE.

לא ראיתי גירסא אחת שלהם שעושה UPGRADE כראוי בצורה מהירה וסבירה שעדיף בכל דרך שהיא על התקנה נקיה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

avi2014 תבדוק עם הגרסאות תואמות כולמר אם אתה ב XP 32 BIT וההתקנה של 7 היא 64 זה לא יתקין.

ceyal אתה מודע לזה שזה בטא? אתה יכול לכתוב FEEDBACK למיקרוסופט, אולי הם יתחשבו בזה, ויורידו את מספר האפשריות.

פורסם

מה היה לי, זה אפגרייד מויסטה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איכשהו אני לא מתגעגע לתקופת WIN9X

עכשיו NT4 - זה הרדקור

• תוכן חדש...