Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר מחר נוסע לארצות הברית לכמה שבועות.

הוא קונה לי פאקט סיגריות, אך מכיוון שלא מוכרים את לאקי סטרייק יותר בארץ ואני ממש אוהב את הסיגריה הזאת, אני רוצה לדעת האם מוכרים אותה בדיוטי פרי בארץ.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ממתי אין לאקי בארץ?!:shock::cry:

הקטעים המטורפים שעברו עליי עם הסיגריות האלה...

הכי זכור לי, שהיינו אני, חבר ילדות והאישה לעתיד באיזו תערוכת טכנולוגייה (עתיקות מוזיאון במונחים של היום-עוד מלפני שהיה משטח מגע למחשבים ניידים אלא ג'וייסטיק:shock: וזה עוד היה חידוש), בלי גרוש על הישבן.

החבר רצה לעשן, בטעות הדליק את הפילטר של ההפוכה...מה שנקרא-בקטנה. לא קרה כלום לסיגרייה, אבל הוא לא רצה אותה-אז אני עישנתי אותה.

תוך 3 דקות האישה מצאה ארנק - מטבעות מלא בכסף...20 ומשהו שקל שבדיוק הספיקו לאוכל.

ולא, לא היו שם בארנק מסמכים, אחרת הוא היה חוזר לבעליו החוקיים דרך "אבידות ומציאות".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז,תתחיל לעשות הכול הפוך,אולי זו הדרך למזל שחיפשתה.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

סבבה אז יש לאקי סטרייק בדיוטי פרי (הוא כבר קנה לי).

אבל תדעו לכם שהמחירים שם של הסיגריות פשוט מטורפים.

פאקט כאמל 35 דולר ופאקט מלבורו 36 דולר (איפה ההיגיון?!)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כאמל בפיצוציוה עולה 16 ש"ח. פאקט 160 ש"ח.

בדיוטי פרי 35 דולר פאקט = 137 ש"ח.

חסכון של 23 ש"ח.

אני זוכר שטסתי בשנה שעברה לארצות הברית קניתי פאקט מלבורו ב29 דולר, ושער הדולר היה 4.06 ש"ח.

הפאקט עלה לי 118 ש"ח.

היום פאקט מלבורו בדיוטיפרי עולה 36 דולר שזה 141 ש"ח.

ההבדל בשנה אחת בדיוטי פרי הוא 23 ש"ח. אז תארו לכם כמה זול זה היה שנה שעברה לעומת המחירים בארץ.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
ברווז,תתחיל לעשות הכול הפוך,אולי זו הדרך למזל שחיפשתה.:lol:

אתמול נכנסתי לעבודה מהדלת האחורית בבוקר.

המזל נשאר אותו ח*א.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז לא הבנתי. יש לאקי בדיוטי פרי בארץ? כי בחנויות רגילות כבר ממזמן אין להשיג, וגם בדיוטי פרי בסביבות פסח שנה שעברה לא היה...אני בעד לארגן איגוד שיסנג'ר חברים להביא מחו"ל פקטים, או להחזיר את הייבוא!

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

• תוכן חדש...