Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט ה CAR PC של NIMIKIPOD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תוותר על רדיו זה יהיה מצחיק. תבוא לך איזה סבתא תגיד לך " מה כל זה ואין לך רדיו? אני זוכרת שלפני 50 שנה..."

לדעתי, תעזוב רדיו אתה גם לא צריך את זה לאיכות מטורפת. קנה איזה רדיו קטן או MP3 זול שיש לו רדיו חבר לAUX או משהו וזהו. למה לשבור את הראש

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכל הפרוייקט הארוך והמייגע הזה - אני מוצא שדבר פשוט כמו רדיו מעסיק אותי רוב הזמן - מתי כבר מישהו ירים את הכפפה הזאת ?

נ.ב. - אני עדיין מחפש מתנדבים מנוסים לעזרה בהתקנת ה"תענוג" הזה ברכב שלי (זה לא שאני מתקמצן על עלות ההתקנה, פשוט זה נראה לי ארוך ומסובך)

עתיד - למה הכנסת אותי, למה ? -לא שמעתי רדיו/מוזיקה כבר חודשיים !! - כשכל הרכיבים יהיו אצלי אני מתנחל לך מתחת לבית :lol:

...CASKA for life

פורסם

המון תודה.

אגב, מאיפה אני משיג את ה ALOCATOR ? יש למישהו ניסיון עם התוכנה ?

אני צריך גם 8-10 כבלים קצרים (40 ס"מ) מ RCA ל PL גדול - מה אתם אומרים לקנות או להלחים לבד ? (בכל מקרה אני צריך לדעת מאיפה לרכוש)

צריך גם איזשהו מארז מינימאלי שייכנס מתחת לכסא

...CASKA for life

פורסם
כשכל הרכיבים יהיו אצלי אני מתנחל לך מתחת לבית

התעריף של גורל לא השתנה בינתיים. עדיין 120$ לשעה + מע"מ.

:-D

גורל, נסתדר כבר אח"כ..

פורסם

קיפוד, כשעושים אצלך את ההתקנה אני אשמח לבוא לעזור, כדי לדעת מה מצפה לי(כשכל הרכיבים שלי יגיעו).

ולגבי מארז, לך למסגר עם המידות של המחשב, ושיעשה לך את הכל.או אם יש לך כוח קח מארז ישן של מחשב ותתחיל לחתוך לסדר לעגל להלחים ולהדביק.

פורסם

צביקה - שלא תתטעה, אתה מגיע גם - אני רואה בך ובעתיד את האשמים במה שהולך לעבור על האוטו שלי - לטוב ולרע:shock:

...CASKA for life

פורסם

אני גם בדיוק באותה דילמה..

מה לגבי כרטיס טלוויזיה זול עם חיבור רדיו כמו זה: http://www.getit.co.il/Prod/33133/12

ולקחת כבל אנטנה סטנדרטי ומצד אחד לשים קוננקטור שמתחבר לאנטנה המקורית של הרכב, ומהצד השני קוננקטור "ביתי" רגיל?

הבנתי שהקוננקטור של הרכב הוא סטנדרטי של מוטורולה http://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_connector

לקנות מעביר כזה לדוגמא: http://www.crutchfieldcanada.com/Motorola_Female_to_Volk_Male_Antenna_Adapter_p/12040VW21.htm

האם זו אופציה ריאלית?

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
צביקה - שלא תתטעה, אתה מגיע גם - אני רואה בך ובעתיד את האשמים במה שהולך לעבור על האוטו שלי - לטוב ולרע:shock:

התעריף שלי מעט גבוה יותר, ונושק ל160$ לשעה, אך אל דאגה, אני בטוח שנסתדר..:-D

פורסם

בהצלחה בהמשך.

לגבי הרדיו:

אני בחרתי את הדונגל של ברנדו (בפנים יש צ'יפ של SILABS ללא RDS). בבית הקליטה טובה מאוד אך לצערי עדיין לא ניסיתי ברכב.

הזמנתי כבל עם שקע שמתאים לחיבור לאנטנה ברכב. הכבל יולחם למעגל הדונגל במקום האנטנה שיושבת שם כרגע.

ברגע שהכבל יגיע אבצע את ההלחמה ואבדוק עם לפ-טופ תוך כדי נסיעה. אני מאמין שהתוצאה תהיה זהה למה ש-FOCALIST קיבל, ככה שאין לצפות למשהו מדהים, אבל עד שלא אנסה בשטח לא אדע.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

נ.ב. - אני עדיין מחפש מתנדבים מנוסים לעזרה בהתקנת ה"תענוג" הזה ברכב שלי (זה לא שאני מתקמצן על עלות ההתקנה, פשוט זה נראה לי ארוך ומסובך)

אז תן לבעל מקצוע לעשות את העבודה, זה קצר יותר ופחות מסובך.

under construction..

פורסם

האם המפלצת הירוקה מתנדבת לעזור ? אני מניח שאתה נעזר במתקין בכל התקנה שלך נכון ?

זה לא יהיה קצר בכלל - אני אפילו לא יודע איפה המחשב יישב - אין מקום - אתמול רק ראיתי שצריך לספק למסך גם 5V מהספק כוח (מי יודע מה עוד אגלה בהמשך..)

כמה מתקינים אתה מכיר שמתקינים מחשבים ברכב על בסיס יומי ? (לא צעצוע ITX מכוון רכב אלא מחשב, לוח, מעבד כמעט רגילים..)

...CASKA for life

פורסם

אני בטוח שיוסי יכול להתקין את זה בלי בעיה, אני ואתה נשב נבנה סכימה של איזה רכיב ממוקם איפה ומתחבר למה,

והוא יתקין לך,

גש תקבל הצעת מחיר מה יש לך להפסיד, קינפוגים ותוכנה אני אעזור לך

פורסם

את הקינפוגים ואת הטמעת התוכנה הראשונית עושים בבית ורק אז מתקינים ברכב, נכון ?

מאיפה אני מקריץ FREQUENCY ALOCATOR +VST PLUGINS ?

...CASKA for life

פורסם

נכון את ההתקנה עושים בבית וגם את הקנפוגים אבל תמיד יש עוד דברים לעשות ברכב, כל מיני דברים שלא זוכרים וכאלו :)

• תוכן חדש...