Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306 2.0 מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עין על הרכב הנ"ל

האם מישהו מכיר את הרכב הספציפי הזה?

ואיך הוא בכללי?

תודה רבה

פג'ו 306.jpg

פורסם

בכלליות להגיד 306 2 ליטר לא אומר הרבה.

ישנם 4 סוגי מנוע 2 ליטר בפיזו ו5 סוגי רכבים:

א. סדאן

ב. XSI דור ראשון (8 שסתומים 123 כ"ס)

ג. S16 דור ראשון (16 שסתומים - 155 כ"ס)

ד. XSI דור שני (16 שסטומים 134 כ"ס)

ה. GTI6 דור שני (16 שסטומים 167 כ"ס)

ככה שכדאי שתיהיה יותר ספציפי.

בכלליות - רכב מצוין עם התנהגות מדהימה מהטובות שתמצא ומנועים טיפה חלשים מדי :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

איזה צירוף מקרים ! , ראיתי את הרכב אתמול במודעת המכירה והרגשתי צביטה ענקית בלב.

הרכב הזה שמספרו 8686404 , הייה שלי .

הרכב נמכר לפני משהו כמו קצת יותר מחצי שנה למישהו מנתניה ועכשיו היא באחד המגרשי רכב שם

הרכב בזמנו נמכר ללא הפנסי אנג'ל אייז האלו שכניראה הוסיפו אחר כך אצלי היא הייתה מקורית לחלוטין .

מה שאני יכול להגיד לך בכלליות שבעל המגרש רשם במודעה שהרכב יד 4 , מה שכמובן לא נכון לחלוטין !!

הבעלים שקנה ממני את הרכב לפני חצי שנה הייה כבר יד 9 , בנוסף הרכב עבר צביעה כללית לפני מספר שנים ( אם כי לא מוצלחת במיוחד) הגג עם פיצוצי צבע וקילופים .

באופן עקרוני הרכב עם שילדה נקייה אבל עבר תיקוני פח וצבע , מה שכמובן שונה לגמרי ממה שרשום במודעה ביד 2.

אני לא יודע מה עבר על הרכב מאז שמכרתי אותו מה שכן על פניו המצב כבר לא ניראה מזהיר כבעבר , אל תתקרב עצה שלי .

• תוכן חדש...