Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שבוע קניתי טלויזיה חדשה, ועכשיו הגיע הזמן להוציא ממנה את המקסימום עם כבלים איכותיים, ובשביל זה אני צריך קצת עזרה.

שאלות:

1. בטלויזיה שלי אין יציאת scart, איזה סוג של כבל יתן ל את האכות הטובה ביותר, קומפוננט או ה- scart to S video?

2. קומפוננט מוציא רק תמונה ולא סאונד, איזה כבל צריך לרכוש כדי שיהיה גם סאונד, והאם הכבל scart to S video מוציא גם סאונד?

3. אני רוצה לחבר את המחשב וה-PS3 לטלויזיה, אני צריך בשביל זה שני כבלים של HDMI?

אני יודע שבמחשב שלי יש שתי יצאות DVI, וקיבלתי גם עם הכ.מסך (HD4850) מתאם DVI ל-HDMI.

אשמח לקבל תשובות על השאלות =]

המון תודה לעוזרים.

progress.gif

פורסם

עוד שאלה קטנה ששכחתי =]

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970223-0914&Cat2Cat1ID=80&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=HE

אני אוכל לחבר אותם לטלויזיה/מחשב/PS3 ביחד, או שצריך מתאמים/כבלים מיוחדים?

ד"א, למה אי אפשר לערוך :\

אין לי את האופציה של "עריכה".

שוב, תודה.

פורסם

קודם כל , כדאי שתפרט את סוג הטלוויזיה או לפחות את הכניסות שלה.

PS3 - לחבר בHDMI לHDMI - מעביר גם סאונד.

מחשב - אם יש לך במחשב DVI ובטלוויזיה עוד HDMI פנוי (שיכול לקבל סאונד ממקור אנלוגי) - כבל HDMI לHDMI עם מתאם מHDMI לDVI בצד של המחשב + אדום לבן רגיל לסאונד (או כבל ליציאה הדיגיטלית אם יש לך כזו וכנראה שכן).

אם הHDMI לא יכול לקבל סאונד ממקור אחר -> או שיש לך כניסת VGA ודרכה תחבר את התמונה והסאונד בנפרד כמו קודם.

אם זה מחשב חדש עם כרטיס חדש של ATI - לחלקם יציאות HDMI עם סאונד כבר (אני משאר שזה לא המקרה)

SVIDEO וקומפוננט מעבירים רק תמונה וצריכים גם כבל אנלוגי מקביל להעביר סאונד (קומפוננט איכותי יותר מSVIDEO)

את הרמקולים הנ"ל תוכל לחבר ביציאה של הטלוויזיה - אבל לא בטוח שהם יהיו מספיק חזקים ליותר מחדר קטן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בחלק מכרטיסי המסך החדשים נתקלתי ביציאות HDMI.

האם היציאה הזו מוציאה גם סאונד למסך?

אם כן - איך? מה הקשר בין כרטיס המסך לכרטיס הקול?

כמו כן - האם מבחינת איכות DVI זהה ל-HDMI מלבד העובדה ש-DVI זה רק וידאו, ו-HDMI הוא גם סאונד?

תודה.

פורסם
קודם כל , כדאי שתפרט את סוג הטלוויזיה או לפחות את הכניסות שלה.

PS3 - לחבר בHDMI לHDMI - מעביר גם סאונד.

מחשב - אם יש לך במחשב DVI ובטלוויזיה עוד HDMI פנוי (שיכול לקבל סאונד ממקור אנלוגי) - כבל HDMI לHDMI עם מתאם מHDMI לDVI בצד של המחשב + אדום לבן רגיל לסאונד (או כבל ליציאה הדיגיטלית אם יש לך כזו וכנראה שכן).

אם הHDMI לא יכול לקבל סאונד ממקור אחר -> או שיש לך כניסת VGA ודרכה תחבר את התמונה והסאונד בנפרד כמו קודם.

אם זה מחשב חדש עם כרטיס חדש של ATI - לחלקם יציאות HDMI עם סאונד כבר (אני משאר שזה לא המקרה)

SVIDEO וקומפוננט מעבירים רק תמונה וצריכים גם כבל אנלוגי מקביל להעביר סאונד (קומפוננט איכותי יותר מSVIDEO)

את הרמקולים הנ"ל תוכל לחבר ביציאה של הטלוויזיה - אבל לא בטוח שהם יהיו מספיק חזקים ליותר מחדר קטן.

ליביו

המון תודה על התשובה המפורטת, עזרת לי מאוד!

מדובר במחשב מאוד חדש, ולפי מה שהבנתי הכ.מסך מוסוגל להוציא גם סאונד דרך HDMI.

בטלויזיה יש 2 כניסות של HDMI, זאת הטלויזיה:

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=131&prodid=437&keySearch=

לפי דבריך כבל קומפוננט יתן לי את האכות הטובה ביותר, ובנוסף לזה אני אצטרך לקנות כבל אנלוגי, אני אשמח אם תתן לי קישור לכבל מהסוג הזה, רק כדי לראות את הצורה שלו.

חוץ מזה, לאיזה יציאה הרמקולים יתחברו בטלויזיה? (אני אמור לקנות אותם היום, אבל רציתי להיות בטוח שהם בכלל יכולים להתחבר לטלויזיה).

המון תודה!

פורסם

ולוו - אכן היציאה מוציאה גם סאונד , כרטיסים אלו של ATI מכילים כרטיס קול בילט אין 7.1 ערוצים למיטב זכרוני שמשדר דיגיטלית בלבד דרך הHDMI (ללא פענוח אנלוגי שמתבצע בטלוויזיה)

בקשר לאיכות - אתה אכן צודק - אין הבדל בין DVI לHDMI - האיכות זהה בידיוק (חוץ מהעובדה שבDVI אין סאונד כמובן).

החיבורים כ"כ דומים שצריכים רק מתאם פשוט כדי להעביר מזה לזה (שוב - כמובן ללא סאונד).

תרשום את הדגם המדויק של הכרטיס מסך כדי שנבדוק אם הוא אכן מוציא סאונד (ואז תשתמש ב2 הכניסות HDMI בלי לשבור את הראש).

אחרת - אם עוברים לסיגנל אנלוגי - אכן קומפוננט (מתאם מVGA למחשב לקומפוננט בטלוויזיה) + כבל לקול (מאוזניות לקואקסיאלי) הם הפיתרון הסביר והפשוט ביותר.

כתוב שיש יציאת סאונד מהטלוויזיה ללא הסבר מה מו מי - הרמקולים יתחברו אל תדאג - מקסימום תצתרך מתאם ב5 ש"ח.

מה שלא בטוח יתאים (ואי אפשר להבין מהמפרט לא של הרמקולים ולא של הטלוויזיה) זה התמיכה בריבוי ערוצים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...