Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי,אני פשוט חולה על ההגדרות שלך לטוויטרים "האוורירי" זה כמו שאני יגיד שהטוויטר נישמע כמו "ועדות ההתנגדות":-P

לסיכום ידידי לפני שאתה רץ להתשדרג נסה אקטיבי ועדיף תשקיע במגבר נורמלי לטוויטרים ותיראה מה הם מסוגלים לתת.

פורסם

כרגע המחשבה היא לעבור לאקטיבי ולהחליף את המגבר הקיים בג'נסיס פרופייל 4,השאלה היא האם הוא יתאים ויספיק בשביל הגברה אקטיבית של וופרים של הייבריד אם טוויטר של פירלס/וויפה/mt-23 ?

פורסם

מניסיון איתו , 50 וואט של המגבר הזה לא ינצל וופרים בצורה אופטימלית.

כמובן שעבור הטוויטר הוא יעשה עבודה נהדרת , לגבי מידבאס - ההספק שלו לא מספיק חזק בשביל לנצל כמו שצריך מידבאס.

לגבי חלופות - זה תלוי בתקציב .. תגיד מה התקציב וננסה למצוא משהו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ליפני כמה זמן התעניינתי במגבר הזה וגם באולטרה קיבלתי הצעות מחיר מכמה אנשים שנעו בין 2000 ל3000

אז אני חושב שכדי באמת שתגיד מה המחיר שהציעו לך ככה ידעו גם מה התקציב

ותיזהר לי אמרו שיש גם זיופים

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

חס וחלילה משה, למה ככה?

אני לא לגמרי מודע למחירון הנוכחי שדי משתנה לאחרונה, יש גם פערים בין מקום למקום, כפי שהנך מודע לכך היטב, ואף שוחחנו על כך בה"פ לפני זמן מה, ובנוסף על כך יש פרופייל 4 משומש למכירה כאן ב1200 ש"ח.

אז תן מספר שזהו תקציבך, על מנת שיוכלו החברים שאינם מודעים למחיר המחירון של הפרופייל לתת הצעות והמלצות.

פורסם

בגדול אין שום עניין במגבר משומש כרגע,אלא עם כן יהיה משהו מאוד מעניין בתקציב.

נכון לעכשיו התקציב עומד על סביב ה-2500 ש"ח.

בגדול אני מחפש מגבר 4 ערוצים,אבל יש אופציה גם ל-2 ערוצים.

לכל מי שהזכיר פה שכבר התעניינתי במגבר הזה כמה פעמים אז זה זכור לי,ואני זוכר צביקה שדיברנו בפרטי ועזרת לי מאוד .

• תוכן חדש...