Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני חדש בפורום ואשמח לקבל מעט עזרה.

כמו שנאמר בכותרת ברשותי תקציב של בין 80-90 אלף ש''ח. היתעניינתי ברכבים שונים שאותם אוכל לקנות בתקציב הנתון. בהתחלה הייתי מעוניין בסיאט איביזה קופרה הייתי ממש סגור עליה ובסוף שניה לפני שקניתי מצאתי רכב שלא חשבתי עליו כלל: אודי a3 1800T 2003. הרכב משופר לחלוטין ואינו דומה לשום אודי סטנדרטית שנת 2003 שמסתובבת בשוק. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב כמו כן הייתי רוצה לדעת האם יש לכם הצעות נוספות שיכולים לשנות את דעתי. כמו ששמתם לב אני מחפש רכב ספורטיבי עם מגדש טורבו, ידני כמובן. אשמח לקבל עזרה בנושא.

נ.ב שמתי לב שאין הרבה המלצות על האודי a3 ולא כל כך הצלחתי להבין מדוע ע''פ החיפוש שעשיתי הבנתי שהרכבים המומלצים יותר הם סיאט לאון, סיאט איביזה קופרה וכן גולף gti.

אשמח לקבל כל מידע אפשרי. כל תשובה תתקבל בברכה.

פורסם

אתה תביא אחלה לאון 2005 במחיר הזה.

לפי דעתי הרבה יותר שווה מA3.

בקשר לאיביזה קופרה אממ תלוי תראה לאון וA3 הם טיפה יותר מרווחים וגם הלאון היא 5 דלתות צריך לקחת את זה בחשבון למרות

שמנסיון הA3 180 כ"ס זה רכב מעולה.

לפי דעתי אל תחפש רכב משופר כי רכב ממש ממש משופר לך תדע מה עבר עליו

השיפורים שכן תחפש זה קוילוברים,ג'אנטים,פילטר אוויר צ'יפ דברים קטנים כאלה אל תחפש רכב עם טורבו שהוחלף ומשהו דומה לזה כי לך תדע מה עבר על הרכב,בדרך כלל אונסים רכבים כאלה תחפש משהו סטנדרטי לא שקל למצוא אבל אם ותמצא תוסיף דברים בעצמך זה הכי טוב ככה יהיה לך ראש יותר שקט.

הכי חשוב תעשה בדיקה מאוד טובה לרכב לפני קניה שלא תיפול על רכב עם מנוע לא טוב או משהו אחרי זה סתם חור בכיס.

פורסם

viper05, תודה רבה על העזרה.

הרכב משופר בצ'יפ, קיט קדמי, אנגלייז, אגזוז זרימה חופשית, מערכת פליטה חדשה, פורק לחץ פ'ורג, גאנטים כרום ועוד כל מיני דברים שאני לא ממש זוכר. הטורבו הוא טורבו מקורי והרכב שנת 2003 עם ק''מ יחסית נמוך של 100 אלף.

דרך אגב המוכר טוען שהרכב עומד על 220 כוחות סוס זה הגיוני?

פורסם

האם אתה מעוניין ברכב ספורטיבי ולא משנה מאיזה מותג ומה יכולותיו או שאתה מעוניין ביכולת ספציפית? אחיזה ,הספק וכו'...

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מבחינת הכח זה די הגיוני.

אני בדיעה שדווקא ברכבים ספורטיביים יש לחפש רכב חדש יותר וכמה שיותר בתול.

נסה לבצע נסיעות מבחן על הרכבים האמורים כדי לשלול אפשרויות.

בקשר לאאודי- אתה משלם הרבה על הסמל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מחפש רכב שיהיה יציב, יספק אותי מבחינת כוח ושיראה טוב (כמו שאני אוהב) האודי עונה יחסית על כל הדרישות השאלה שלי היא האם באה שווה להשקיע עליה או שמומלץ יותר להביא רכב אחר.

פורסם

הרכב הינו מפואר וחזק אך עדיין מנותק מהנהג כחלק ממורשת VAG.

הליאון היא פשרה טובה יותר לדעתי.

אם אינך חייב לגדוש ואינך מתכנן לנסוע רק בקו ישר קנה לך 156 מבית אלפא,מרופדת עור,ידנית עם שלל תוספות בסטנדרט שנתון 2004-2005 יכנס לך בתקציב.

תהנה מכל רגע ,מנסיון.

פורסם

הלאון אוטו מהמם (בעייני), חזק, יציב ואוחז אך אם זאת מנותק מאוד מהנהג. יש כאלו שזה לא מפריע להם. אישית, זו הסיבה שוותרתי עליו בזמנו. אין להתבלבל בין חוסר תקשורת להתנהגות, התנהגות הלאון מעולה (אם כי קצת מלאכותית). האקזמפלר שהצגת נשמע לי טוב, אני הייתי קונה אותו. אני ממליץ לוותר על הA3, אותה גברת בשינוי עדרת (אפילו פחות יפה).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אוקיי אז ככה בקשר לA3 כן זה הגיוני שיהיה לו 220 כ"ס אם יש לו צ'יפ וכל מיני חמוצים קטנים למיניהם אבל ממה שנשמע לי זה יהיה הגיוני רק אם הוא בא 180 כ"ס מקורי מהחברה מה שכן אחרי כמה שנים אתה יודע זה קצת יורד זה לא נשאר 180 אבל הייתי אומר שאם הוא אומר לך 220 יש את ה200-205 כ"ס.

לפי דעתי לא תתאכזב אבל אתה יכול להביא פשוט באותו המחיר לאון 2005 שהיא באה סטנדרט 180 כ"ס.

אפשר להוסיף לה בכמה אלפים עוד קצת כח שתוכל להגיע למשהו כמו 230-230 כ"ס ואני מאמין שישאר לך את הכמה אלפים האלה אם תלך על הלאון.

מה שמבאס בה מבחינת יופי זה ה5 דלתות אני התפשרתי על זה כי אחרי שנהגתי על אחת ממש לא התאכזבתי בזמנו גם רציתי A3 אבל לא ממש מצאתי בגיר ידני שזה מה שחיפשתי אבל כל אחד והטעם שלו.

לפי דעתי בסופו של דבר אם תקנה את האאודי לא תתאכזב ממנה אני בטוח בזה פשוט ההבדל בין הA3 ללאון זה השנתון,עם השנתון הגבוה בא ק"מ טוב יותר בלאי טוב יותר וכו' לא צריך לפרט ממש כי זה ברור ששנתון גבוה יותר זה הרבה יותר טוב מכל הבחינות. אבל אם לבסוף תקנה את האאודי רק תעשה בדיקה טובה כולל בדיקת מנוע זה יעלה עוד קצת כסף אבל זה יחסוך לך המוןןן שקט נפשי בעתיד.

פורסם

התקציב שלך הוא אכן על הגבול מבחינת לאון 05 סטנדרטית. הבעייה שכרגע לא נמכרים אקזמפלרים "מי יודע מה" במילים מועטות.

:roll:

אסייג בכך שישנה לאון בצבע אפור עכבר (צבע מדהים) שנמכרת כרגע של חבר וואג אבל לא ידוע לי מצבה.

מעבר לזה אם אתה רוצה תשובה רצינית אתה צריך להגדיר מה אתה מחפש בדיוק(!), סתם כמה קריטריונים שאני זורק לך:

3\5 דלתות?

האם בגאז', מרווח מחייה חשוב לך באוטו ? (כמה נוסעים באוטו תכלס ביום יום)

התנהגות חשוב יותר? כוח?

צריכת דלק, ביטוח הוצאות מסביב משחקות תפקיד קריטי בבחירה?

וכן הלאה והלאה.

אבי.

פורסם

אני אישית חיפשתי הרבה מאד זמן לאון טורבו שנת 2005 במצב טוב ועם ק"מ נמוך

זה כמעט בלתי אפשרי למצוא ולכן ויתרתי

אם מצאת אקזמפלר אודי טוב , לך עליה

פורסם

זה שאולי עכשיו אין אופציות טובות זה אפשרי אבל אם הוא ייתן לזה קצת זמן הוא ימצא אחת בטוח.

אני למשל חיפשתי או לאון 4 או A3 טורבו ידנית

בסוף מצאתי לאון 4 עם 69000 ק"מ.

שווה לחכות קצת כל בנאדם שראיתי שהוא סבלני הוא בסוף מצא משהו טוב שהוא רצה.

וכמובן כמו ששאלו מה אתה מחפש

3/5 דלתות כמו שנאמר פה

מחיר ביטוח וכו'.

גם STI יכולה להיות אופציה מעניינת למרות שהיא יקרה יותר בביטוח ובאחזקה שלה השאלה אם זה מדבר אלייך.

• תוכן חדש...