Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני רוצה CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מתכנן לעשות פרויקט CARPC ברכב שלי,GOLF MK4

וזה הפורום היחידי שיש בו את כל המידע(והכי תותחים גם באודיו ומולטימדה לרכב).יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להן תשובה למרות החיפושים.

כרגע יש על האוטו שני מגברים של קאדנס-4 ערוצים ו-מונו וסאב של קאדנס ו2 זוגות של קומפוננטים JBL,אני מרוצה מהמערכת ולא מעוניין להחליף

כלום ממנה.

בגדול זה המפרט שבניתי לי לפי מה שראיתי בפורום :

ספק כח : M4 ATX 250W DC-DC

לוח אם : GigaByte GA-M61SME-S2L

מעבד : AMD BE2350

דיסק קשיח : '2.5 160GB של נייד SATA

זיכרון : 1GB DDR2 800MHZ KingSton

כרטיס קול : Creative AudiGY 2 ZS

USB כרטיס רשת אלחוטי Adimax

USB רדיו FM radioshark

USB מתאם BlueTooth

מקלט GPS

2 מאווררים לקירור המארז

מסך : LilliPut 629

תוכנת הפעלה ווינדוס XP

ואני יעבוד עם roadrunner (התחלתי קצת לשחק בתוכנה והיא נחמדה,רק שאני יבין איך להכין סקינים)

המפרט הזה יספיק לי ומעבר לכך.

השאלה איך הוא יתאים מבחינת הצריכת חשמל לרכב בנוסף למגברים ?

האם יש משהו שלא מתאים ?

איך הספק M4 ? חזק מידי\חלש מידי ? לא מצאתי עליו מידע בפורום,אולי הM3 מספיק ? או הM2 ?

אפשר להשתמש בפלוס שמגיע מהמצבר לבגז' ולפצל אותו ל3 בסוף ? שניים למגברים ו1 לספק כח ?

חייב להשים מאוורר גדול מהמקורי למעבד או שהמקורי יספיק ?

חיפשתי באינטרנט את הדונגל USB של הרדיו FM ולא מצאתי..אשמח אם תתנו לי קישור מאיביי לראות איך זה נראה.

יש אפשרות שהדונגל ייקלוט סבבה(כמו בHU רגיל) רק כשהוא מחובר ללוח אם בבגז' ?

בלי צורך לחבר אותו לאנטנה ?

AUDIGTY 2 ZS לא מצאתי אותו בזאפ,אם יש קישור לחנות שמוכרת אותו בארץ יהיה טוב,אם יש כרטיס אחר שמומלץ אשמח לדעת,משהו שיעבוד עם הדרייברים של הKX.

אם אפשר קישור עם תמונה(עדיף EBAY) לכבל שמחבר בין המסך למחשב(VGA ?) ולכבל שמחבר בין המגברים

למחשב(TRS ?).וגם קישור למקלט GPS מאיביי,לא קריטי עניין המשלוח לארץ.

תודה מראש על והתשובות...

אני חושב שיהיה מצויין אם יפתחו פורום רק של CARPC

יום טוב

יוסי

פורסם
שלום לכולם !

מעבד : AMD BE2350 - תחליף ל4850E של AMD, הוא גם 45 וואט ויותר חזק, ועולה אותו דבר

המפרט הזה יספיק לי ומעבר לכך.

השאלה איך הוא יתאים מבחינת הצריכת חשמל לרכב בנוסף למגברים ? אם הרכב שלך מתמודד עם 2 מגברים בצורה טובה המחשב לא ישנה דבר לדעתי, הצריכה היא מאוד מאוד נמוכה.

האם יש משהו שלא מתאים ? - הכל סבבה, מקלט GPS חשוב להביא אחד טוב אם תרצה לינק תגיד לי (בארץ או בחול מה שתבחר)

איך הספק M4 ? חזק מידי\חלש מידי ? לא מצאתי עליו מידע בפורום,אולי הM3 מספיק ? או הM2 ? יש דבר כזה חלש מידי ? :evil:, הוא בסדר גמור, הM2 מוכר יותר אך אם הבחירה היתה שלי הייתי מביא M4 בלי לחשוב פעמיים

אפשר להשתמש בפלוס שמגיע מהמצבר לבגז' ולפצל אותו ל3 בסוף ? שניים למגברים ו1 לספק כח ? אם יש לך 4G אז אתה יכול לפצל בתא מטען אין צורך לסלול אחד נוסף, מיותר לציין שיש להתחשב בנושא הפיוזים ולשים לספק פיוז נפרד מתאים

חייב להשים מאוורר גדול מהמקורי למעבד או שהמקורי יספיק ? לא חייב אבל תנאי החום לא קלים ורצוי לשמור עליו כמה שיותר קריר החלטה שלך כמובן (אתה יכול להתקין עם המקורי ולבדוק טמפרטורות, ככה תחליף רק במידת הצורך)

חיפשתי באינטרנט את הדונגל USB של הרדיו FM ולא מצאתי..אשמח אם תתנו לי קישור מאיביי לראות איך זה נראה.

יש אפשרות שהדונגל ייקלוט סבבה(כמו בHU רגיל) רק כשהוא מחובר ללוח אם בבגז' ?

בלי צורך לחבר אותו לאנטנה ? אתה חייב לחבר אותו לאנטנה הוא לא קולט טוב שהוא עם עצמו, בקשר לאיביי תחפש פשוט radioshark אם לא תסתדר תגיד לי אני אעלה לינק

AUDIGTY 2 ZS לא מצאתי אותו בזאפ,אם יש קישור לחנות שמוכרת אותו בארץ יהיה טוב,אם יש כרטיס אחר שמומלץ אשמח לדעת,משהו שיעבוד עם הדרייברים של הKX. אין אותו בארץ, תייבא מאיביי,

אם אפשר קישור עם תמונה(עדיף EBAY) לכבל שמחבר בין המסך למחשב(VGA ?) ולכבל שמחבר בין המגברים

למחשב(TRS ?).וגם קישור למקלט GPS מאיביי,לא קריטי עניין המשלוח לארץ.

תודה מראש על והתשובות...

אני חושב שיהיה מצויין אם יפתחו פורום רק של CARPC

יום טוב

יוסי

הקישורים יחכו ליותר מאוחר, אני אגיע הביתה ואעלה לך את כל הקישורים, או שניר שיש לו הרבה זמן פנוי יעלה את הקישורים :)

כל שאלה אני פה :)

פורסם

בקצב הזה עוד חודשיים חצי מדינה עם carpc...ועם המפרט של עתיד.

עתיד,אני במקומך פותח חברת ייעוץ או מפעל לcarpc.צריך שותף?:wink:

פורסם

קיבלתי והפנמתי

ה radioshark זה בצורת מפרש ? מצאתי כאלה ב24 דולר הגיוני ?

אני מעוניין לקבל לינק למקלט GPS אפשר גם מחו"ל וגם מהארץ,אין לי בעיה לקנות מארה"ב.

תודה

פורסם

חברה כמה שאני קורא על הcarpc אני עדין לא מבין מה זה בדיוק מישהו מוכן להסביר לי זאת .

לא רציתי לפתוח אשכול חדש כל עוד ראיתי שאתם מדברים על זה.

תודה רבה מיכאל

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
חברה כמה שאני קורא על הcarpc אני עדין לא מבין מה זה בדיוק מישהו מוכן להסביר לי זאת .

לא רציתי לפתוח אשכול חדש כל עוד ראיתי שאתם מדברים על זה.

תודה רבה מיכאל

CARPC זה מחשב כמו שיש לך בבית רק שהוא עובד באוטו,אתה מחבר אותו למסך בדשבורד ויכול להשתמש בו כנגן שירים ולהגיע לאיכות הרבה יותר טובה מרדיו דיסק(תלוי גם בכרטיס קול).

ואפשר גם לקבל באותה חבילה - נגן DVD שקורא את כל הקבצים הקיימים,GPS,דיבורית וחייגן לפלאפון דרך המסך,אינטרנט למי שצריך,אתה יכול לחבר מצלמת רוורס למחשב ויש עוד אופצויות.

כל מה שאפשר לעשות ממחשב ביתי,רק באוטו...ובמחיר שעולה פחות מנגן DVD של פיוניר הכי זול ופי כמה יותר טוב ממנו...

פורסם

הוא צודק בציניות שלו.

יש פה כל כך הרבה מידע בסיסי בפורום על ה CARPC שחיפוש פשוט היה מוצא המון תשובות

פורום לא נועד לחפור אותן תשובות כל יום זה לא תמיכה של אינטרנט זהב

הוא נועד לחדש ולדבר על דברים חדשים והתקדמות של אנשים (זו דעה שלי כן?)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אכן יש מידע גדול מאוד שאפשר וצריך להשתמש בו . לקחת אותו כבסיס ואז להשתמש בפורום על מנת להשלים פינות וללמוד דברים מסוימים או לשאול את מה שחסר ואני משוכנע שהחברה פה יעזרו.

בכל מקרה אין מה להתעצבן .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תרד משורלק..

פשוט הנושא חדש בפורום ולא כולם כמוך מכירים את כל הרכיבים ל CAR-PC..

אז מה אפשר לעשות עם המחשב הזה ? אפשר לחבר אותו למגבר חיצוני ? איך אפשר לנווט בעכבר באמצע נסיעה ? (נשמע לי מסוכן מאוד !!)

...CASKA for life

פורסם

הבנאדם רשם שהוא חיפש וקרא בפורום ולא הבין,אולי היתערבב לו יותר מידי מידע

עם נתונים ושמות של חלקים,אז ניסיתי לסכם לו את זה בכמה שורות בלי מילים מסובכות

אני מקווה שהוא הבין ושיגמר בזה....אני מקווה שכל מי שיש לו מידע רק יתרום ויעזור זה אחלה פורום

תודה כל מי שעזר ויום טוב

• תוכן חדש...