Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה על דינמומטר נמצאו כי 30 סוסים לפחות עזבו את האורווה... לאן ברחו !?

המנוע הוא 16 שסתומים 2 ליטר

טיפול התבצע לפני כ 4 אלף ק"מ ..

האם ניקוי מזרקים + שימוש כל X זמן בתוסף יעשה את העבודה ?

האם יש עוד משהו בעניין ? (המנוע סטנדרטי לגמרי.. פילטר וכו הכל מקורי!)

אשמח לדעת מה עוד יחזיר את הסוסים לאורווה...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השאלה היא האם אתה מתייחס לנתון המופרז של 155 כ"ס?

אם כן סביר להניח ש"אבדו" סוסונים רבים.

למען האמת אני מתייחס (לפי הספר של הפלאגים והחרטה הזה) ל 152 כ"ס... אבל בכל זאת יש לחבר רכב מאותו שנתון (כמעט אותו צבע !!) סטנדרטית כשלי , אך מנוע הרבה יותר שמור, והוא הוציא מאורוותו מעל 145 כ"ס ... (147 לייתר דיוק)

פורסם

מה היה הנתון המדוייק בבדיקה (מדידה בגלגל) ?

למיטב זכרוני ההספקים של הS16 (במנוע) נעים בין 135 כ"ס (במודלים הראשונים) ל143 כ"ס (אחרי אי אילו שינויים במנועים של מודלים מאוחרים יותר). ככה שאתה צריך לקחת את טווח ההספק הזה כייחוס שלך.

פורסם
מה היה הנתון המדוייק בבדיקה (מדידה בגלגל) ?

למיטב זכרוני ההספקים של הS16 (במנוע) נעים בין 135 כ"ס (במודלים הראשונים) ל143 כ"ס (אחרי אי אילו שינויים במנועים של מודלים מאוחרים יותר). ככה שאתה צריך לקחת את טווח ההספק הזה כייחוס שלך.

בין כך לבין כך .. אני עדיין מפגר מאחור .. האם ניקוי אינג'קטורים יעזור?

פורסם
בין כך לבין כך .. אני עדיין מפגר מאחור ..

לא הבנת אותי... אם הנתון בבדיקה היה נניח 120 כ"ס בגלגלים זה מיתרגם נניח ל140 כ"ס במנוע. לכן אשאל שוב, מה היה הנתון בגלגל?

פורסם
בין כך לבין כך .. אני עדיין מפגר מאחור ..

לא הבנת אותי... אם הנתון בבדיקה היה נניח 120 כ"ס בגלגלים זה מיתרגם נניח ל140 כ"ס במנוע. לכן אשאל שוב, מה היה הנתון בגלגל?

אורן , אם אני לא טועה שיא ההספק במנוע הזה הינו ה6.5K סל"ד - אני בספק אם הבוחן המזדמן הגיע לתחום הזה.

בוא נהיה אופטימים ונאמר שהתתגלו 125 כ"ס - נשמע לי הגיוני ביותר.

לראיה , אצלי בבדיקה נמדדו 114 כ"ס אמיתיים מ"130" אמורים.

155 כ"ס יש רק בקטלוגים של פיז'ו.

פורסם

נראה לי שאתה קצת מתבלבל בין הספק במנוע להספק בגלגלים

מה שמודדים בדינמומטר זה ההספק בגלגלים!

גם ברכב שלי (306 S16) היה פער דומה בין נתוני היצרן (מנוע) לנתוני הבדיקה

וזה נורמלי לחלוטין

אריה

Don't imitate - innovate!!!

פורסם

האם שני הרכבים נבדקו באותו מקום באותו היום ?

155 כ"ס לא היה לרכב הזה שהוא יצא מהמפעל , היום בטוח אין לו.

הנתון האמיתי הוא איפשהו באזור ה 135-140.

פורסם

כלומר, וידאת שהוא מגיע לסל"ד בו אמור להיות למנוע הספק-שיא?

-רבות מהבדיקות נעשות כשהמנוע מגיע לסל"ד גבוה, אבל לא אופטימלי, שווה לברר את זה, וכמו קודמיי, הכוח שנמדד במכוני בדיקה הוא כוח בגלגלים, והוא תמיד קטן מההספק המוצהר של המנוע, כי ההספק בקטלוג נלקח מבדיקה של המנוע לבד על דיינו.

כל ההמרות של הכוח, מהמנוע, לגיר, לציריות ולמכלולים אחרים שלוקחים חלק מכוחו של המנוע מורידים את ההספק שלו שיורד לגלגלים לבסוף.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

30 כח סוס זה הרבה מאד ובאמת מאד מעניין לאן הם "נעלמו".

לדעתי תבדוק כל דבר במנוע שקשור להספק שלו וגם תבדוק את המחשב אולי יש חיישן או משהו אחר שצריך לכוון.

פורסם

כל המדידות האלה טמונות בדברים הקטנים,

כמו ששלומי אמר, האם המדידות נעשו באותו היום ובאותו המכון?

מה היתה הטמפ' בחוץ?

לחץ אויר בצמיגים בדקתם?

סוגי צמיגים שונים, מובילים להחלקה אחרת שלהם על הגלילים,

ועוד כהנה וכהנה דברים קטנטנים.

פורסם
30 כח סוס זה הרבה מאד ובאמת מאד מעניין לאן הם "נעלמו".

לדעתי תבדוק כל דבר במנוע שקשור להספק שלו וגם תבדוק את המחשב אולי יש חיישן או משהו אחר שצריך לכוון.

תקרא מה שכתבו למעלה... :?

פורסם

ההספק בגלגל נמדד ב 118 כ"ס.

היה קר באותו היום והאוטו עמד כ50 דקות לפני שעלה על הדינמומטר , הבוחן משך עד 6.5 אלף סל"ד ולא היה חסר אוויר בצמיגים, האם 118 בגלגל זה הגיוני ? , האם ניקוי אינג'קטורים יכול להועיל (לא יכול לגרוע נכון ?)

פורסם

בהנחה שההספק שנמדד בגלגלים הוא 118 כ"ס וזה אכן ההספק בגלגלים ולא כתוצאה מחישוב הספק משוערך בגל הארכובה עפ"י נוסחת חישוב הפסדי כח שמותאמת לרכב שלך.

אזי ההספק הגיוני למנוע S16 בהתחשב בכך ש-155 כ"ס מעולם לא נמדדו לו ולא מדובר בבעיה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...