Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לצעיר בן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני קונה לו את האוטו התקציב הוא 7 אלף שקל, עזבו ביטוחים זה הוא עושה, 7 אלף שקל נטו למכונית.

מכיוון שאין לי ממש כיוון במה לבחור חשבתי להיעזר בכם חבר'ה, רכב בתקציב של עד 7K ש"ח, לנהג חדש בן 17 וכמה ימים, עדיף שהרכב יהיה חסכוני בדלק.

פורסם

פיאסטה, פונטו, 205, 106 ואולי אפילו סקודה פליסיה.

מי מבינהן שתמצא עם טסט ארוך יותר ובמצב מכני טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

DL מאוד מיושנת בהשוואה לחלופות שהוצעו פה.

פיאט אונו, 205, 106, שרייד ודומותיהן... כולן יעשו עבודה טובה.

ממליץ על קורס נהיגה מתקדמת (בהיבט בטיחותי) בהקשר זה. פשוט חובה לנהג חדש.

שיתחדש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
פיאסטה, פונטו, 205, 106 ואולי אפילו סקודה פליסיה.

מי מבינהן שתמצא עם טסט ארוך יותר ובמצב מכני טוב יותר.

אם תמצא 106 במצב מכני טוב, היתי בוחרת ברכב הזה כאופציה הראשונה.

עלות ואחזקה זולה, חסכוני בדלק, נראת מבחינה חיצונית סבירה ביותר.

רכב מעולה, לא תתאכזב ממנו.

שיהיה בצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם כבר פיאט עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולרכוש פונטו מאשר האונו המיושנת.

ממש לא, אונו אומנם מיושנת, ועדיפה בהרבה פחות מפונטו

אבל אם תקנה אונו יישאר לך ספרים בצד למקרה שתתקע

עדיף לך על לקנות פונטו בכל התקציב שלך וזה עדיין נשאר אוטו ישן או בכנות "גרוטאה" שסביר להניח תרבה להתקלקל

פורסם
אונו אומנם מיושנת, ועדיפה בהרבה פחות מפונטו

אמרת כאן הכל...

ומה יש לי לעשות עם ספרים?

בקיצור - אתה פשוט טועה (ומטעה), אין לאונו אפילו ייתרון אחד על הפונטו, ואני מדבר מניסיון.

פורסם
DL מאוד מיושנת בהשוואה לחלופות שהוצעו פה.

פיאט אונו, 205, 106, שרייד ודומותיהן... כולן יעשו עבודה טובה.

ממליץ על קורס נהיגה מתקדמת (בהיבט בטיחותי) בהקשר זה. פשוט חובה לנהג חדש.

שיתחדש.

איפה הקורס נהיגה מתקדמת נמצא? וכמה הוא עולה?

• תוכן חדש...