Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Image Dynamics IDQ

Orca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לשאול אם יש הבדלים מיוחדים בין הV3 לבין ה V2 חוץ ממראה בסאב IDQ.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

מצטרף לשאלה.ואיך הוא ביחס לאינפיניטי קאפה בגרסת ה 10"?

האם הגברה של 320 RMS תספק אותו?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

ההבדל העיקרי זה שה V3 הוא 500 RMS והV2 הוא 350 RMS.

לא יודע עם יש הבדלים מבחינת נתוני ה T\S שלו.

לא מכיר את האינפיניטי, אבל ה IDQ עבד אצלי על מגבר של קאדנס שסיפק 300 וואט ב 4 אוהם ונשמע מעולה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

98civic - תספק ועוד איך מה שטוב בסאבים של ID שהם מאוד נצילים.

שמעתי IDMAX שזה סאב של 1000 RMS על הגברה של 250 והוא פשוט הפתיע מאוד.

אז במחירים שיש אותם כיום לדעתי זה הוא הסאב המוצלח, למרות שעדיין לא שמעתי את הארסנאלים המדוברים.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

mitsugli, נציל נציל, אבל בדקתי אותו על קצת יותר מזה [75.4 של JBL בגישור]. לא משהו בכלל, לדעתי צריך קצת יותר קרוב ל400 לפחות לMAX כדי להתחיל לקבל את האפקט שלו, ובאיזור ה600-700 כדי באמת להרגיש מה הוא שווה.

הIDQ זה משהו אחר, ועם הנצילות שלו, 250W מספיק טוב.

אגב, אם כבר IDMAX, זה לא ייאמן מה כוונים וחשמל טוב יכול לעשות לו. אתמול במפגש, נאדר ואנוכי היינו עם IDMAX, אצל רועי הוא לא היה אתמול. ההבדלים פשוט תהומיים. ואת זה כמובן שמענו וראינו כמה וכמה חבר'ה. אצלי הוא מקבל 1090WRMS ב1OHM עם אלטרנטור 120A, חתוך על 80HZ בסלופ 24DB, והבאס חזק מקדימה, משתלב ביחד עם הבמה הקידמית, ווליום הסאב בHU על 0, ובקרוס הוא מונחת ב4DB בד"כ, אלא אם כן, מישהו או אני מבקשים לשמוע את אינפקטד, ואז יש חגיגה..

אצל נאדר הבאס מנגן מאחור ונשמע אחרת לגמרי, הבנתי שיש איזו בעיה בחשמל שהוא מטפל בה כרגע, ולגבי הכוונים זה ג'ימפורים שלא כ"כ הבנתי תכלס על כמה זה חתוך. אני משוכנע שעם כוון אחר וחשמל זה יישמע אצלו נהדר, ואני מבין למה הוא מעט מאוכזב ממנו, בצורה כזו, זה בהחלט מאכזב, לא רק אותו..

אני יכול לומר, אובייקטיבית לחלוטין, שהIDMAX נשמע אצלי פשוט מצוין. אבל אני גם חייב לומר שכנראה הוא צריך מספיק חשמל בשביל זה.[וכוון טוב, כמו בכל דבר כמובן].

• תוכן חדש...