Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

600 בחודש ? זה כלום! אפילו לא עשרת אלפים ק"מ בשנה.

בטיפול טוב (והוזכר כאן שם של מוסך מומלץ) אני לא רואה שום בעיה.

אתה רק מבין שלנסוע בקבריולט זה לא תמיד כזה כיף, נכון ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
600 בחודש ? זה כלום! אפילו לא עשרת אלפים ק"מ בשנה.

בטיפול טוב (והוזכר כאן שם של מוסך מומלץ) אני לא רואה שום בעיה.

אתה רק מבין שלנסוע בקבריולט זה לא תמיד כזה כיף, נכון ?

אה עזוב יש לי שיער יפה מידי כדי לקנות רכב עם גג קשיח :))

**הידעתם שבאנגליה הגשומה נמכרות הכי הרבה מכוניות פתוחות באירופה

Porsche 944 turbo

פורסם
אה עזוב יש לי שיער יפה מידי כדי לקנות רכב עם גג קשיח :))

**הידעתם שבאנגליה הגשומה נמכרות הכי הרבה מכוניות פתוחות באירופה

האנגלים הם לא בהכרח האנשים הנורמאלים באירופה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כנראה התשובות לא היו ברורות - קנה שני ספיידרים , כך תהיה אפשרות לשימוש שוטף .:lol:

- לדעתי - רצוי כלי רכב נוסף , הספיידר לא אמור להיות הרכב העיקרי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

lol smart ass :)

כן כי באמת אני מתלבט בין אדום לכסוף....אני אקח את שניהם

ועכשיו ברצינות חברים,אם אני עושה 600 קילומטר בחודש אני יכול לחיות איתה בשימוש שוטף?מאוד משמח אותי לדעת את זה.

לא אכפת לי להוסיף עוד כמה שקלים להוצאות השוטפות כל עוד אני אכן אקבל תמורה של רכב שאני נהנה ממנו ביומי,אם אני אקנה אחת בקרוב דעו לכם שכל פעם שאני אתקע איתה איפשהו אני סביר להניח אקלל אותכם,מתצנל מראש:)

תודה לכל העונים.

Porsche 944 turbo

פורסם

600 לחודש זה בערך 7200 לשנה.

להשוואה, אני עושה כיום בסביבות ה25000 ולפני שנתיים הייתי עושה 40000 (וזה נורא מוזר כי אין לי ממש לאן ללכת).

עם קילומטרז' כזה אתה יכול להיות יחסית רגוע.

מה שכן, למרות שזה מגניב ביותר ובלי קשר לאמינות, לא הייתי בוחר בספיידר כרכב יומיומי, במיוחד בגלל הגג.

פורסם
lol smart ass :)

כן כי באמת אני מתלבט בין אדום לכסוף....אני אקח את שניהם

ועכשיו ברצינות חברים,אם אני עושה 600 קילומטר בחודש אני יכול לחיות איתה בשימוש שוטף?מאוד משמח אותי לדעת את זה.

לא אכפת לי להוסיף עוד כמה שקלים להוצאות השוטפות כל עוד אני אכן אקבל תמורה של רכב שאני נהנה ממנו ביומי,אם אני אקנה אחת בקרוב דעו לכם שכל פעם שאני אתקע איתה איפשהו אני סביר להניח אקלל אותכם,מתצנל מראש:)

תודה לכל העונים.

ושוב פעם :brickwall: - גם כרכב חדש מהחברה עם הניילונים, רכבים אלה הם רכב שני בבית .:idea:

זה רכב נוחות , סופי שבוע וכייף בעולם כולווו .

המצאה ישראלית לקבריולט , רכב יומיומי :wink: .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

במידה ותמצא רכב מטופל אין לך בעיה לנסוע איתו יום יום מניסיון ההגה קשה ובדרך כלל אין מזגן אבל מעבר לכך הנעה אחורית ובמידה ותמצא מנוע 2000 גם נסיעה לא רעה בכלל לגבי חלקים יש ספק בגרמניה שיש לו את כל החלקים שאתה צריך ולגבי מוסך יש את התלתן בפ"ת שמטפל ברכבים אלו אם תרצה מידע נוסף צור איתי קשר

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• אחראי פורום
פורסם

זה חצי-חצי.

מצד אחד עשיתי כ-40 אלף ק"מ (ב-3 שנים) על סוד 83' כולל 300-400 ק"מ כל סופ"ש שני.

רק פעמיים היא הפתיעה אותי בבוקר , כשלא הניעה (פעם אחת משאבת קלאץ' עליונה ופעם שניה הצטברות

של כמה טיפות בתוך המפלג). חוץ משני אלה - יום יום בפקקים של גוש דן בלי לצייץ.

מצד שני, בלא מעט פעמים שהיא היתה במוסך (באופן יזום או בלאי), הפסדתי לא מעט שעות וימי עבודה

כדי לקצר זמנים במוסך ולהביא חלקים בעצמי מאי-שם. ומדובר על סוד, כשאני יכול להניח די בוודאות

שספיידר סובלת יותר מנדירות של חלקי חילוף וסביר להניח שעד שיגיע חלק כזה או אחר - היא תאלץ לעמוד.

אני גם מסכים שרכב כזה יותר מתאים בתור רכב שני. כיום הסוד שלי היא רכב שני/שלישי וזה ממש

הרגשה שונה שאתה יכול להשקיע בלי לחץ של זמן ולעשות נסיעות כיף עם רכב פיקס.

אצלי הרבה יותר רגוע מאז שהיא לא רכב עיקרי - לא מתעצבן עליה :lol:, לא הופך עולמות בחיפוש

אחרי החנייה האולטימטיבית ולא מאכזב אישה/חברים כשאני לא מוכן לנסוע איתה למקומות מפוקפקים.

אז תעשה את החישובים והוויתורים שאתה מוכן לספוג. הספיידר היא מהרכבים הכי יפים שיש

ואומרים שהיא מאוד מהנה - לצערי לא התנסיתי. קלאסית אמיתית.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפני כמה שנים הייתה לי טמפרה,

רכשתי אותה במצב נדיר וכך גם היא שירתה אותי. הרכב היה מיוצר ב-94,

ושירת אותי מידי יום כ-70 ק"מ (נהריה - עפולה 35 לכל כיוון).

היו תקלות ממש קטנות, אך בגדול הפגין אמינות מעל כל הציפיות. פעם אחת לא ניתקע, ולא סירב.

איך האיטלקיות האחרות, אינני יודע

• תוכן חדש...