Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי פנסים אחוריים לרכב (בקליות שקופות) דרך האתר EBAY

בקיצור הם בארץ וקיבלתי מכתב שאני יכול לבוא לשחרר את הפריט.

אחרי שהתקשרתי למספרי הטלפון שיש על גבי המכתב נאמר לי שאני צריך להביא/לשלוח טופס אישור על הפנסים ממשרד התחבורה.

אני מאזור הקריות והחבילה שלי במכס בתל אביב...

איך ניתן לשחרר אותם כי עכשיו המצב די תקוע, החבילה במכס מחכה לשיחרור אבל הבעיה היא להשיג את האישור של משרד התחבורה ומבחינת כסף כבר חוייבתי על הפנסים ואחרי שלוש שבועות עוד צריך לשלם דמי אחסנה!

בקיצור פלונטר לא נורמלי חייב עזרה חברים..

פורסם

את ההליך אי אפשר לעשות בפקס מהסיבה הפשוטה שאני חייב לשלוח למכס בתל אביב את טופס המקור של האישור...

ביררתי את הנושא עוד טיפה לעומק ונאמר לי שזה שטויות לקבל אישור על בקליות שקופות.

אני מקווה שהשם של הפנסים שרשום לי בקבלה לא יהרוס הכל וכולם יחשבו שאלו פנסים סטנדרטים לרכב..

פורסם

לא צריך שום מקור.

אני אישית ביקשתי מהפקידה בירושלים שתפקסס ישירות לבית המכס בת"א בצירוף חשבונית היא עושה בדיקת התאמה באיביי, אתה משלם קצת ג'ובות תלוי במצב הרוח וסע לשלום.

• תוכן חדש...