Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהונדה אקורד דגם אמריקאי 1998 100.000 ק"מ לאחרונה הבחנתי שהמנוע מצלצל (אין צורך במאמץ) ביצעתי טיפול גדול החלפת רצועת טיימינג +פלגים תואמים ngk שמן פילטר שמן ,פילטר אויר במוסך המורשה הונדה לציין הצילצולים היו גם לפני הטיפול בחזרה לבדיקה במוסך אין קוד תקלה ביצעתי שטיפת סעפת יניקה,תוסף k-44 במיכל הדלק ארבע פעמים,החלפת טריסטרבוטור יחד עם חוטים מרכב אחר ,מערכת קירור תקינה רכב לא מתחמם (בשליש הראשון) המנוע מצלצל גם בשעות ערב לציין התופעה בעיקר במהירות של בין 60 ל-90 קמ"ש בלחיצה עדינה על דוושת הגז רצועת טיימינג במקום ניבדק בפעם שניה במעבר לדלק אוקטן 98 התופעה חולפת אך מידי פעם אני מרגיש בצילצול (אין אפשרות לכיוון טריסטרבוטור מנוע מנוהל מחשב) כמו כן תוצאות 4 גזים

בסרק 766 סל"ד

co-0.00 hc-8 co2-9.41 o2-0.27

שיוט 2219 סל"ד

co-0.62 hc-48 co2-10.54 o2-0.27

פורסם

לצערי אין לי תשובה היות וכיסית את כל האפשרויות אבל ברצוני לאמר לך ששימוש מוגבר ב K44 אינו מומלץ ואף מזיק

פעם ב - עשרת אלפים וזהו.

אמרו חכמינו - "כל המוסיף גורע" .

פורסם

יש לי את אותו הרכב , ואותה שנת יצור. מנוע 3000 נוסעת גם בגז.

מה נפח המנוע שלך ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם

נתון הCO2 מעיד על שרפה לא מושלמת.

מניסיוני בדגם הנ"ל,נסה לשלוח את האינג'קטורים לניקוי במכון מקצועי,אתה תתפלא מהשינוי.

אורן

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

גם לי משהו בערכי הגזים לא מסתדר וחסר לי את נתון הלמד"א לאבחון יותר מדוייק אך לא נראה שהמנוע סובל ממצוקת דלק מפני שערך ה co עולה מעט בסל"ד גבוה.

נראה לי שמכונת הבדיקה מזייפת קצת .

עם נתונים כאילו ערך ה co2 היה אמור להיות גבוה יותר מה גם שעירך החמצן נשאר ללא שינוי בשני הבדיקות.

ההיתי חוזר על הבדיקה במכונה נוספת כדי לא לבצע דברים לחינם אם כי ניקוי מרססים אף פעם לא מזיק .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

נפח המנוע 2000 כרגע עברתי לדלק אוקטן 98 הצילצול נירגע החלפתי ווסת לחץ דלק אני אסיים את המיכל יתדלק אוקטן 95 וניראה אעדכן בהמשך.

• תוכן חדש...