Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב פעם אוטוסרב מככבת

hgilad123
שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לידיעת כל חברי הפורום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3631902,00.html

יש להתרחק מהם כמו מאש. הם רק צוברים להם אויבים.

לפי דעתי הרעיון שמאחוריו הם עומדים הוא מצויין.

אבל הביצוע רע. רע מאוד.

פשוט לא שמים *** על הלקוחות.

פשוט גועל נפש.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"בתנאי הפוליסה נכתב באותיות אדומות ובולטות שהאחריות אינה מכסה "מסננים, חלקים העשויים זכוכית גומי או פלסטיק לסוגיו, חלקים המתכלים מטבעם, שמן ואטמים (אלא במסגרת תיקון תקלה אחרת) ממיר קטליטי, מחשבים, חיישנים ויחידות בקרה אלקטרוניות ומחוונים". עוד נאמר כי בולמי זעזועים אינם כלולים בביטוח, כמו גם מצערת אלקטרונית ומחברים, צמות חוטים תצוגת לוח מחוונים, נוריות התרעה בתי נתיכים וממסרים".

אז מה כן הפוליסה מכסה...? :roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"בתנאי הפוליסה נכתב באותיות אדומות ובולטות שהאחריות אינה מכסה "מסננים, חלקים העשויים זכוכית גומי או פלסטיק לסוגיו, חלקים המתכלים מטבעם, שמן ואטמים (אלא במסגרת תיקון תקלה אחרת) ממיר קטליטי, מחשבים, חיישנים ויחידות בקרה אלקטרוניות ומחוונים". עוד נאמר כי בולמי זעזועים אינם כלולים בביטוח, כמו גם מצערת אלקטרונית ומחברים, צמות חוטים תצוגת לוח מחוונים, נוריות התרעה בתי נתיכים וממסרים".

אז מה כן הפוליסה מכסה...? :roll:

זה בדיוק מה שאני חשבתי.

לא נשאר כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משגע אותי הדרך שבה, בצורה גלויה, חברות מרשות לעצמן לפגוע ככה באנשים.

ברור שתמיד יש את אלו שמרוצים.

ככה זה בכל דבר.

אבל כפי הנראה כמות התלונות עולה בהרבה על השבחים.

גילעד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי את הכתבה.

עושה רושם שהפוליסה הזו היא חרטא שתכליתה להוציא כסף מהמבוטחים כנגד כיסוי כמעט אפסי שכולל רק את הברזלים של מערכת ההנעה.

יחד עם זאת, התחושה שקיבלתי שיתכן ש'אוטוסרב' צודקים חלקית בעניין הזה, לא סביר בעיני שמישהו ייסע ברכב ללא נוזל קירור ושמן מנוע (כפי שהם טוענים) ויהיה זכאי לכיסוי בגין הנזק למנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גילוי נאות: אני עובד בחברה שמטפלת בתחום המחשוב בחברת אוטוסרב - אין לי שום קשר אליהם מלבד טיפול במחשבים שלהם

הייתי היום במקרה שם, ומה שכתוב בכתבה לא מציג את הכל באור הנכון, אוטוסרב מכסים המון דברים (יש רשימה גדולה של דברים שבמידה ותתקשרו יגידו לכם ) , אבל במקרה הזה באמת האוטו היה במצב ביש, ראיתי את התמונות של תא המנוע, ואפילו הג'סטי הישנה של חבר שלי לא נראית ככה זוועה (מדובר ברובר דיי חדשה)

כך שאין צורך לקפוץ ולהגיד שכולם חרא והפוליסה היא אוויר, עובדתית יש לחברה הזו מאות אלפי לקוחות מרוצים. (אם מישהו יבקש, אני יכול לבקש מהם להעלות כאן כמה ממאות מכתבי התודה שיש להם בקלסר)

שוב אגיד שאין לי שום אינטרס או אכפתיות מחברת אוטוסרב, אני פשוט רואה ושומע את המטבע גם מהצד השני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק מלריאות את הרשימה של הדברים שהפוליסה לא מכסה, וגם הסרט שהם עשו לו שמה על המנוע זה נשמע כמו עוד מקרה של חברה קומבינטורית שרק רוצה לעשות כסף על האזרח הקטן.:idea:

אם היה לי אוטו חדש נראה לי הייתי מוותר על התענוג. :?

בכל מקרה ,יש מישהו פה בפורום שהוא מנוי שלהם ויש לו להגיד דברים טובים עליהם?

יוגב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה טובה או חברה רעה זה עניין סובייקטיבי וכל אחד עם ההתנסות שלו.

אבל, גביית 3000 ש"ח מעל עלות התיקון (מגובה בחשבונית המקורית על העלות האמיתית) זה כבר לא סובייקטיבי ולא נעליים, זה גזלה לאור יום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דוגמאות עוד צריך ?

ביטוח ,כל ביטוח, טוב רק למי שמוכן לשלם עבור שקט נפשי זמני ומדומה,שייתחלף בלחץ דם גבוה ועצבים כשיגיע למבחן המימוש.

בטח את עצמך בכסף שתחסוך.

( מי שיודע לחשבן 2+2. זאת לא מתמטיקה יותר גבוהה.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גילוי נאות: אני עובד בחברה שמטפלת בתחום המחשוב בחברת אוטוסרב - אין לי שום קשר אליהם מלבד טיפול במחשבים שלהם

הייתי היום במקרה שם, ומה שכתוב בכתבה לא מציג את הכל באור הנכון, אוטוסרב מכסים המון דברים (יש רשימה גדולה של דברים שבמידה ותתקשרו יגידו לכם ) , אבל במקרה הזה באמת האוטו היה במצב ביש, ראיתי את התמונות של תא המנוע, ואפילו הג'סטי הישנה של חבר שלי לא נראית ככה זוועה (מדובר ברובר דיי חדשה)

כך שאין צורך לקפוץ ולהגיד שכולם חרא והפוליסה היא אוויר, עובדתית יש לחברה הזו מאות אלפי לקוחות מרוצים. (אם מישהו יבקש, אני יכול לבקש מהם להעלות כאן כמה ממאות מכתבי התודה שיש להם בקלסר)

שוב אגיד שאין לי שום אינטרס או אכפתיות מחברת אוטוסרב, אני פשוט רואה ושומע את המטבע גם מהצד השני.

בעבר ראיתי את אותה תגובה שלך בעניינהּ של הפוליסה הזאת.

אתה יודע מה, העלה את המכתבים-שניים שלושה- לרבות אמצעי קשר עם הכותבים.

גם אורן זריף הצטלם עם שוּעי האומה ופרסם מכתבי תודה מכאן ועד יבשת אוסטרליה ואילו כשנעשתה עליו כתבת תחקיר התברר שהכל מפוברק.

זה משאיר חומר למחשבה בעניינם של מכתבי תודה "אלמוניים".

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דוגמאות עוד צריך ?

ביטוח ,כל ביטוח, טוב רק למי שמוכן לשלם עבור שקט נפשי זמני ומדומה,שייתחלף בלחץ דם גבוה ועצבים כשיגיע למבחן המימוש.

בטח את עצמך בכסף שתחסוך.

איזו תאורייה מבריקה !

נראה אותך, גיבור גדול, כשייגנב לך רכב שעלה 200K, וכמה זמן ייקח לך לחסוך את הסכום הזה מהפוליסות שלא תשלם.

תיתפלא, אבל חברות הביטוח מפצות מידי שנה אלפי אנשים על נזקי רכוש, כי זה תפקידן.

חברת ביטוח היא לא מוסד וולנטרי ולא אירגון פילנטרופי ומטרתן להרוויח כסף.

אנחנו משלמים שנים רבות ביטוח מקיף, כדי שאם חלילה ייגנב לנו הרכב נקבל פיצוי מחברת הביטוח.

אם זה כלכלי או לא - זה עיניין אחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיותר או לא זה גם אינדיבידואלי.

וברור שיש לקוחות מרוצים גם.

ככה זה עובד בד"כ.

אבל באמת שניר אולי תעלה כמה דברים.

למה אתה מתכוון שתא המנוע היה זוועה?

כי לרוב הוא לא יהיה נקי (אלא אם כל יום אחרי נסיעה אתה מעביר סמרטוט).

אה ודרך אגב: תא מנוע מלוכלך, לא מצביע על הזנחה אלא על מנוע שעובד.

נכון שאם יש שמן בכל מקום אז כבר הייתי אומר משהו אחר.

אבל אבק וקצת הזעה זה לא הזנחה.

בכל מקרה רק אתה ראית את התמונה הזאת אז קשה לדעת על מה אתה מדבר.

ואני מסכים עם חן.

ביטוח מקיף הוא חיוני לכל מי שאין לו כסף בבנק ששוה לערך רכבו.

כמה אלפי שקלים, לעומת עשרות אלפי שקלים ואפילו יותר, זה משהו שממש שווה את זה, במיוחד כשאין לך עודף.

גילעד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח את עצמך בכסף שתחסוך.

העיצה הזו מצוינת עבור ביטוחים "קטנים" כמו: מקרר, מכונת כביסה, מדיח כלים וכיוצ"ב שאכן בסכומי הפרמיה המצרפיים שתשלם תוכל לתקן אותם כמה פעמים ועוד להשאר ברווח.

העיצה הזו גרועה כשמדובר ברכוש יקר שאבדנו יהיה משמעותי בעבורך - לדוגמא: כלי רכב, בתים ותכולתם (שאכן הסבירות לאירוע ביטוח היא נמוכה מאוד אבל גם הפרמיה שתשלם נמוכה מאוד יחסית).

להבדיל, גם ביטוח בריאות (השתלות, תרופות שאינן בסל) נופל אצלי לקטגוריה הזו.

אני מעדיף לשלם ולעולם לא להזדקק לכיסוי הביטוחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...