Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Z4 נראית מרענן. אבל עדיין עם הפרצוף המכוער הזה של כל BMW נוכחיים...........

326 כ"ס בגרסא "רגילה" - נשמע טעים :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מה הטרנד היום להוציא רכבים עם פנסים בולטים? (המזדה, קורולה של היום ועוד ועוד) זה מכוער!

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

Z4 מדהימה, גם למאזדה לא חסר. אבל זה רק בתמונות. נראה מה יהיה במציאות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כולכם אמרתם שההונדה היא עוד סוג של פריוס,

תרשו לי לתקן אתכם שהפריוס של סוג של אינסייט.

בסוף שנת 1998 הוצגה האינסייט של הונדה והחלה להימכר ב1999, בתור המכונית ההיברידית הראשונה.

הדלק אז היה זול והמודעות לאיכות הסביבה הייתה נמוכה ככה שהאוטו לא הצליח במיוחד, אבל דבר מעניין הוא שהונדה בשביל לקדם את הרעיון מכרו את האינסייט במחיר הפסד (המחיר היה עדיין היה יקר עקב עלות ייצור גבוהה).

אפילו ג'רמי קלארקסון פעם דיבר עליה בעונה מאוד ישנה של טופגיר...

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Insight

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
במציאות היא תקבל את אותו בודי שמנמן רק עם טאסות וצמיגים רזים בטירוף :lol:

אין כמו פרופורציות של רכב ליס :wink:

אתה מדבר על ה-Z4, כן? :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצטער על הציניות אבל המקרה מחייב- טוב בעצם אין לי זמן כרגע לתאר אפילו את מכלול האלמנטים המצביעים על העובדה שהנ"ל איננה תמונה שהודלפה, איננה אפילו תמונה ואינה אמיתית.

זה איור..וזה נסרק מסוג של קטלוג המנסה לדמות\לנחש איך תראה הZ4 הבאה על סמך תמונות הריגול והתמונה האמיתית שהודלפה(של שלושת רבעי החלק הקדמי)

• תוכן חדש...