Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים - פיגו 206 02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר צהריים טובים אנשים יקרים .

פעם החלפתי 2 ברקסים קדמיים עלה כל אחד 350 שקל

השאלה היא האם שהאני קונה ברקס כביכול זה כולל את הרפידות ?

פורסם

לא ברור מה החלפת,צלחות,דיסקיות או את שניהם יחד והאם זה כולל עבודה ?

חלפים- ניתן לקנות בכל חלקי חילוף ואת העבודה אתה משלם למוסך.

אפשרות שנייה- אתה נכנס למוסך,שמזמין עבורך את החלקים ומבצע את העבודה.

היתרון הוא שבאפשרות מס' 2 אתה נהנה מאחריות המוסך אם החלק אינו מתאים וגם על העבודה,מה שלא תקבל אם תקנה חלקים בעצמנך ולעומת זאת,באפשרות הראשונה, אתה חוסך את פערי התיווך הקיימים בין המחיר של חלקי החילוף למחיר, שהמוסך גובה ממך, כי הרי הוא צריך להרוויח איכשהו..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

"אתה חוסך את פערי התיווך הקיימים בין המחיר של חלקי החילוף למחיר, שהמוסך גובה ממך, כי הרי הוא צריך להרוויח איכשהו.."

טעות בידך. כך חושב לתומו מי שלא עובד במקצוע.

לא פעם תיקנתי ללקוח שקנה לבד את החלקים. ראיתי את הקבלה על המחיר ששילם,או שאלתי אותו כמה שילם.

תמיד היתה בפיהם התשובה, קניתי בזול, כי חבר שלי מכיר אותם, בעל החנות מכיר את דוד שלי, אחי או סבא שלי.

כאשר גמרתי את העבודה והלקוח נסע, צילצלתי לחנות שמספקת לי את החלקים, ושאלתי על המחיר של החלקים

המחיר היה תמיד כ-25% פחות.

לבעל החנות יש לקוחות קבועים שמקבלים את ההנחה שלהם, הוא יודע לזהות את הלקוח שקונה לעצמו. ומלביש עליו את מחיר הברוטו.

כך יוצא שאתה לא מרוויח, ובעל המוסך כועס בתוכו, ובצדק.

בדיקת מחירים בחנויות שונות, אינה אינדיקציה לקבלת מחיר הנטו. גם אם תמצא חנות זולה יותר, על אותו החלק, עדיין תשלם את מחיר הברוטו. זה בדיוק כמו לברוח מדוב ולהיתקל בנמר. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא תמיד המוסך מעביר ללקוח את ההנחה שהוא מקבל. בעל במוסך רוצה להרוויח את ההנחה שהוא מקבל לעצמו.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

זה מגיע למוסך, אם אתה רוצה שבעל החנות יקח את זה, עשה כרצונך.

לא פעם מקבלים במוסך בדיקה או כיוון קטן ברכב חינם, אז נא לא לעשות מהם "טרפה", ואל תתפלא כשיגבו ממך כסף על כל דבר קטן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני האחרון שמשלם על כל דבר קטן במוסך.

דברים שאני יודע שאני יכול לחסוך (מנסיון - זה יכול להגיע לפעמים לכמה מאות שקלים), אני חוסך.

בלמים לדוגמא - כל מוסך יכול להחליף, אז אם אני מביא בלמים מהסוג שאני רוצה ויודע שהם טובים, ומשלם זול יותר (שוב, מנסיון) אז למה לשלם יותר אצל בעל המוסך?

לעומת זאת דברים שאין טעם לחסוך בשום מצב כי ההפרש נמוך - הן מבחינת מחיר והן מבחינת תמורה לכסף - אז נותנים לבעל המוסך להביא בעצמו או שמרכיבים מקורי.

אגב, דוד שלי הוא בעל מוסך מורשה לפיג'ו, ועדיין לפעמים היה לי משתלם ברכב הקודם לתקן בחוץ.

ברכב החדש (307 2.0) אני מתכוון לתקן במורשה רק כדי להיות שקט ולהנות מהרכב ללא דאגות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...