Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש משהו שאני לא מבין כל כך

בחלק מהפונטו שראיתי הבודי קיט הקדמי והאחורי הוא מפלסטיק שחור כזה ובפונטו אחרות זה בצבע לבן ואני לא מבין כאילו למה בחלק זה ככה וחלק ככה? והאם יש אפשרות להתקין בפונטו עם בודי קיט שחור את הלבן?

הנה תמונות למי שלא הבין:

שחור

e_1_1_1_79429_20081111091125.jpg

לבן

e_1_1_1_21889_20081123151118.jpg

תודה

פורסם

זה לא "בודי קיט" :roll:

זה פוגשים/טמבונים בלבד.

תדע לך, שפגוש שחור הרבה הרבה יותר פרקטי, לא רואים עלו שריטות, הוא לא מתקלף, לא רואים לכלוך, והוא ממלא את התפקיד המקורי שלו, לא סתם הוא נקרה "פגוש"

פוגשים צבועים בצבע הרכב סופר רגישים לפציעות, שריטות ומפגעים כאלו ואחרים, וברוב המכוניות הישנות נראים פשוט זוועה, אלא אם עברו צביעה שבוע לפני.

אני עדיין לא מבין, למה לא ניתן להזמין היום מכוניות חדשות עם פוגשים מפלטיק שחור חשוף.

יש אנשים (כמוני) שהמראה ה"נקי" וה"חלק" לא מעניין אותם.

פורסם

במקרה של הפונטו, הראשונה היא דגם פחות מאובזר (s כמדומני), הדגם שלמטה עם הפגושים בצבע הרכב הוא xtz, שהוא גם הדגם המאובזר של הפונטו בשנים אלו.

• תוכן חדש...