Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם מקס כבר יותר משנה שמעתי דיי הרבה מקסים בצורות שונות ומשונות ולדעתי לא צריך מגבר שמן ומטורף בישבילו מספיק מונו חזק ויציב שיזיז אותו יפה אפילו ב500רמס הוא עובד מצויין..

הסאב לא מפלצת מטורפת שצורכת מגבר מטורף אלה פשוט מגבר טוב.

כמובן שאני מסכים שאם סאב כזה צריך לדעת לעבוד בהקשר לתיבה וכיוונים.

פורסם

ההצהרה של ID היא לתת לו 800 וואט RMS.

קחו את זה, ותעשו עם מה שאתם חושבים, כנראה שמי שתכנן את הסאב הזה יודע בדיוק מה טוב בשבילו.

בנוסף, אין טעם להשוות את הIDMAX להיי-אנרג'י כי אם כבר הרץ' אז רק את הסאבים של MILLE שלדעתי לא נופל מהIDMAX.

מה שכן, ההרץ' מילה 10 אינטש (ML2500) הוא מקבל את כל היתרונות של 10 אינטש עם הדיוק והמהירות שלו, והעובדה שהוא בעל ממברנת V-CONE נותנת לו לתפקד כמעט כמו סאב 12 אינטש מבחינת יכולת עבודה בתדרים נמוכים יותר שלרוב לא אופיניים לסאבים של 10 אינטש.

הסיבה היא פשוט הגדלת שטח הפנים של הממברנה.

ועוד דבר, אתם חייבים להודות שהוא גם נראה יפה:)

a_ml2500_2.jpg

a_ml2500_1.jpg

under construction..

פורסם

שמע על הנייר הID טוב יותר שורה תחתונה לא שמעתי פעם אחת את הסאב הזה בצורה שהייתי מרוצה ממנו ....

בטח שלא הייתי מחליף היי אנרג'י לID וגם לא בטוח שבקניה בלי קשר הייתי מעדיף MAX על היי אנרג'י

ההרץ הזה פשוט סאב טוב וכל פעם ששמעתי אותו הייתי מבסטו עליו , איך שלא תעשה הוא משתלב ועובד טוב ..

• תוכן חדש...