Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מזה זמן מה, אני פוזל לכיוון ה-IDMAX 12 ומעניין אותי האם יהיה הבדל רציני ומורגש ביחס לסאב שיש לי היום שניתן לראות את הדגם שלו בחתימה שלי?

כמובן, אין כמו לשמוע בעצמך ולהחליט, אבל כרגע אין לי אפשרות לעשות זאת ולכן אשמח אם תוכלו פשוט לחוות את דעתכם על סמך הניסיון שיש לכם.

אם יסתבר שההבדל הוא שמיים וארץ אז כנראה שאני לא ארחם על המינוס שיש לי בבנק וארכוש לי אחד :lol:

תודה.

אלכס.

פורסם

בתור אחד שיש לו את ההיי אנרג'י המדובר ובעבר רצה להחליף למקס אני יכול להגיד לך שלטעמי זה מיותר לחלוטין ולא שווה את ההשקעה הכספית. למרות שיש כאלה שיגידו ששווה לך ושהמקס הרבה יותר טוב שמעתי אותו בכמה מכוניות ושלא שמעתי משהו מיוחד שאין בהיי אנרג'י.

IBIZA 20vt

פורסם

tzahi85, תודה על התשובה! זה בעצם מה שחיפשתי, מישהו ששמע את שני הסאבים ויש לו חוות דעת מבוססת ולא תשובה סתמית בסגנון "דובר על כך רבות, אז תחפש".

אז בהתבסס על תשובתך, אני כרגע באמת ארד מהעניין של הרכישה של IDMAX וכאשר תהיה לי הזדמנות לשמוע את הסאב המדובר אוכל גם להחליט על פי הטעם האישי שלי אם שווה להחליף או לא.

ואגב גם המינוס שלי בנק מודה לך כי הוא לא יגדל :lol:

אלכס.

פורסם

בתור אחד שחובב מוצרים איטלקיים (AUDISON ןHERTZ)

יש בירשותי כרגע IDMAX "12 ואני יכול להשוות אותו לHERTZ HI ENERGY "10 שהיה לי,

אז כך:

ה IDMAX בהרבה יותר חזק (באופן משמעותי) מה HERTZ

ה HERTZ מאוד מדוייק, אבל בוא נגיד שלעומת ה IDMAX, חסר לו משהו,

אהבתי יותר את ה IDMAX כי "יודע" לרדת יותר נמוך (אני אוהב שיורדים לי נמוך באוטו 8))

שמעתי את שניהם עם אותו SETUP ושנהים קיבלו הגברה בריאה!!!

ולפני דעתי, ה IDMAX לוקח את ההרץ משתי הבחינות (SQ - SPL).

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לשמוע את ה IDMAX, (ההרץ כבר נמכר), ותחליט אתה לבד.

פורסם

אני לא ממש יודע מה ההבדלים במחיר , אבל אני הייתי מעדיף את ה IDMAX על פני ההרץ בכל פרמטר שהוא.

ההרץ סאב טוב , אבל ה ID סאב טוב הרבה יותר .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם אם ההי-אנרג'י הוא סאב מדויק וטוב, אינני חושב שניתן להשוות אותו לIDMAX. לטעמי, לאחר שמיעת כמה וכמה סאבים כאלו, בכמה וכמה סטאפים שונים, הIDMAX לוקח אותו בהליכה.

היום כבר המחירים שלו לא כל כך יקרים. אני לא מעודכן במחיר הנוכחי, אבל תפנה ליבואן "ליאור מולטימדיה" בחיפה.

במפגש האחרון בדקנו את האיידמיקס עם focal tools טראק מס' 4, מנוע חד בוכנתי. הסאב לא מאחר בשבריר שניה. אין הרבה סאבים כאלו. אמנם מישהו אמר שזה לא מלטף אותו מספיק [מה שאני לא חושב כך], אז דאגתי שילטפו אותו קצת.. והענין נפתר.. :lol:

נ.ב. לא נכנסים למינוס בשביל מערכת ברכב ובשביל שידרוגים.

פורסם

למינוס לא נכנסתי בגלל המערכת, אבל בגללה קשה לי לצאת משם :cry:

בכל אופן, אחרי שקראתי את התגובות הנוספות שוב התחלתי להתלבט קשות, אבל כנראה שהכי חכם יהיה לשמוע

את הסאב אצל מישהו ואז לקבל החלטה סופית.

תודה רבה לכל מי שטרח לעזור לי! :wink:

פורסם

במפגש האחרון בדקנו את האיידמיקס עם focal tools טראק מס' 4, מנוע חד בוכנתי. הסאב לא מאחר בשבריר שניה. אין הרבה סאבים כאלו. אמנם מישהו אמר שזה לא מלטף אותו מספיק [מה שאני לא חושב כך], אז דאגתי שילטפו אותו קצת.. והענין נפתר.. :lol:

אולי לא מלטף אבל עדיין לא שומעים אותו :wink::lol:

מה שחסר להרץ לפי האוזניים שלי (לא יודע אם בייחוס ל-ID, אלא בכללי) הוא העומק בבאס. יש לסאבים של הרץ באס מאוד "שטוח". אין לו באס עמוק עם נפח (אם אפשר להגדיר את זה ככה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אולי לא מלטף אבל עדיין לא שומעים אותו

גיאדוד, למרות שדובר על כך בעבר, נפנק אותך בעוד פעם..:wink:

את האיידימקס שומעים טוב מאד. אני לא יודע אצל מי ובאיזה הגברה שמעת אותו, אבל אם כבר אנחנו מדברים על המפגש האחרון, הוכחתי גם שהוא יודע להרביץ. אמנם אינני מגיע לשם אף פעם לעוצמות בכלל [יש לי את אלי שנוסע ק"מ ממני ואני מרגיש]. תמיד מונמך ומונחת אצלי, וכשאני צריך את העוצמה - יש לי אותה. גם אל תשכח שנקודת הייחוס שלך זה סאבים חזקים מאד שמקבלים הרבה כח. שמדובר בתיבה אטומה של 36 ליטר - אתה כבר מסרס את הSPL שלך.. אבל תראה בפורומים בחו"ל שמשתמשים עם איידמקס לאפליקציות SPLיות בתיבות פתוחות רגילות, או פתוחות-לא-רגילות:wink:. נראה לי ששומעים אותם טוב טוב..

בהזדמנות אולי נארגן איזו תיבה פתוחה כזו ונראה אם הוא שווה משהו גם לSPL. יקבל ממני איזה 1000WRMS ב1OHM. מצד שני, זה מפגש מרכז, ולא דרום.. עדיף לאכול ביסלי..:lol:

פורסם

יש בירשותי כרגע IDMAX "12 ואני יכול להשוות אותו לHERTZ HI ENERGY "10 שהיה לי,

איך אתה יכול בכלל להשוות 10 ל 12?בגלל זה קנית IDMAX

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
אולי לא מלטף אבל עדיין לא שומעים אותו :wink::lol:

מה שחסר להרץ לפי האוזניים שלי (לא יודע אם בייחוס ל-ID, אלא בכללי) הוא העומק בבאס. יש לסאבים של הרץ באס מאוד "שטוח". אין לו באס עמוק עם נפח (אם אפשר להגדיר את זה ככה).

ובמוסיקה שחורה זה חסרון לדעתי

סאב פטיש בקיצור

פורסם

הIDMAX לפי הנסיון מהשמיעות שמצטבר אצלי הוא סאב שצריך לדעת לעבוד איתו.

זה סאב שבאמת דורש מגבר שמן - חזק ושטלתן נאמר את זה בעדינות.

הסאב מדוייק מאוד וחזק מאוד אבל דורש מגבר בהתאם כבר בכמה רכבים יצא לי לשמוע את הסאב הזה מרעיד את הרכב בצורה שלא מתקשרת בכלל עם הסט הקדמי, אני לא יכול לעמוד על הגורמים המדוייקים אבל ברור לי שלהגיע לעבודה נכונה עם הסאב הזה דורשת השקעה.

שני הרכבים היחידים ששמעתי בהם את הסאב הזה מתפקד בצורה כזו שגרמה לי להזיל ריר מצד אחד ולקחת גלולת אקמול מצד שני היו הפולו של עופר דותן והפאסאט של יאריק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...