Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

"היום לפני..." מחפש מידע!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת עבודה שנתבקשתי לעשות בקורס, אני צריך להכין הרצאה של חמש דקות על "היום לפני" נכון לתאריך 14 בדצמבר...מאוד משעמם (אותי) מה שקורה ביום זה מבחינת כללית ...והכי מעניין אותי מה קרה ביום זה מבחינה מוטורית!

יש למישהו רעיון, מידע או גישה לחומריים מוטורים לתאריך זה?

אשמח מאד לשמוע...-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בכל זאת משהו שקשור במסעות:

 

1911 - Roald Amundsen's team, comprising himself, Olav Bjaaland, Helmer Hanssen, Sverre Hassel, and Oscar Wisting, becomes the first to reach the South Pole.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

×
×
  • תוכן חדש...