Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לבצע טיפול של החלפת פילטר שמן + שמן לסוזוקי בלנו 98, רציתי לשאול מספר דברים:

1. מהו האיזור שאני שם בו את כף של הג'ק ההידראולי?

2. מה המספר בוקסה שפותחת את פקק ריקון השמן?

3. אם מה מומלץ לפתוח את פקק ריקון אגן השמן על מנת לא להרוס הברגה?

4.האם זה מחייב להחליף את השייבה של שבאה מתחת לפקק אגן השמן?

5. כמה ליטר שמן צריך למלא לסוג רכב המדובר? בלנו 98

תודה

פורסם

יש בספר הרכב , יש מקומות מיוחדים עם בליטות ברזל עבה בצד הרכב בריצפה , או תניח לוח עץ שיחלק את הלחץ על שטח רחב יותר , בתנאי שהוא נוגע בכל שטחו ברכב.

מה הבעיה לקחת מפתח שבדי קטן לכוון אותו למידה המדויקת ולמדוד ? או אם יש קליבר , אז עוד יותר פשוט, במילא תצטרך לזחול לשם.

צריך להחליף את טבעת הנחושת - שייבה מאחר והישנה נמחצת בתהליך ההידוק , המחיצה היא חד-פעמית.

פורסם
שלום לכולם!

אני רוצה לבצע טיפול של החלפת פילטר שמן + שמן לסוזוקי בלנו 98, רציתי לשאול מספר דברים:

1. מהו האיזור שאני שם בו את כף של הג'ק ההידראולי?

2. מה המספר בוקסה שפותחת את פקק ריקון השמן?

3. אם מה מומלץ לפתוח את פקק ריקון אגן השמן על מנת לא להרוס הברגה? - מומלץ לפתוח את בורג הריקון עם מפתח רינג.

4.האם זה מחייב להחליף את השייבה של שבאה מתחת לפקק אגן השמן? - עד כמה שזכור לי לא קיימת שייבה/אטם בין הבורג לאגן השמן.

במידה וקיים אטם/שייבה יש להחליפה בחדשה.

5. כמה ליטר שמן צריך למלא לסוג רכב המדובר? בלנו 98 - מהו נפח המנוע ?

תודה

בהצלחה !

איזה כייף לי :)

פורסם

נפח מנוע הוא 1600.

אני מציין שאני רוצה לעבוד עם ג'ק הידראולי , איפה אני מניח את הכף שלו שאמור להרים את הרכב?

מהם אמצעי הבטיחות שאני חייב לנקוט? שהרכב לא יתדרדר וכולי?

פורסם
נפח מנוע הוא 1600.

אני מציין שאני רוצה לעבוד עם ג'ק הידראולי , איפה אני מניח את הכף שלו שאמור להרים את הרכב?

מהם אמצעי הבטיחות שאני חייב לנקוט? שהרכב לא יתדרדר וכולי?

כלל מספר אחד אסור להיות מתחת לרכב כאשר הוא לא מאובטח ומוגבה ע"י ג'ק סכנת נפשות!!!

יש להגביה את הרכב אך ורק על בוקים או ליפט.

כמובן להרים האנדברקס חזק ולשים בגלגלים מאחורה אבנים משתלבות.

אפשר גם להחנות חצי רכב על מדרכה ולהתכופף אבל ממש לא נוח.

פורסם
עדיף ראצ'ט או רינג-ראצ'ט מתקפל (לא קיים עדיין רינג-ראצ'ט ברך), לא תענוג לגשש אחר האום כל חצי סיבוב כשאין קשר עין איתו.

פתיחה ראשונית של ברגים/אומים מומלץ לבצע עם רינג/פתוח במידה והדבר מתאפשר.

איזה כייף לי :)

פורסם
מזה אבנים משתלבות?

אבנים משתלבות, שנמצאות בכל עיר המכבדת את עצמה, ואת תושביה(ראה, ראש העיר של נתניה, הגברת מרים פיירברג).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה לכולם

האם זה קריטי עד כדי כך שאני אשתמש באותה שייבה של פקק אגן השמן? פעם שעברה לא החלפתי , אני מתכוון האם יכולה להיות נזילת שמן?

פורסם

זה לא מאוד קריטי, אבל אם אתה לא מחליף את השייבה, תצטרך לסגור את את הבורג יותר חזק, אחרת יהיו נזילות, ובהחלפה הבאה יהיה לך קשה לפתוח אותו, ויש סיכוי להרוס את ההברגה.

שייבה עולה 5 ש"ח, ואם אתה קונה שמן ופילטר, לרוב יתנו לך אותה בחינם.

על זה אתה חוסך ? נו באמת.

• תוכן חדש...