Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אטפל קודם במוט מייצב, זה מה שאמר המכון לעשות.

כי זה הזול מבין ה2, אך משום מה עמד על כך שלפי מצב הרכב, המסרק הגה התעקב בגלל המכה, אמר שהוא בטוח שהמסרק הגה התעקם בגלל המכה שקיבל הרכב.

מה שכן, לפני המכה היה לי חופש בהגה נוראי (מצב שבו אני מסובב עם ההגה ימינה שמאלה והגלגלים לא מסתובבים, וניהיו לי סיבובים של משאית) אני חושב שקוראים לזה חופש בהגה, תקנו אותי אם אני טועה.

אז כשיהיה מזומנים נחליף גם מסרק הגה, זה סיפור של 500 ש"ח ברכב שלי.

פורסם

כשיהיה מזומנים? לא נראה לי שיהיו לך, כי יכול להיות שתצטרך לשלם אותם ועוד הרבה כפיצויים לזה שתדרוס בגלל הגה לא תקין.

אל תשחק עם זה - גש ותקן - אפילו אם צריך לתת תשלום דחוי.

פורסם

אם אין באפשרותך לתקן את האוטו ולאפשר נסיעה בטוחה בו ולמשתמשים האחרים בדרך, אל תסע עם האוטו.

הכסף שתחסוך בכך שלא תסע איתו יעזור לך לתקן את האוטו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הבעיה יכולה להסתדר רק עם המוט מייצב, אמרתי שאם הטיפול במוט יעזור, אז מאוחר יותר אחליף גם מסרק, אם אני יחוייב לשים מסרק, אז ברור שאני אעשה גם את זה.

פורסם

המוט מייצב סודר, אחד החיזוקים שלו פשוט נשבר ל2, הוא הראה לי את החלק השבור, החלק הנותר פשוט עף לו.

לא היה לו בדיוק כזה, הוא עשה לי קומבינה עם ברזל וגומי אחר שהיה לו, אחרי נסיעת מבחן ההגה ניהיה קל יותר, הפסיק להיות קשה בסיבוב ימינה, הפסיקו רעשים שהיו דומים לציריה דופקת והפסיקו רעידות חזקות בסיבוב הגה עד הסוף שמאלה.

מה שכן נשאר, זה שההגה לא חוזר לעצמו בסיבוב ימינה, אם אני מסובב ימינה ועוזב את ההגה באמצע נסיעה, ההגה נשאר להיות מסובב לצד ימין.

מה עכשיו?

כיוון פרונט יסדר את זה? הרכב כמעט ולא זורק עצמו לצד ימין בנסיעה, או לצד שמאל, יש נטייה חלשה, מה שכן בעלייה על מכשולים או בורות קטנים בכביש, הרכב נזרק כזה בקטנה מצד לצד, ממש בקטנה.

חשוב לציין שההגה עקום כשהגלגלים ישרים.

• תוכן חדש...