Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד בספק ש-GM ייקרוס. מאמין שממשלת ארה"ב תזרים להם כסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מאוד בספק ש-GM ייקרוס. מאמין שממשלת ארה"ב תזרים להם כסף.

גם אני בטוח בכך.

ממשלת ארה"ב לא תרצה בנפילתה של GM ופורד, וכנראה גם לא תרצה בנפילתה של קרייזלר.

שלושת החברות הנ"ל מעסיקות אלפי ואפילו עשרות אלפי אנשים מארה"ב, ונפילה של אחת מהחברות תגרום לרעידת אדמה קשה בכלכלת ארה"ב, אלפי אנשים יהיו מובטלים ללא הרבה אופציות אחרות.

בסוף הממשלה תזרים כספים לחברות \ תלאים אותם אפילו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
השאלה בכותרת.

רוב הסיכויים שGM לא תקרוס. השברולט קרוז החדשה יכולה לשפר מאוד את המצב, ולא לשכוח את הוולט שאם תעמוד בהבטחות אמורה להיות מהפכנית ויכולה להציל את GM.

פורסם

עם החברה התחייבה לאחריות או כל דבר אחר היא חייבת לספק אותו אפילו עם היא פשטה רגל.

אם אין חברה אז מי בדיוק יספק מה?

למי תפנה בשביל לקנות כל חלק שהוא?

תשכח מהחברה, הייתה ואיננה.

אין מחסנים,אין מחסנאים, אין מוסכים, אין מכונאים, אין משרדים ואין פקידים ומנהלים.

רובר חייבת לספק היום משהוא למישהוא?

אין רובר ואין שום חובת אספקה של כלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה צודק לזה בדיוק התכוונתי כאשר שאלתי את השאלה, הכוונה היא מה יהיה על אותם בעליי רכבים אמריקאים ישנים שכבר מזמן לא באחריות וגם ככה קשה להשיג בארץ חלקים מסוימים עבור הרכבים האלה, האם כדאי יהיה בכלל להמשיך להחזיק את השברולט במצב שאכן החברה תקרוס בסופו של דבר?

פורסם

מי שעקב אחרי הסיפור של MG (לא לבלבל עם GM) גם כן בטח זוכר את הדיבורים על כך כי הממשלה הבריטית לעולם לא תתן לזה לקרות, הנה עוד מעט ישנו הדגם חדש כזה או אחר שיציל את החברה וכו כו'. הדיבורים על קריסה התחילו עוד בשנות ה-90, היו עליות ומורדות כמה שנים, בסופו של דבר ב-2005 זה קרה.

אגב, לגבי החלפים של רובר - אין שום בעיה. הרכב מומלץ ברמת המחירים שלו, כמובן במצב מכני טוב.

פורסם

אם ENRON קרסה תוך יום אז שאף אחד לא יגיד על GM שזה לא יכול לקרות.

אולי הסבירות נמוכה אבל בהחלט יכול לקרות.

מי שעקב אחרי הסיפור של MG

אני חושב שאתה מתכוון לרובר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה- המצב הוא קצת בעייתי משום שיש אחריות יבואן ולא אחריות יצרן.

כך שהיבואן יצטרך לעמוד בהתחייבות שלו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עם החברה התחייבה לאחריות או כל דבר אחר היא חייבת לספק אותו אפילו עם היא פשטה רגל.

באמת.?!

אחריות עולה כסף ומי ישלם, בנון ישלם?!

אני לא מאמין ש-GM תקרוס טוטאלית. יש יותר מדי משרות שתלויות בקיומה, לא רק ב-GM עצמה אלא בכל התעשיות הקשורות והסובבות אותה. למרות שמבחינה כלכלית טהורה החברה המפגרת הזו היתה צריכה לקרוס לפני 20 שנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא שווה להחזיק רכב אמריקאי (שברולט) נקודה. גם אם החברה תקרוס, וגם אם לא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ג

שלושת החברות הנ"ל מעסיקות אלפי ואפילו עשרות אלפי אנשים מארה"ב,..

איזה נאיביות ישראלית נחמדה.

פעם אחרונה שהיו ל GM בעיות הם פיטרו 100,000 עובדים.

סה"כ שלושת החברות והספקים שלהם מעסיקים כמה עשרות מליונים אם לא יותר.

הכלכלה האמריקאית לא תשרוד אם החברות האלה יסגרו.

GM יפסיקו להשתמש בכמה שמות,ישאירו את שברולט וקדילק.

הם התחילו עם זה עכשיו:

GM scraps LA Auto Show press conference

אייל

• תוכן חדש...