Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן שיפוץ- שני פיאג'ו SI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה באמת מזכיר נשכחות, ימי התיכון העליזים.

לי היה ג'ילרה קרוס 50 נראה שכבר אז היה נדיר, היה מתקלקל יותר מאשר נוסע.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג פיאג'ו כזה במצב ניתן לשיקום?

ערן

יש כרגע ביד 2 שני קטנועים כאלה

חפש אחד עם ניירת, כל השאר זה שטויות

בהצלחה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

14X20= 280! להערכתי- בהחלט שווה... (זה 20, עד כמה שאני זוכר, נכון?)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
14X20= 280! להערכתי- בהחלט שווה... (זה 20, עד כמה שאני זוכר, נכון?)

19.5 ש"ח כל חצי שנה זאת אומרת שזה יוצא בערך 546 ש"ח

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

קיבלתי אותה במתנה אז שווה אבל משהו מדאיג אותי...

האם אין פיג'ו 103 פאן בגלל שהוא חרא או בגלל שהוא נדיר ?

בעיקרון הוא נראה אותו דבר כמו סי מנוע 50 שתי פעימות ומניע עם פדלים

שלי בתהליך שיפוץ החלפתי רינגים ועוד כמה דברים אבל לא מניע

על הדרך אם מישהו מבין במערכת חשמל והצתה אני ישמח לייעוץ

פורסם
יש כרגע ביד 2 שני קטנועים כאלה

חפש אחד עם ניירת, כל השאר זה שטויות

בהצלחה

לא הצלחתי למצוא ביד 2, תוכל להכווין אותי

תודה

פורסם

עכשיו, אחרי שהתפנתי קצת- הסיפור בהרחבה:8)

אז, כפי, שרובכם יודעים, הכל התחיל מזה, שרכשתי את הפיאג'יו סי, שנת ייצור 82 בצבע ספק וורוד, ספק סגול, להלן "הטוסטוס". את כל ההשתלשלות האירועים אפשר ליקרוא בשרשור הנ"ל. אבל, בזכות חברינו המשותף זאב טנדט, שהופעל בסופו של דבר ב"פרוייקט" בתור "נשק יום הדין"- קרה בסוף השבוע "מהפך"! אכן, בסופ"ש חזר המנוע מזאב, שעשה את האיבחון, וקבע חד משמעית: הבעיה הייתה בכלל ב...........קרבורטור הסתום! (וכמובן שגם ניקה אותו). המנוע הורכב, הכל חובר (כאשר התגלתה מיד בעיה מבאסת- ההברגה, שמחזיקה את המכסה שעליו מורכבת הצינורית דלק על הקרבורטור- נשחקה, והבורג לא נסגר, וגם חסר את הפילטר הפנימי עם האטם- אז, הדלק נוזל כל הזמן. אבל מי מסתכל? -רצתי להניע.:twisted: אחרי כמה דקות של הריצה המעייפת בשיא החום בשמש, כאשר לא נראה היה "אור באופק"- התעצבנתי, ולפני, שאני זורק את הטוסטוס עם המילים: די, נשבר לי ממך- החלטתי לעשות עוד ניסיון האחרון. ואז: פתאום רגשתי משהו! בהתחלה לא האמנץי, ואז ה"משהו" הזה התחזק, ו....... הפך לצליל המנוע עובד חלק!!!! ואז זה נסע! בהתחלה חלש, אחרי זה יותר, ויותר, ויותררררררררררררר!!!!!!:twisted:

בקיצור- זה נגמר בטיול בשדות מזכרת בתיה!:-D

אז, שוב תודה ל"נפשות הפועלות", שבלעדיהם לא הייתי מגיע "עד הלום", וזה בעיקר לשני האנשים: לאסף, ש"ישב לי על הווריד" כל הזמן, שרציתי כבר לוותר, וכמובן- לזאב, שהצליח סופסוף לפתור את הבעיה המעצבנת הזו!!!!!!!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היי

אני מכיר כל בורג בקטנוע הזה בעל פה

קרבורטור..מנוע..תמסורת..הכל!!

למי שיש בעיות ..אשמח לעזור בכייף

***אני גר לא ממש רחוק...נס ציונה..המקום!!!

------------------------------------------------------------------------------

GLUK אפשר בשנייה להגדיל את ההברגה ..כלומר להבריז לבורג עבה יותר את בורג תפס צינור הדלק לקרבורטור

רק מה..שהבורג יהיה מספיק ארוך

מסנן דלק..אפשר לעשות לבד..רק השג בד דק לא צפוף מדי ונארגן משהו

ןלפני כל זה..יש לקנות חתיכות של אטם כמו קרטון כזה שממנו נגזור יפה אטם לסגירה הרמטית של חיבור צינור הדלק על הקרבורטור

אני כותב את זה בעל פה אחרי שלא התעסקתי בנ"ל כבר שנים......

ב 2 בלילה תעיר אותי ואני שר לך את הקטנוע הזה לחלקיו

כל כך הרבה זמן ושעות התעסקתי בו....בזמנו..

---------------------------------------------------------------------------------

GUY

**אה כן..במקרה גם אותו גיא שמצלם מהאויר .. כתחביב בלבד...:-).WALLA

פורסם

היי גיא, אנחנו מכירים קצת גם אני מצלם מדי פעם מטיסן עוד מ 2005 , אנחנו יחד בעוד כמה פורומים.

אולי אתה מכיר איזה כלי כזה למכירה בזול שאפשר לשפץ?

פורסם

כן ערן

מכיר אותך מהפורום ה"שני" אבל לא נפגשנו אף פעם.

אני אישית לא מכיר אחד כזה לשיפוץ אבל ,צריך לשאול ולהתעניין

בעיקר בקיבוצים ,שם היו הרבה כאלו

רק שיהיה עם ניירת

ואני כמו טמבל מכרתי לפני שנים כזה קטנוע שנת 86 יד ראשונה כחדש אצלי ,שמור ,מטופל ,בונבונירה.

אך כואב לי שאני חושב על זה הייתי צעיר נשוי שנתיים עם תימניה בהריון.

נו ,בחיים טועים לפעמים על שטויות לא נורא רק חבל.

GUY

פורסם
כן ערן

מכיר אותך מהפורום ה"שני" אבל לא נפגשנו אף פעם.

אני אישית לא מכיר אחד כזה לשיפוץ אבל ,צריך לשאול ולהתעניין

בעיקר בקיבוצים ,שם היו הרבה כאלו

רק שיהיה עם ניירת

ואני כמו טמבל מכרתי לפני שנים כזה קטנוע שנת 86 יד ראשונה כחדש אצלי ,שמור ,מטופל ,בונבונירה.

אך כואב לי שאני חושב על זה הייתי צעיר נשוי שנתיים עם תימניה בהריון.

נו..בחיים טועים לפעמים על שטויותלא נורא רק חבל.

GUY

עזוב שטויות התימניה זה לא טעות כל כך חמורה ....

:wink:

פורסם

הטיול הגדול.... 8):twisted:

1024091551.jpg

1024091551a.jpg

1024091552a.jpg

1024091632.jpg

1024091632a.jpg

1024091633.jpg

פורסם

קצת ממני::twisted:8)

גלוק110.jpg

גלוק126.jpg

• תוכן חדש...