Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם אני חדש בפורום..

אז ככה מאז שהוצאתי רישיון נהגתי על פיאט אונו :?

אתמול רכשתי רנו rsi 1800 שנת 95 בדקתי את הרכב בשני מכוני בדיקה הרכב יצא פיקס ללא תקלות

מנוע גיר ושילדה במצב מצויין סאנרוף חשמלי עובד בלי נזילות הרכב בכללי במצב מעולה.

עכשיו ככה רציתי לשאול כמה דברים לכול אלו שיש להם את הרכב הזה וגם לאלו שמבינים ברכב..

1.עד איפה בערך (איזה קו) החום מנוע אמור לעלות במצב של נסיעה רגועה ובמצב הפוך..?(מצב של מאמץ )

2. מתי שהסנרוף נפתח האם הוא אמור להמשך לאחור עד הסוף שלו, או שצריך להיות כמה סנטימטרים מרחק?

3. העברת הילוכים במצב נסיעה רגוע באיזה טור להעביר את ההילוך.. בשביל חסכון בדלק..?

4. מתי שמתניעים את הרכב אז יש נורה אדומה איפה שנמצא השעון של החום מנוע שדולקת ולאחר ההתנעה היא נכבית זה אמור להיות ככה..? ומה זה בעצם בודק.?

5.הרכב בכללי נוסע מאוד חזק כול נגיעה קטנה בגז מורגשת אפילו ליטוף על הדוושה המנוע ישר מגיב, זה אמור להיות ככה..?

מה זה אומר..?

6.יש ברכב קלאץ קרמי הקלאץ קצת קשה, ככה אמור להיות מורגש הקלאץ.?

תמונות אני יעלה בקרוב מאוד של הרכב

בנתייים אני עדיין מנסה ללמוד את הרכב ולהבין את ההתנהגות שלו..

תודה רבה לכול העוזרים בנושא..

פורסם

1. המחוג לא אמור לעלות מעל לחצי.

2. הסאן רופ ב-RSI יוצא החוצה, הוא לא יכול להפתח ממש עד הסוף.

3. 3K-3.5K סל"ד, אבל זה תלוי בעוד הרבה גורמים.

4. לא יודע איזה נורה בדיוק אתה מתכוון, אולי של השמן? מה בדיוק מצוייר בנורה? קרוב לוודאי אם היא נכבת לאחר התנעה אז המצב תקין.

5. כן.

6. מי אמר לך שיש ברכב קלאץ' קראמי? בשביל מה? בקלאץ' רגיל כאשר הוא ניהיה ממש קשה הרבה פעמים הוא לקראת סוף חייו.

תתחדש.

פורסם

הלכתי עם האוטו למסוך לאחר הקנייה של הרכב הוא בדק את הקלאץ ואמר לי שהקלאץ הוא קרמי

הקאץ אפילו לא במצב של להיות בסוף חייו כי הוא בדיוק בנקודת חיכוך שהוא אמור משהו מסובך שהסבירו לי הבנתי חלק מההסבר,

ההעברה של ההילכוים חלקה.

בנושא הזה בדקו את תקינות הקלאץ והוא בסדר גמור כמו שהוא אמור להיות.

בקשר לנורה שדולקת אין איזה סימן מיוחד רק נורא עגולה בצבא אדום/כתום כזה שלאחר ההתנעה נעלמת.

פורסם

תתחדש,

תנסה להנות מהרכב כמה שאפשר והעיקר - תשמור על עצמך ועליו :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

האם הנורה עלומת השם נמצאת ליד מחוג הטמפרטורה?

כשאין סימון ברור על נורת אזהרה, היא מציינת אזהרה לגבי המחוג לידו היא נמצאת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אהלן לכולם אני חדש בפורום..

אז ככה מאז שהוצאתי רישיון נהגתי על פיאט אונו :?

אתמול רכשתי רנו rsi 1800 שנת 95 בדקתי את הרכב בשני מכוני בדיקה הרכב יצא פיקס ללא תקלות

מנוע גיר ושילדה במצב מצויין סאנרוף חשמלי עובד בלי נזילות הרכב בכללי במצב מעולה.

עכשיו ככה רציתי לשאול כמה דברים לכול אלו שיש להם את הרכב הזה וגם לאלו שמבינים ברכב..

1.עד איפה בערך (איזה קו) החום מנוע אמור לעלות במצב של נסיעה רגועה ובמצב הפוך..?(מצב של מאמץ )

2. מתי שהסנרוף נפתח האם הוא אמור להמשך לאחור עד הסוף שלו, או שצריך להיות כמה סנטימטרים מרחק?

3. העברת הילוכים במצב נסיעה רגוע באיזה טור להעביר את ההילוך.. בשביל חסכון בדלק..?

4. מתי שמתניעים את הרכב אז יש נורה אדומה איפה שנמצא השעון של החום מנוע שדולקת ולאחר ההתנעה היא נכבית זה אמור להיות ככה..? ומה זה בעצם בודק.?

5.הרכב בכללי נוסע מאוד חזק כול נגיעה קטנה בגז מורגשת אפילו ליטוף על הדוושה המנוע ישר מגיב, זה אמור להיות ככה..?

מה זה אומר..?

6.יש ברכב קלאץ קרמי הקלאץ קצת קשה, ככה אמור להיות מורגש הקלאץ.?

תמונות אני יעלה בקרוב מאוד של הרכב

בנתייים אני עדיין מנסה ללמוד את הרכב ולהבין את ההתנהגות שלו..

תודה רבה לכול העוזרים בנושא..

1.חום המנוע אמור ליהיות בערך על השלושת רבעי,לא אמור לזוז החום בין מאמץ לבין נסיעה רגועה.

2.הגג אמור להפתח בערך שלושים סנטימטרים.

3.שלוש עד שלוש וחצי סל"ד(פחות או יותר,תלוי בתנאים)

4.או שאתה מתכוון למד שמן,שאמור לעלות בהנעה,או שזו סתם נורת ביקורת.

5.א-כן.ב-שזו לא פיאט אונו

6.קשה לי מאוד מאוד להאמין שמישהו שם קלטש קרמי באר אס איי סטנדרטית,במיוחד שאני יודע שלקראת

סוף חייו לקלטש הזה יש נטיה ליהיות קשה מאוד,אך לא להפריד גבוה ולא להחליק.

Rikshanoam-R

פורסם

הנורה היא נורה סטנדרטית שנימצאת כיום ברוב רכבי רנו

המצב שהיא נדלקת ולאחר דקה שתיים של נסיעה ניכבת הוא מצב תקין לחלוטין

הסר דאגה מלבך ותתחדש

• תוכן חדש...