Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה עושים detailing ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי עבר צביעה כללית. הפח והצבע יצאו מ-ה-מ-מ-י-ם, אבל כעת כל הניקלים והחלקים האחרים נראים פתאום קצת עייפים. גם פנים הרכב זקוק ליד מקצועית שתנקה לכלוכים שונים מאבק של שיוף ועד לשרידי DNA בני שלושים מהמושב האחורי. גם תא המנוע לא יזיק לו קצת נקוי, ארגון וצחצוח.

איפה עושים את זה? אני צריך מקום באמת מקצועי שיודע להתמודד עם בדי ריפוד בני 33 בלי להרוס. אני לא מחפש מישהו שיעשה לי מחיר, אלא מישהו שיעשה לי עבודה.

המלצות מניסיון יתקבלו בברכה.

נמרוד

פורסם

ישנו חומר מסוים שאני לא זוכר את שמו קניתי אותו אז באוטודיפו מיוחד בשביל הברקת ניקלים

תבדוק אצלם חבל לך להשקיע הרבה מאוד כסף על הברקה

פורסם

נימרוד שבת שלום.

אני עשיתי ב"אוטופיקס" בהרצליה- אלה שמוציאים לחיצות.

כל מי שראה את האוטו במצב ה"לפני" (צבע דהוי,שנים של הזנחה,ריפודים מטונפים) לא האמין אח"כ שמדובר באותה מכונית.

מומלץ בחום!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
סתם לצורכי סקרנות, באיזה רכב מדובר?.

בברכה - רפי לין :idea:

תהיה רגוע - לא בפיאט :wink:

מדובר בפורד LTD מודל 1971 אודותיה כבר טחנתי רבות בפורום, כך שלא הרגשתי צורך לפרט.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_page.php?pic_id=802

לתומר - תודה על המידע. אני אתענין שם.

נמרוד

פורסם
נימרוד שבת שלום.

אני עשיתי ב"אוטופיקס" בהרצליה- אלה שמוציאים לחיצות.

כל מי שראה את האוטו במצב ה"לפני" (צבע דהוי,שנים של הזנחה,ריפודים מטונפים) לא האמין אח"כ שמדובר באותה מכונית.

מומלץ בחום!

ומה מחיר של תענוג בסגנון ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...