Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה חושב לשלב עם הקומפוננט של מורל מקדימה אצלי לשלב איתו 6x9 של טמפו מאחורה.

כמובן יש סאב שישלים את הבאסים כי הבנתי שאין להם באסים כמעט. אבל כרגע ה 6x9 לא יהיו מחוברים למגבר אלא יותר מאוחר כשאביא מונו לסאב ואחבר את 2 היציאות הנותרות ל 6x9.

אמרו לי שרמקולים מאותו סגנון לא יוצא תמיד הכי טוב. אז בכל מקרה רציתי לשמוע דעות על ה- 6x9 של טמפו בלי שום קשר.

תודה

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
אמרו לי שרמקולים מאותו סגנון לא יוצא תמיד הכי טוב.

מאיפה הבנת את זה? אם בכר לשלב סט אחורי לקידמי, תמיד ההמלצה היא: אותו רמקול, אם לא ניתן אז מאותה חברה, בד"כ מסידרה נמוכה יותר, כך מגרוע לא ייצא לך.

השאלה למה אתה צריך רמקולים מאחורה אם יש לך סאב?

מתחדשת*

פורסם
מאיפה הבנת את זה? אם בכר לשלב סט אחורי לקידמי, תמיד ההמלצה היא: אותו רמקול, אם לא ניתן אז מאותה חברה, בד"כ מסידרה נמוכה יותר, כך מגרוע לא ייצא לך.

השאלה למה אתה צריך רמקולים מאחורה אם יש לך סאב?

להשלמת צליל היקפי...

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לא יהיה לך שום צליל היקפי מ6X9 מאחור. מה צליל היקפי? יש לך מפענח רב-ערוצי [דולבי, DTS] ואתה רואה סרטים שכך הוקחטו במקור? או שאתה שומע דיסקים שהוקלטו סטריאו? ואם יש לך סאב , זה בכלל מיותר. תשקיע בדברים אחרים, חשובים יותר.

אם כבר, זה לא צליל היקפי, אלא לקבל נפח צליל מסויים גם מאחור, זה לא יתן לך 6X9, אם כבר סט קומפ' אחורי - אך גם זה, לדעתי, מיותר..

פורסם

יש לי ברכב בדיוק מה שאתה מתכוון לעשות..

היה לי רק קדמיים של טמפו ושהוספתי את ה6*9 זה השלים לי את מה שהיה חסר.

אני בעד:lol:

פורסם

הערת ההנהלה: נמחקה דעתו האישית של מגיב זה, באשר למי מציע מה, וכמה נסיון יש לו.

חושב אחרת: רשום מבלי להעליב. נא לכבד כל אחד גם אם דעתך שונה.

זה לא עיניין של טעם , זה בזבוז , ואין זה משלים לכם משהו זה אומר שמשהו לא עובד כמו שצריך במערכת שלכם , איטום + קומפוננט נורמאלי ולא לייטנינג אודיו או סאונדסטרים , ומגבר איכותי וחזק , יתן לכם את כל ה " היקפי " שתרצו , אפילו בלי סאב מאחורה .

אצלי בדרלת אטומה כמו טנק ( קיט וחצי של Dynamat extreme על כל דלת ) , מידים של מורל טמפו מסכנים ומגבר לא הכי משהו מפיק לי באסים שמנים שבקלות אפשר לחשוב שקיים סאב , כל הסוד באקוסטיקה ובאיטום .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לא מעט חברים עם ידע וניסיון - בלי מונה הודעות מתפקע..

ואתה צודק לחלוטין שכל הסוד באקוסטיקה ובאיטום. זה לא ייאמן כמה שרמקולים "זולים" נשמעים מעולה בתנאים הנכונים - וכן להיפך [כמה עצוב]..

פורסם

חרטא.

אני רואה עצמי כבעל ניסיון. (לא רב, אבל כבר 12 שנה מתקין לעצמי ולאחרים סטריאו, לעיתים יקר להחריד, ברכב ובבית)

אז נכון, שסטריאו אמור לבוא מהחזית ולא מאחור - אבל הרמקולים בסטריאו ביתי, כביכול, אמורים להיות ממול (הרי לאף אחד מאיתנו אין סטריאו רציני בבית שהרמקולים הקדמיים נמצאים מצידי האוזניים נכון ?)

ברכב שלי נכון לעכשיו יש סט קדמי מדהים של DYNAUDIO (הדלת אטומה) - ואפילו ניסיתי ללמוד מהמומחים כאן בפורום ושמעתי מוזיקה ללא סט אחורי - היה לי מאוד קשה לשמוע וקצת לא טבעי שהבמה היא יותר מדי קדמית.

הוספתי סט אחורי (בעוצמה מוחלשת יחסית) ונהייתי מאושר. - הכל עניין של טעם, העדפה אישית ואוזן.

בנוסף - גם בסטריאו הביתי שלי אני משתמש ברמקולים מסוג QUAD 22L2 שמוגדרים כרמקולים מסוג LAID BACK (במה אחורית)

זה מה שאני אוהב ונשמע לי טוב. עוד לא שמעתי מערכת שמורכבת מסט קדמי בלבד שסיפקה אותי - ללא שום קשר לאיכות הרכיבים. אני תמיד מוכן ללמוד ואם אשמע ואווכח אחרת....

חגי

...CASKA for life

פורסם

קודם כל אל תגיד חרטא. אם אתה לא מסכים עם משהו יש דרכים אחרות להתבטא.

דבר שני , לגבי במה והכל , יש הקלטה של סטריאו , יש אופן מסוים שהיא מוקלטת , הדרך הנכונה לשחזר את זה היא בעזרת במה קדמית וכמובן יש את כל נושא ה SQ ומהותו שמדבר על השחזור הזה. זו הדרך שנכון לשמוע מהבחינה הזו .

אם אתה אישית אוהב לשמוע אחרת זה בסדר וזו זכותך . אבל תשים לב שהרוב המכריע של האנשים הותיקים בתחום עובד בצורה הזו . זה לא במקרה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...