Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מקווה שלא טעיתי בכתובת חשבתי שזה נכון לשאול בפורום הזה ולא ב פורום טכני.

** עריכה - שרשור זה הועבר הנה מהאספנות. ***

בכל אופן לפני מספר חודשים ביקשתי מי חבר שיעשה לי כמה תיקוני צבע ברכב(הרכב עבר תאונה קלה וחלק מהפח הוחלף אבל עים צבע משוייף כזה ) אז חשבתי לצבוע את הקטע הזה וגם בכללי עוד כמה מקומות עים הרבה שריטות וצבע דהוי על הדרך.

קנינו 3 מיכלי ספריי בצבע הרכב לפי הקוד של הצבע ו 3 מיכלי לכה שקופה, התחלנו לעבוד צבענו בשחור את החלק וגם עברנו די הרבה בכל שאר הרכב בכל מה שנישאר .

הכל ניראה בסדר ואחריי כמה שעות עברנו אים הלכה, וזה יצא " קטסטרופה " שלא להאמין כל האוטו ניראה כאילו צבעו אותו עים צבעיי פנדה אין שום ברק הלכה הזאת זה כמו למרוח דבק , כל הברק נעלם וזה ניראה זוועה שאין לתאר.

בקיצור חייבים לצבועה את כל האוטו צבע כללי,וכל מוסך שהלכתי רצו על העבודה לא פחות מי 7 אלף שקל ושבועיים עבודה לפחות .

וזה סכום שכבד לי וכניראה יהיה לי כבד לעוד הרבה זמן (לא בשנה הקרובה) בקיצור עשיתי ים של טעויות לא הייתי צריך לגעת במה שאין לי מושג בו כמה שזה היה נראה פשוט .

מה אפשר לעשות לא איכפט לי לנסות לתקן לבד זתאמרת יש לי מקום סגור שאני יכול לצבועה שם את האוטו כמה ימים .

האים מישהוא יכול להדריך אותי איך לבצע זאת מיקצועית? הבנתי שצריך לשייף את כל הצבע קודם או למרוח עליו חומר מיוחד .

אין מכות בפח הפח חלק איפה ניתן להשיג לכה איכותית והפעם גם פיסטולט צבע ולא ספריי .

יש למישהוא רעיון מה עושים במצב כזה האים כדאי לקחת סיכון (אני מוכן) ולהשקיעה 1500 ולצבוע לבד בצורה הכי מקצועית שאפשר לפי הספר?

תודה לעוזרים.

ROVER 600 TI

פורסם

שחכתי לציין מדובר בצבע שחור(כמובן שאני מעוניין באוטו צבע רק מטאלי ) והרכב הוא רובר 600 דיי גדול מה שרואים בתמונה בצד ימין זה לפניי האסון.

ROVER 600 TI

פורסם

חבל על הכסף שלך

אם אין לך את התנאים ואת הכלים הדרושים לכך.

מומלץ להגיע לבעל מקצוע שישקיע ויעשה את העבודה במקצועיות .

פורסם

כנראה שלא הקפדתם לנקות את האוטו לפני הלקה במסיר שומנים יעודי והתוצאה היא אבק שנתפס לך אם הלכה .

אמרתה שהצבע לפני הלכה היה נראה בסדר .

בכל אופן לך על המעשה הבא .

נייר שיוף מים בגרעין 2000 ,2500 (קשה לי להעריך בלי לראות במציאות ) ועבור על כל העבודה שעשיתה אם הנייר שיוף הזה תוך כדי שאתה עובד קבוע עם מיים , מוסך פחחות רגיל היה עושה דלי או משהו אבל זה לא הדרך שכן ככה אתה צובר לכלוך בתוך הדלי ושוב פעם עם הלכלוך אתה משייף את הצבע זה דבר שיגרום להבדלי צבע , לכן הדרך הנכונה תהיה לקנות "מנקה חלונות " ובהתזה לפני כל שיוף .

אחרי כל זה פוליש ועדכן אם תוצאות .

אור

פורסם

צור איתי קשר בפרטי יש לי צבעי ופחח רכב שיעשה לך עבודה מצויינת עם החומרים הכי איכותיים במחיר זול מאוד.

אני עשיתי אצלו צבע כללי לרכב.

S2000

פורסם

שלום וסליחה שאני נדחף פשוט גם לי יש את אותה הבעיה בערך..הצבע של האוטו שלי דהה והצבע בגג מתקלף מה אני יכול לעשות? מישהוא יכול בבקשה להמליץ לי על בעל מקצוע שהוא אמין ועושה עבודה טובה ושהמחיר לא יהיה בשמיים.

תודה מראש.

לנטרה 95 אוטומט 1.8 GT

פורסם
שלום וסליחה שאני נדחף פשוט גם לי יש את אותה הבעיה בערך..הצבע של האוטו שלי דהה והצבע בגג מתקלף מה אני יכול לעשות? מישהוא יכול בבקשה להמליץ לי על בעל מקצוע שהוא אמין ועושה עבודה טובה ושהמחיר לא יהיה בשמיים.

תודה מראש.

צור איתי קשר בפרטי, אם הצבע מתקלף תצטרך לצבוע.

S2000

פורסם

אני במקומך הייתי מנסה אצל הבני-דודים,כפר קאסם,

פורסם
אני במקומך הייתי מנסה אצל הבני-דודים,כפר קאסם,

אני לא ממליץ, פעם גרתי ליד כפר קאסם ולצערי הם גם לוקחים הרבה כסף ועושים עבודה גרועה.

יש מקומות טובים שעושים בזול פשוט צריך לדעת למצוא.

S2000

• תוכן חדש...