Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב90 אחוז מלוחות האם למרות שיש מקום ל24 פינים חיבור של פלאג 20 פינים עובד פיקס, זה גם מצויין בחוברת, בלוחות אם בודדים בהם הלוח רוצה את כל ה24 ולא מתאפשר אחרת יש מתאם זול ופשוט שעושה את העבודה פיקס

פורסם

האמת שהתכוונתי לענות לך וזה היה כנראה לוקח 5 דפים של כתיבה, אז אני אסכם בזה שטבלט PC פשוט לא נותן מענה הולם הן מבחינת ההטמעה ברכב והן מבחינת הגמישות,

אני מציע לך לחפש בפורום עוד שרשורים בנושא שתראה את הפרוייקטים אז תבין את הרמה,

פורסם

נגיד שתעשה קומבינה ותפצל מקורות (שתאחלס זה מה שהמתאם עושה) ונגיד שתמצא את הסכימה הנכונה מה מקבלים ה4 פינים הנותרים (לא בעיה) איך תחבר את זה פיזית מאיפה תביא קונקטור של 4 פינים עם פינים בצורה הנכונה שיכנסו לשם ? זה לא פינים עגולים תשים לב יש כל מיני צורות כדי שלא יחברו לא נכון

אדגר בחייאת ראבק 20 שקל מתאם :)

פורסם

חבר'ה אני לא מבין על מה העניין בכלל הספק מגיע עם חיבור של 20 + 4 (בנפרד) ואפשר לבחור מה לחבר

יש לכל סוג של לוח אם פתרון בעצם אין צורך במתאמים כלשהם

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

הלך לי באחד המחשבים ספק כח. קניתי אחד, וכשבאתי להרכיבו ראיתי שהתקע "גדול" מדי. כשהמוכר "שלף" לי את החלק של ה4 פינים מתוך התקע, והפך אותו לתקע קטן יותר שמתאים לי, הרגשתי ..:mm_blush:..

פורסם
נגיד שתעשה קומבינה ותפצל מקורות (שתאחלס זה מה שהמתאם עושה) ונגיד שתמצא את הסכימה הנכונה מה מקבלים ה4 פינים הנותרים (לא בעיה) איך תחבר את זה פיזית מאיפה תביא קונקטור של 4 פינים עם פינים בצורה הנכונה שיכנסו לשם ? זה לא פינים עגולים תשים לב יש כל מיני צורות כדי שלא יחברו לא נכון

אדגר בחייאת ראבק 20 שקל מתאם :)

אתה צודק, אבל זה גם נסיע לשם, ואם לא אז משלוח, וזה לא בעיה בכסף, זה זמן, עוד יומים, נמשך יותר מידי זמן.

פשוט אני רוצה לחסוך בזמן, כי מחשב עוד לא מורכב ברכב שזה גם לוכח זמן :|....

טוב, נראה, אולי אני אמצה את זה כאן, בפ"ת.

חבר'ה אני לא מבין על מה העניין בכלל הספק מגיע עם חיבור של 20 + 4 (בנפרד) ואפשר לבחור מה לחבר

יש לכל סוג של לוח אם פתרון בעצם אין צורך במתאמים כלשהם

הבנתי שזה לחיבור למ.א.?! לא?

פורסם
הבנתי שזה לחיבור למ.א.?! לא?

מזה מ.א. בבקשה :o ?

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מה שיותר מצער זה שגם אחרי שהברנש הסביר מה הכוונה בראשי התיבות

לא הבנתי מה השאלה :{