Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים צבאים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני זוכר בוודאות שכשאהוד ברק היה רמטכ"ל הוא נסע ברכב אמריקאי (לא זה שבצילום אלא רכב אחר שכנראה ירש את המספר לאחר שהמצולם כאן הושבת) שנסע את מספר הרישוי צ-.1000

זו היתה ירושה שהוא קיבל לזמן קצר ואז נתנו לו לבחור מכונית. הוא בחר תמא טורבו. ללא ספק בחירה המעידה על טעם טוב.

אסף.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לכבוד יום העצמאות הקרב ובא, השיקו באתר wrangler-life פורום חדש במיוחד עבור חובבי רכבים צבאים.

http://www.wrangler-life.com/forum/viewforum.php?f=355

חג עצמאות שמח

אסף

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אם בקישורים עסקינן, הנה כמה:

הראשון, האתר המקיף ביותר, המשמעותי ביותר, ועם המון המון ידע. אני משתמש בידע הזה המון, גם ב"עוד לא שיפוץ" של הריאו שלי, וגם בכלל:

steelsoldiers.com

השני הוא אתר ידע מצויין, קצת "סטטי", אבל שימושי לכל מיני דברים שלא תמצאו במקומות אחרים:

olive-drab.com

השלישי הוא אתר שיש בו פרסומים צבאיים לעיון, שימושי כשמחפשים חלקים:

tpub.com

וכמובן, פורום הרכב הצבאי בעברית בג'יפולוג:

http://www.jeepolog.com/forums/forumdisplay.php?61

אסף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
ויש לנו עוד הרבה הרבה מה ללמוד.

http://www.command-car.com/register/pattondrivers2011.html

צפו וץהנו

אריה

לא פחות ממדהים

הכלים האלה נראים טוב יותר מהיום בו יצאו מהמפעלים שייצרו אותם

אין גבול למה שכסף, זמן פנוי ושיגעון יכולים לעשות.

ועכשיו איך אני מייבש את המקלדת מהריר....

פורסם

אין מילים, פשוט מדהים! מה זה- מועדון חובבי רכב צבאי? -בארץ היה מישהו אחד, שהחזיק טנק בחצר- אז גם לקחו לו אותו! ביזיון, אפשר לחשוב- מה היה עושה עם הטנק הישן, למה זה לא יכול להיות פריט באוסף כמו כל דבר אחר?!:cry::roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא פחות ממדהים!

בקרוב אצלנו...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מרשים מאד. לא רק הרכבים המשופצים להפליא, אלא גם ההקפדה על הציוד והמדים המתאימים.

נו, "היטלמאכר", כבר יש לי...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מה שיותר הזוי זה שזה שרשור ישן ואני עדיין מזהה את רוב הרק"מים והרכבים הצבאיים פה, כי רק עכשיו הוציאו את הנ.נ. משירות.

ואביר זה סכנת נפשות, מישהו פעם הסיע אותי בזה על 120 קמ"ש מפחיד. (נהג פסיכופט מהבסיס, שהוציאו אותו מהתפקיד כי הוא עשה הרבה שטויות כאלה), הוא נכנס לכיכר בצאלים באיזה 25-30 קמ"ש והרגשתי שאני עוד שניה עף מהרכב.

ברוך שפטרנו מהרכבים האלו ושאצלנו בתקשוב יש DMAX שהיא אמנם גם לא להיט, אבל עדיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שבוע טוב ושנה טובה

לא ניתן לרכוש את כלים הללו, וגם אם כן, אזי ללא רישוי אזרחי אלא רק כגרט ברזל .

חוצמזה, מה לכל הרוחות תעשו עם נ.נ. או ריאו קמינס או משאית מאן ו/או מרצדס ישנה ?!

אחת לתקופה הנושא עולה.. אותן שאלות, אותן תשובות... חלאס...

פורסם
שבוע טוב ושנה טובה

לא ניתן לרכוש את כלים הללו, וגם אם כן, אזי ללא רישוי אזרחי אלא רק כגרט ברזל .

חוצמזה, מה לכל הרוחות תעשו עם נ.נ. או ריאו קמינס או משאית מאן ו/או מרצדס ישנה ?!

אחת לתקופה הנושא עולה.. אותן שאלות, אותן תשובות... חלאס...

שנה טובה אבי,

בעניין מה לכל הרוחות אפשר לעשות עם משאית ישנה?! תן קפיצה לשרשור שלי בפורום הזה "תמונות ממסע מתאילנד לטורקיה":wink:

אריה

:2gunfire:..When you have to shoot shoot, don't talk. That is of course, if you have a gun

פורסם

הערה ממש לא לעניין, אפילו מעט מטופשת, במחילה ממך

דברים כאלה לא "צריכים" אלא "רוצים".

יש לך פה חבר'ה ששיפצו ג'יפ בזיווד צבא ארה"ב, אחר שמשפץ ריאו, כמה חבר'ה ששיפצו שני אוטובוסים, גינדי שהוא פריק של משאיות, יורם (שוקה) ששיפץ טרקטור... להמשיך?

לי יש בבית מגהץ פחמים, ותאמין לי שאני לא מגהץ איתו חולצות. מקווה שירדת לסוף דעתי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...