Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת שיטות יצירתיות מאשר לנקות עם סבון ומים ולחכות 8 חודשים עד הייבוש.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

ניקוי יבש אצל סמי בכיכר.

הרי אם תשאב את הליכלוך הכתמים לא יצאו גם ככה, אני לא מכיר שיטה אחרת.

לדעתי זה השיטה היחידה, בעייתית אומנם כי יש שטיחים שמודבקים ואז הדבק קצת יוצא.

בכל מקרה, ביום שיש שמש חזקה אז השטיחים מתייבשים תיק תק, מקסימום תשטוף אותם יום לפני הניקיון של האוטו.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
האם אפשר להכניס שטיחים כאלו למכונת כביסה ואח"כ למייבש? זה הריי מבד.

זה הרי מבד ו.....גומי לא חושב.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

יש עכשיו מבצע של STP בהום סנטר אם אני לא טועה,

3 מוצרי ניקוי משובחים באיזה 90-100 שקל, אני יודע שזה כולל ספריי לריפודים + ספריי לדשבורד

Polo 2012

פורסם

חומר ניקוי יעודי (STP, Carplan, וכן הלאה) או לקרצף עם סבון ולייבש (שזאת השיטה המעט פחות נוחה והארוכה יותר מבחינת זמן ייבוש - כפי שציינת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

KALIA. גובר אפילו על ה-STP. העיף לי כתמים של טוש מהריפוד של האוטו (עבודה של המחבל הקטן שגר אצלנו בבית, שמצא טוש וביצע פעולת הסתננות לרכב), ואגב כך הוציא לכלוך שהיה ספוג יפה יפה בריפוד (הצבע המקורי חזר, במקום אפור בוץ).

עכשיו הם הוציאו מוצר שמיועד לשטיחים. טרם ניסיתי, אבל גם ההוא שלא מיועד לכך עשה עבודה מדהימה, וגם הבקבוק הוא בצבע וורוד GAY אמיתי, שהופך את חוויית הנקיון למשהו אחר :twisted:).

פורסם

אני גם ממליץ מאוד על הSTP חומר מעולה ומסיר את הלכלוך.

כשקניתי את הבורה שהייתה לי קיבלתי אותה מטונפת כל הכיסאות היו ממש שחורים, ביקור קטן אצל חבר עם שואב אבק של קירבי ומכונת קיטור עשו את הרכב ממש חדש, כאילו לעולם לא ישבו על הכיסאות.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...