Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת בקשר HU אם יש לו השפעה משמעותית על איכות ועוצמת המערכת ברכב

או שזה הבדלים קטנים

למשל נגיד HU שעולה 600 ש"ח לעומת שעולה 1000 ש"ח יש הבדל או שיש הבדל רק במכשירים יותר יקרים

תודה

פורסם

אכן, ברמת המכשירים הללו, אין הבדלים משמעותיים באיכות/בעוצמה. למרות כך, עדיף - גם ברמת המחירים הזו - לרכוש מכשיר מחברה מוכרת וטובה.

פורסם

לפעמים המסביב הזה שנאמר פה

כולל גם שליטה על סאב וחיתוכים בסיסיים .

לכן אני חושב שיש הבדל בין מכשיר ב600 לעומת 1000

אם לא היה הבדל

למה לפיוניר יש 7 סדרות?

קנווד עם 6 סדרות

קלריון 8 סדרות וכך הלאה

קיצר הבנת את הכוונה .

פורסם

בין מכשיר של 700 או 1000 ש"ח ההבדל היחיד שתמצא זה רק פונקציות כמו USB , שלט , BT ועוד שטויות כאלה אבל בהדל באיכות ממש לא והבדל בעוצמה בכלל ובכלל שלא.

בקשר לסדרות שצויין קודם כן יש הרבה סדרות להרבה חברות אבל כמו לדוגמה בפיונייר סידרה 1,2,3 יתנו את אותה העוצמה ואותו העיכות רק שככול שעולים בסידרה יש יותר פונקציות ותוספות אבל אין הבדל האיכות (באמת ההבדל ביניהם ~300 ש"ח). לעומת זאת אם אם תיקח בפיונייר סידרה 6 , וסידרה 7 יש ביניהם ים של הבדל האיכות (וכמובן ההבדל ביניהם כבר לא 300 ש"ח).

מסכנה:

ב 300 ש"ח לא תשיג הרבה איכות (אם בכלל), איכות=הרבה הרבה כסף.:wink:

ובמחירים האלה לך על המכשיר שהכי מתאים לך מבחינת פונקציות.

פורסם

Pre out זה רגישות כניסה (של מגבר) ליציאה של הרדיו דיסק.

ככול שהפרה מהרדיו קטן יותר צריך להגביר יותר את ה Gein במגבר.

ככול שהפרה מהרדיו גדול יותר צריך להגביר פחות את ה Gein במגבר ונכנס הרבה פחות "זבל" למגבר.

פורסם

אז מה אתם אומרים לא שווה לשדרג את HU כרגע יש לי

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=280&catid=13&subcatid=74

אני רוצה לקחת את הפיונר הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520819

אני לא רוצה לשפר את האיכות רוצה לשפר את העוצמה

כרגע יש לי מגבר של JBL cs-60.4

וסאב של רוקפורד P2 וגם רמקולים של פיונר 400W שניהם מחוברים למגבר

ולחבר יש אותה מערכת חוץ מ HU שלו פיונר דגם 5900IB ואצלי הדגם 2850 קנינו ביחד אצלו יש יותר עוצמה והסאב יותר חזק משלי ואני חושב יכול להיות זה בגלל ה HU ואני רוצה לשדרג אותו מה אתה אומרים ?

פורסם

אפשר לקבל בבקשה עזרה

אני רוצה לדעת עם לשדרג את ה HU או להישאר עם מה שיש לי

כי אני רוצה לשדרג את העוצמה במערכת ויכול להיות זה יעזור או שיש סיבה אחרת שאצל חבר שלי המערכת יותר חזקה יכול להיות הכיוונים יותר טובים משלי ולא בגלל ה HU

פורסם

אין לזה קשר ככל לעוצמה.

ההבדל העיכרי שאצל חבר שלך שומעים יותר חזק זה הכיוונים והאקוסטיקה של הרכב.

אם תשפר את הרדיו דיסק זה לא יוסיף לך עוד עוצמה וחוץ מזה יש לך HU דגם לפני כ 3 שנים היבוא המקביל (אם אני לא טועה) וה HU שאתה רוצה להביא הוא דגם של לפני שנה ואין לו כלום, לא USB ולא BT ולא כמעט כלום (הכול בתוספת של מתעמים שעולים FULL כסף), לקנות את המכשיר הזה זה בזבוז של כסף.

פורסם

אקוסטיקה לא קשורה לפה עכשיו לזה שהסאב שלו למשל עובד יותר חזק משלי פותחים את תא המטען

ושומעים את הבדל אין קשר לאקוסטיקה

פורסם

לאקוסטיקה יש קשר ישיר לרמת השמיעה.

תשמע בתוך מקלט או בחלל פתוח (אותו הדבר?!?)

מאחר בהאקוסטיקה היא גם משתנה שמשפעה על האיכות והעוצמה.

אך האם אתה מעוניין שישמעו יותר חזק או יותר איכותי?

גם לHU יש מרכיב לא זעיר במשווה.

ובנוסף יש עוד כמה דברים : חיווט, כיוונים, סוג הרכב, וכו'...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...