Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, ברשותי אוויאו ביג שנת 2008 שבעבר היתה בעיה עם המנוע צעדים כאשר הטורים עלו בהילוך N וP.

המנוע צעדים הוחלף ולאחר כשבועיים שלוש לערך הבעיה חזרה.

הרכב הוא רכב ליסינג לכן איני שואל כיצד לסדר אלא מתוך סקרנות האם יש איזה שהוא משהו ספציפי שגורם למנוע צעדים להיארס?

האם יש חלקים נוספים שאחראים על הסל"ד ואולי אין זו בעיה במנוע צעדים?

כיוון שנראה לי מופרך שרכב חדש שרק עלה על הכביש (4000 ק"מ) וכבר פעמיים נהרס מנוע הצעדים.

פורסם

שבת שלום!

האם הרכב טופל במוסך של UMI?

חוץ ממנוע הצעדים ששולט על מעבר אוויר בבית המצערת ועל ידי כך ניתן לווסת את סיבובי הסרק של המנוע, ישנו עוד חיישן שיכול להשפיע על עליית סיבובי הסרק או בכלל כאשר אינו תקין.החיישן הוא חיישן מצב מצערת ותפקידו לספק ליחידת הבקרה מידע אודות זווית או אחוזי פתיחת המצערת.

כמו כן, הפרעה אלקטרומגנטית יכולה להשפיע על הנתונים המגיעים ליחידת הבקרה מחיישן מצב המצערת ולגרום לעליית טורים לא רצונית, והפתרון לכך הוא התקנת צמת סיכוך חדשה מהחיישן ליחידת הבקרה (כבר עשיתי הרבה כאלו והבעיה נפתרה).

כאמור חיישן מצב מצערת לא תקין יכול גם הוא לעשות בעיות דומות ולכן יש לאבחן את הבעיה.

בנוסף לכך, עליית טורים יכולה לנבוע מדליפת אוויר בסעפת היניקה (נפילת ואקום שנקראת ע"י יחידת הבקרה כמצב האצה ועליית פולס ההזרקה) ולכן רק בדיקה מקיפה יכולה לאבחן במדוייק את הבעיה.

אני מתעסק 3 שנים עם מנועים של שברולט אבהו ועדיין לא יצא לי לאבחן מנוע צעדים לא תקין.

הסבירות הגבוהה היא דליפת אוויר מצינור וואקום כל שהוא או הפרעה חשמלית על אחד מקווי החיישנים.

אם אני זוכר נכון נתקלתי בחיישן MAP (חיישן לחץ אבסולוטי של סעפת יניקה) לא תקין שיצר לי עליית טורים לסרוגין.החיישן הוחלף והבעיה נפתרה.

שבת שלום,יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

שבת שלום

מישהוא מפקשש ובגדול

ליויתי את הGMDAT מיום עלייתם לארץ ועד לפני כשנה

בתחום של דיאגנוזה ואבחון תקלות

לא זכורה לי בעיית מנוע צעדים היו פה ושם בתי מצערת תקולים באופטרה 1.6

ועוד כל מיני חבלי לידה

אלא אם כן הקוראניים שינו שנוי משמעותי במנועים

מורשה מהטובים שברשת אמור לפתור את הבעיה

שא ברכה

וחתימה טובה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

שלום!

התקנת צמת סיכוך יכולה להיות בהחלט רעיון של חכם יהודי אך במקרה הזה הינה הוראת יצרן.

אני אישית לא התקנתי צמות סיכוך באבהו אלא אך ורק באופטרות עם בעיה של עליית טורים ב-"N" ו-"P", וכמו כן בבעיה של הפרעה במעגל החשמלי של שסתום ה-EGR.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

• תוכן חדש...