Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופש בגיר? [פולו 16V 6N2]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
300 או 3000? כי במקרה של צמפיון כול עבודה יכולה להגיע ל3000 בכיף.

איזה דגם פולו יש לך?

כמו שלך...GTI שנת 2000 , צבע שחור .

3000 וזה אחרי הנחה, כי לכל המשפחה שלי יש רכבי פולקסווגן אז יש לנו שמה נציג שדואג לנו .

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

צ'מפיון נסחפים קצת ואוהבים להחליף חלקים בלי צורך

אם רון אומר שהבוקסה זה הפתרון אז מנסיון אני מאמין לו

בצמפיון מבקום לנקות מצערת ולאפס שזה פעולה בסיסית הם מסוגלים להחליף לך את כול הבית מצערת ולחייב אותך ב3000 שקל

ויש עוד דוגמאות

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
צ'מפיון נסחפים קצת ואוהבים להחליף חלקים בלי צורך

אם רון אומר שהבוקסה זה הפתרון אז מנסיון אני מאמין לו

בצמפיון מבקום לנקות מצערת ולאפס שזה פעולה בסיסית הם מסוגלים להחליף לך את כול הבית מצערת ולחייב אותך ב3000 שקל

ויש עוד דוגמאות

שמתי לב , שבתמונות של הפולו שלך אין לך את הפנסים המקוריים של הפולו GTI , המין אנג'ל אייז המקוריים של הרכב , וגם לא את הטמבון המקורי....

למה?

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

הרכב עדין אצלך או שמכרת אותו?

התמונה שיש לWarDevil בתחימה היא 16v שהוא החליף לה מספרים דברים שתראה כמו GTI.

הייתי אופטימי מידי ל300 אה? זו הבעיה בצמפיון :\ נכון התקלה נפתרת בסוף אבל זה כי הם החליפו חצי רכב והמחיר בהתאם, זה כול אחד יכול לעשות.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
2 כבלים של הגיר + 2 תושבות גיר + כבל קלאטצ' . (קלאטצ' עשיתי לפני כמה חודשים גם בחברה) .

בסביבות ה-3 עם כיוונים ועבודה , החלק המעצבן זה לחכות לחלקים כי אין להם אותם במלאי הם מזמינים מחו"ל.

אבל מניסיון , אין למה ללכת למוסכים אחרים בקשר לגיר של האוטו הזה , רק צ'מפיון יודעים להתעסק איתו .

ביום ראשון אני רוצה לשאול בקשר לכדור הזה שדיברו פה בפורום , כי בצ'מפיון לא הזכירו לי אותו בכלל. אולי הוא בסדר?

או שאולי זה כלול עם הכבלים?

מהיכן הידע שלך שרק צ'מפיון יודעים להתעסק עם הגיר הזה.

• תוכן חדש...