Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פולספגן טוארג V6 (אין מילים, לא יכולתי לרדת מהרכב), ניסאן פאת'פיינדר, ניסאן אינפיניטי FX35 - מדהים כמה כח יש לדבר הזה, טויוטה לאנדקרוזר ארוך, מיצובישי פאג'רו קצר, וכמובן.. הרכב שלי - ניסאן אקס טרייל (שאותו אני הכי אוהב ;) ).

מכל הרכבים הנ"ל ללא ספק הייתי בוחר בטוארג, פשוט חלום.

משה

פורסם

רנגלר מוכן לנסיעת שטח ביסודיות.

DSC_0037.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

יצא לי לנהוג לפני חצי שנה בג'פס (אותה חמישיה, MUTT51) שנת 63. זה מפחיד מה הדבר הקטן הזה מסוגל לעשות. במיוחד לגב של הנהג :-)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אומנם הקפצה אבל זה שירשור שכזה והייתי חייב :D

בנתיים אונימוג וקן-אם אווטלנדר 650XT מה לעשות זה מה שאפשר עם רשיון טרקטור :)

נקווה לדברים יותר רציניים כמו ריינג'רים וטומקארים בהמשך :D

Citroen Xsara SX-TD 1900CC :twisted: שדה בעליות

פורסם

רכב השטח הכי הכי שנהגתי עליו.... ממממ יש הרבה אבל במקום הראשון - מרצדס G55 AMG 2007.

אני פשוט מאוהב ברכב הזה, היה אצלי 4 ימים ועכשיו הוא איפושהוא בצ'כיה אצל הבעלים החדש והמאושר.

שבוע הבא יהיה אצלי האמר H2 alpha, נראה איך הדבר הזה זז, הH2 הרגיל די סבבה, והH3 - צפוף!

מה עוד... אה המרצדס מקום ראשון - זאת הבחירה שלי, אוטו של לקנות ולשמור - לא קאיין טורבו, לא X6\5.

ריינג' רובר - איכס, לקחתי 2006 לסופ"ש, והוא לא זז מהחניה.

haters will hate

פורסם

פרנקוס ההסבר :

האמרים מתחלקים ל H1 H2 H3 את האמת ? אין לי מושג מה החלוקה ב2 ו3 וזה לא ממש מעניין אותי .

בH1 יש שני תתי דגמים שהגיעו לצה"ל A1 ו A2 ה A1 היה הראשון שהגיע ללא P בתיבת ההילוכים , הגיע רק פתוח , ובצבע כהה יותר ועוד מספר הבדלים שאני לא זוכר , אני נתקלתי בו בהסמכה להאמר לדעתי גם שם הוא כבר לא קיים (שירת לפני זה ביחידות מיוחדות ונ"מ ) .

הA2 החדיש יותר עם פארקינג , ואיבזור מעט שונה , הגיע אחר כך בשלל צורות ודיגומים , סיור פתוח ,סגור ,טנדר (מנהלתי ) וכו' וזה מה שרובינו מכירים מהצבא ומהאזרחות .

אאל"ט A1 לא שווק לשוק אזרחי בשום מקום בעולם .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הרכב שטח היחידי עד כה שיצא לי לנהוג עליו היה לפני כמה שבועות בארה"ב: ניסאן פאת'פיינדר - בהמה אמיתית.

לצערי לא יצא לי להשתמש ביכולות השטח שלו כי המסלול היה עירוני לחלוטין (כביש 1/לוס אנג'לס/לאס וגאס) חוץ מפיזמו ביץ', שם אפשר היה (בתשלום) לנסוע על החולות בצורה חוקית למהדרין - כיף לא נורמלי :lol:

PC-IMG_3041.jpg

PC-P9220387.JPG

PC-P9220388.JPG

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...