Jump to content

maorse

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של maorse

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. ידני אחי אם אני לא שם אמברקס האוטו ממשיך לנסוע חח עכשיו ברצינות, באוטו שלי אני תמיד שם אמברקס + הילוך כשאני מחנה .. (תלוי אם ירידה או עלייה..) אבל באוטו של אבא שלי הוא טוען שהמוסכניק אמר לו להמנע מלהרים ורק כשמחנה בשיפוע .. כי יש נטייה לכבל של האמברקס להתקע.. (C5 הצורה לא הכי חדשה.. האמצעית .. 2005 בערך)
  2. אז ככה נגמר לי בקרוב המלווה ואני מקבל אוטו מההורים, יש בו מערכת סאונד מאוד מאוד ירודה.. חוץ מהרדיו עצמו של פיוניר כל השאר אפשר להגיד ממש חרא.. התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח ובבקשה ללא מגבר וללא סאבוופר, אבא שלי רוצה למכור את האוטו עוד חצי שנה בערך ולא רוצה להשקיע על התקנה של מערכות מסובכות .. האוטו הוא סיטרואן קסרה שנת 2000 . יש לו בדשבורד מקום לטוויטרים, ובדלתות מקדימה ומאחורה מקומות לרמקולים 5.25'' מה שכרגע אנחנו כנראה הולכים עליו זה ככה: מקדימה קומפוננט JBL GT5-500C מאחורה ROCKFORD FOSGATE R152 1000 ש"ח כולל התקנה באוטו דיפו.. הדגש שלי מהמערכת הוא לא באס חזק אבל שיורגש.. יש מה לשפר ?
  3. הקפצה?
  4. אני מוציא בקרוב רשיון ט' וברצוני לקנות כלי רכב בהתאם , תקציבי הוא עד 17 אלף ש"ח , במידה והסכום שיחסר יהיה נמוך אני אוכל להשיג את הכסף .. כרגע אני מתלבט בין Tomcar TM25 לבין Tomcar TOM-GO תודה למייעצים!
  5. אומנם הקפצה אבל זה שירשור שכזה והייתי חייב בנתיים אונימוג וקן-אם אווטלנדר 650XT מה לעשות זה מה שאפשר עם רשיון טרקטור נקווה לדברים יותר רציניים כמו ריינג'רים וטומקארים בהמשך
×
×
  • תוכן חדש...