Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיפנדר.

הדבר הזה יטפס על כל דבר, בכל מקום, עם כל התנאים הכי גרועים שקיימים! ובאווירות של כביש 6.

תוכנן ל100 אחוז שטח. ויש לציין שהוא תוכנן טוב מאוד! החרא הזה לא נכנע לכלום!

GS300.

פורסם

שלום, כאיש שמבלה הרבה בשטח, באמת אין כמו דיפנדר, הייתי היום בטיול, היה דיפנדר מאוד מושקע (אולדמן, דרופקיט, נעילות דיפרנציאל, מיגון, כל מה שצריך), הכלי הזה פשוט מגהץ כל שטח ללא מאמץ.

אני אישית נוהג על ג'ימני 08 בן שבועיים העונה לשם "ג'ימו"

והרכב הכי רציני שנהגתי עליו בעצמי הינו לנדרוזר 08 קצר של חבר קרוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא נסעתי על הרבה ג'יפים..ואם אני לא טועה גם לא הספקתי לנהוג על אחד.

אבל הניסן קשקאי החדשה מדהימה מבחינת כוח יחסי ומראה פנימי.

וחוץ מזה הלנדרובר דיסקברי הכי עצבני שנסעתי בו..

חוויות?

היינו בזכרון והסתבכנו קצת עם כמה ערסים שהפריעו לנו לסוע על סקייט ולא הפסיקו לקלל ולעשות פוזות..

עפנו משם ובדרך למדרחוב פתאום הגיע מכונית לנסר פרטית שעקפה אותנו באמצע שכונה וחסמה אותנו ויצאו משם חבורה של אנשים גדולים.

אז לא הייתה לנו ברירה אלא לברוח, אז הוא הביא קיק דאון ברברס שבר הגה ונתן ברקס והג'יפ החליק לנו 180 מעלות.

ומשם המשכנו לסוע ואיבדנו אותם.

זו הייתה חוויה די עצבנית עם הג'יפ הנ"ל.

לא יודע כמה אחיזה יש לו בכביש אבל הוא הרגיש כאילו הולך להתהפך.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

הרכב שטח הכי מפלצתי שנהגתי בו זה האמר h1 צבאי, יוצא לי לנהוג עליו די הרבה,ובכל פעם שאני עולה עליו אני מתרגש ומופתע מחדש מהכח שלו פשוט אין דבר שיכול לעצור אותו חוץ מ....

n814004938_436789_1485.jpg

n814004938_436790_1763.jpg

n814004938_436788_1196.jpg

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לנסר ליסינג של חבר, חצתה נחלים ושבילים שבדקו טוב טוב את מרווח הגחון שאין לה

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתמונה שלושה מהילדים שלי כיום...

והיו גם רבים וטובים אחרים (מי יותר מי פחות) CJ6, סופה, ניבה, דפנדר 110, דפנדר 90, סוזוקי סמוראי (רשימה חלקית).

אבל את השיא שברתי עם פורד פיאסטה 1983 מנוע 956 סמ"ק. ממצפה שלם לתקוע דרך נחל דרגות וחצצון. (סוף שנות ה80, לפני שהיה שביל מסודר)

IMG_2299.JPG

פורסם

אין כאן אף אחד בגיל שעוד זוכר את הג'יפ האמריקאי הקטן יוצא ויאטנאם ? ("חמישיה") העבירות שלו היתה מעולה. לא חושב שיש כיום רכב עם זויות גישה/נטישה כאלה.גם היחס כח/משקל היה מעולה,עם מנוע קטן ותיבה פשוטה בודדת. לא ברור למה האמריקאים השאירו את נישת הג'יפ הקל ריקה מאז ההאמר . מי שייצר דבר דומה ,אולי עם פשרה בדיפרנציל שתאפשר נסיעת כביש פחות מסוכנת , יימכור טוב במחיר הנכון. המתאימה לכך-טאטא . מנוע פיג'ו דיל 1.9

• תוכן חדש...