Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גמגום בפיז'ו 205 93'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשות אחי פיז'ו 205 שנת 93 מנוע 1400 סמ"ק קרב'.

כאשר האוטו נמצא בטמפ' עבודה, מורגש גמגום בהילוך ראשון ושני ולאחר שהאוטו בערך במהירות 90 קמ"ש הוא לא מגמגם ונוסע רגיל.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

כמה כיוונים:

1. קרבורטור- מתי טופל לאחרונה?

2. מערכת הצתה- פלאגים, כבלי הצתה, מכסה מפלג, פלטינות אם יש וכו' מתי הוחלפו לאחרונה?

בנוסף, מתי התקלה התחילה, האם תדלקת מאז בתחנת דלק אחרת?

פורסם

אין לו פלטינות.

אני לא הייתי שולל גם מודול הצתה, שמפסיק לתפקד לפרקים כשהמנוע חם וגורם לכיבוי שלו.

אבל זה יותר נשמע כמו קרבורטור.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שלום רב!

שלוש הערות חשובות!

1- מודול הצתה פגום יגרום לתופעת דומות במנוע חם מאד, ולא במנוע שהגיע לטמפרטורת עבודה.

2 -בנסיעה עם מנוע קר , עם צוק משוך, התערובת עשירה יותר, ועוקפת בעייה, של רעב לדלק, בגלל סתימות בקרבורטור,

עם החזרת כבל הצוק למקומו, כאשר המנוע מגיע לטמפרטוורת עבודה, הבעייה מורגשת יותר, אך תחמיר יותר בנסיעה עם מנוע קר לגמרי, ללא שימוש בצוק בכלל.

3

מכיוון שהבעייה לא קיימת כלל, לפי עדות פותח השרשור, אני פוסל על הסף בעיות במערכת ההצתה, כגון חוטי הצתה , מכסה מפלג רוטור, ומצתים.

יש קבל פרטים מאחיך בעל הרכב, שיוכל להרחיב בנושא, ולהגיב און ליין, בהתאם להמחיות של המנסים לעזור בפורום.

לא מן הנמנע, שיש צורך לנקות לשפץ ולכוון קרבורטור.

בברכה ושנה טובה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...